Iulia Ionescu : profesoarele de la liceu testeaza pe copii tehnici de reyki si radiestezie


imagesCalugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde Iulia Ionescu a stat în noaptea de 14 spre 15 februarie, au postat pe contul de Facebook al locasului de cult o scurta relatare a celor întâmplate.

Fara să dea nume, monahii au vorbit despre venirea Iuliei la manastire şi despre cauza care ar fi determinat-o sa-si ia lumea în cap.

Aceasta ar porni din scoala, unde nişte profesoare practica metode terapeutice neconvenţionale.

Iulia Ionescu le-a spus calugarilor  ca mai multe profesoare de la Colegiul Sfântul Sava din Capitala, acolo unde ea este eleva, ar practica reiki şi radiestezie, nişte tehnici terapeutice neconvenţionale, pe care le-ar testa pe copii, la clasa.

Sursa: adevarul.ro

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în adventism, America, anarhism, antihrist, cezaropapism, Church of God, cruce,biblie,sectant,eretic,, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Filosofie, FMI, Gnosticism, Hermes Trismegistus, Iisus Hristos, Kabbala, Majadahonda, Marele Arhitect, Martin Luther, monofiziti, nationalism, neoprotestantism, new age, Ortodoxie, pamflet, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, Protestantism, Razboi, rugul aprins, sabat, secte, teologie, teosofie, trafic de copii, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Iulia Ionescu : profesoarele de la liceu testeaza pe copii tehnici de reyki si radiestezie

  1. mihai zice:

    spre deosebire de alti alti adolescenti care au fugit de acasa pt. a se tine de tot felul de prostii, acea tanara a procedat corect, singura gafa a ei este aceia ca iau facut sa sufere pe parinti ei

  2. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (19.02.2014): Prospectiuni si jandarmerie la Schitul Radeni al Manastirii Petru Voda. RAZVAN BUCUROIU CENZUREAZA cuvantul anti cip al Parintelui Ioan de la Rarau. Pregatirea Sinodului Panortodox (Constantinopol, 5-9 martie 2014)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s