Martorii lui Iehova – pericol social: Un tanar din Baia-Mare, este la un pas de moarte.


1Se zbate intre viata si moarte, dar parintii nu-i dau dreptul sa traiasca. Un tanar din Baia-Mare, ranit grav intr-un accident de circulatie, este la un pas de moarte. Iar familia lui nu este de acord ca medicii sa-i faca transfuziile de sange, care l-ar putea salva.

Tanarul are 26 de ani si a ajuns la terapie intensiva dupa ce a facut o depasire riscanta, in urma cu doua zile la intrarea in localitatea Recea. Masina lui a ajuns intr-un sant.

Salvatorii l-au scos din ghearele mortii, iar viata lui atarna acum de o semnatura. Cea a parintilor. Tanarul este in stare grava la terapie intensiva si are nevoie ca de aer de transfuzii de sange. Dar credinta parintilor sai este mai puternica decat viata propriului copil.

Familia face parte din cultul Martorii lui Iehova care refuza transfuziile de sange.
Parintii sunt fermi. Nu vor ca baiatul lor sa primeasca niciun strop de sange strain.

“Am intrebat-o clar. Daca il punem intr-o rezerva si ii dam ceea ce-i trebuie, deci transfuzie de masa trombocitara, daca ma da in judecata si a zis ca da”, a explicat Cristina Truica, sefa sectiei de Hematologie a Spitalului Judetean Baia Mare.

In urma cu doi ani, o alta tanara, tot membra a organizatiei Martorii lui Iehova din Baia Mare, a murit pentru ca parintii ei au refuzat sa-i faca transfuzii de sange. Tanara fusese accidentata pe o trecere de pietoni. Iar pentru ca fata nu s-a stins in urma accidentului, ci a refuzului de a primi sange de la un donator, soferul a scapat basma curata. Reprezentantii cultului religios nu au dorit sa comenteze situatia.

sursa: observator.tv

Nota: Prin refuzul transfuziei se dispretuieste viata, pentru ca nu olig0fren a interpretat doua randuri din Biblie cum a vrut muschii lui, iar acuma nici un yehovist nu mai poate sa-l contrazica.

Si asta NU pentru ca asa ar scrie explicit in Biblie, ci pentru ca „profetul” Charles T. Russell  a statuat ca asa se interpreteaza doua randuri din Biblie.

Biblia nu conţine nici o interdicţie cu privire la folosirea sangele unei creaturi în viaţa, şi prin urmare suntem liberi sa donam sau sa primim sange.

Anunțuri

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în 1 decembrie, adventism, Agora, Albert Pike, aleksandr dughin, America, anarhism, Antifa, antihrist, Asia, Assemblies of God, ateism, Balamand, banat, baptism, Bhagavad Gita, Biserica, bolsevism, capitalism, cezaropapism, Church of God, Cipru, city bingo, comunism, coran, Corneliu Codreanu, coruptie, cruce,biblie,sectant,eretic,, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Europa, Evrei, Filosofie, FMI, Francmasonerie, Franta, garda de fier, Gnosticism, Grecia, Halloween, Hermes Trismegistus, holocash, holocaust, homosexualitate, islam, Israel, Kabbala, KGB, Marele Arhitect, Martin Luther, martorii lui iehova, marxism, Mason, MLFR, monofiziti, Morals and Dogma, musulmani, nationalism, NATO, nazism, NKVD, ONU, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, Protestantism, Razboi, rugul aprins, Rusia, sionism, socialism, teologie, teosofie, tigani, Totalitarism, trafic de copii, Transilvania, Turcia, UE, Ungaria, uniatia, Vatican, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

148 de răspunsuri la Martorii lui Iehova – pericol social: Un tanar din Baia-Mare, este la un pas de moarte.

  1. Martan zice:

    Martorii lui Iehova nu sunt crestini! Fugiti cat mai aveti timp! Treziti-va oameni buni, Romania noastra draga a fost increstinata de apostolul Andrei acum 2000 de ani. Plecati cu ereziile voastre!!! Spuneti cu cat sunteti platiti de americani?

  2. Martan zice:

    Romania = Ortodoxie.

  3. Martan zice:

    Aleluia, Aleluia! Charles Taze Russell sa fie preamarit in Iadul cel mai de jos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s