King Cioaba si „traditia” penticostala


Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Church of God, coruptie, Erezie, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, Protestantism, secte și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la King Cioaba si „traditia” penticostala

 1. Ioan Cadar zice:

  Să nu uităm încă un lucru:

  “Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii – se vor desfiinţa; darul limbilor va înceta; ştiinţa se va sfârşi”
  (I Corinteni 13:8)
  * Text cât se poate de clar: “darul limbilor va înceta”; odată ce Biserica s-a extins la mai toate popoarele cunoscute atunci, darul limbilor, cu timpul, a dispărut.
  http://binevestitorul.wordpress.com/2013/05/19/vorbirea-in-limbi-mai-este-azi-prezent-acest-dar/

 2. mihai zice:

  ”traditie” penticostala!? de unde si pina unde ?!
  aceste secte ordinare au tupeul sa asi mai zica si pocaiti cu toate ca ei nu au nimic in comun cu pocaiala si dupa cum bine stim aceasta ”credinta” ciudata a fost creata de catre om dupa bunul plac

 3. Fido zice:

  Bulibăşeală, este prea puţin spus, ţigăneală în adevăratul sens al cuvântului, poate este prea mult spus, mama măsii de treabă, în cadrul cărui stat normal de pe planeta asta se mai petrece astfel de nebunii, că zici că-i noaptea minţii nu alta .
  Ţiganii, jitanii, gipsii şi cum le-or mai spune pe alte meleaguri căci rromi, în nici un caz nu le spune pe nicăieri, au o tradiţie nomadă (şatre, grupuri în migrare conduse de către un bulibaşă) şi în niciun caz nu au avut regi, împăraţi, sultani ori alte asemenea funcţii monarhice, iar cei care le-au dat apă la moară, cum spune un proverb românesc, ar cam trebui ca să se spele cu ei pe cap !!! .
  „Măria sa împăratul” Iulian Rădulescu, ar trebui ca să se mai abţină la a face ameninţări faţă de români, adică-te-lea naţia majoritară de pe aceste meleaguri care i-a primit şi tolerat de vre-o câteva sute de ani şi care nu prea a fost incorectă cu ţiganii, ba chiar mai mult, le-a acordat drepturi mai multe decât românilor şi acestea sunt prevăzute prin legi şi să o lase mai subţire cu ungurii căci nu prea au dus-o bine în imperiu dar poate că au uitat şi nu le doresc ca să se repete istoria, că or să aibă de primit de la maghiari drepturi, prin toate găurile .
  În rest numai de bine conlocuitorilor noştri ţigani şi să mai aducă şi ei plus-valoare la bugetul de stat, că în rest, în marea lor majoritate, nu ştiu decât ca să ceară :
  – ajutor din partea autorităţilor, fie ele centrale sau locale şi acum şi de pe la colegele noastre din UE care s-au cam săturat de ei şi nu mai ştiu ce să facă să-i trimeată pachet înapoi în statele din fostul bloc estic ;
  – şi multe altele care mai pot fi scrise dar care pot supăra şi s-ar urla în gura mare, ca din gură de şarpe că-i discriminare şi multe alte asemenea .
  O seară maximă şi toate cele bune .

 4. marcela zice:

  si-au pus „invatatori”dupa bunul lor plac, asa ca, de unde traditie?Numai SF.ORTODOXIE ARE TRADITIE SI POCAINTA(rugaciune, post, spovedanie si impartasanie).Ei (penticostalii) nu au decat demon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.