Boicotarea propagandei pro gay – Muzeul Țăranului Gay Eurocrat


adoptiiNepoţii ţăranului studiat, cercetat, aclamat şi sărbătorit la Muzeul Ţăranului Român au tranşat definitiv problema implicării muzeului strămoşilor lor în ceea ce se cheamă „Luna Istoriei LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender)”.

Cine îşi putea imagina că în sala Horia Bernea de la MŢR se poate viziona un film despre două lesbiene? Doar dracul, evident, personajul cel mai lipsit de realism din tot Universul!

In timp ce o mână de aiuriţi se pregăteau să vizioneze filmuleţul vieţii lor, persoane de la mai multe asociaţii creştine au intrat în sală şi i-au invitat ad-hoc la un schimb de opinii culturale.Ce s-a întâmplat, vedeţi mai jos!

Evident, scandalul s-ar fi putut evita dacă MŢR s-ar fi retras la timp şi ar fi dat un răspuns favorabil memoriului semnat de peste 20 de asociaţii creştine care i-au cerut retragerea din proiect. Cu atât mai mult cu cât cererea era îndreptăţită de realitatea istorică.
„Isteria LGBT” nu a avut nici o legătură cu istoria ţăranului român creştin.

Toată vina aparţine, se pare, domnului director V. Niţulescu. Deşi a lucrat în tinereţile lui la muzeul unde lucrez şi eu şi de unde a plecat la minister, nu pot afirma că îl cunosc. Ştiu doar că îi lipseşte din vocabular cuvântul „Nu”.

Iar în faţa LGBT se pare că trebuie să ştii să baţi şi cu pumnul în masă, nu doar să spui „Nu”.

sursa: emiliacorbu.ro

Acest articol a fost publicat în Agora, Albert Pike, America, anarhism, Antifa, antihrist, antroposofie, Bhagavad Gita, boboteaza, bolsevism, capitalism, Carol II, cezaropapism, Church of God, comunism, coruptie, Enclavizarea Romaniei, Europa, Filosofie, FMI, Francmasonerie, Franta, geopolitica, Gnosticism, Halloween, homosexualitate, Israel, Kabbala, KGB, leninism, Lupta de la Seragul, Marele Arhitect, Martin Luther, martorii lui iehova, marxism, Mason, monofiziti, Morals and Dogma, musulmani, nationalism, nazism, neoprotestantism, new age, NKVD, papistasi, pedofil, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, politicianism, Protestantism, rugul aprins, Rusia, secte, socialism, teosofie, trafic de copii, UE, unguri, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Boicotarea propagandei pro gay – Muzeul Țăranului Gay Eurocrat

 1. mihailandrei zice:

  Filmul de la MȚR este un film american în care două actrițe celebre joacă rolul unui cuplu de lesbiene care în ele din urmă ajung să aibă un copil.

  În Statele Unite lansarea fimului a provocat multiple controverse, dreapta conservatoare neezitând să catalogheze filmul ca fiind unul îndreptat împotriva familiei .

  Protestele, mult mai vehemente decât cele de la MȚR, au ajuns până acolo încât întreaga industrie a fimlului a fost acuzată că lucrează la subminarea familei.

  http://www.edgeboston.com/index.php?ch=news&sc=&sc3=&id=108139

 2. carolmihail zice:

  Doamne ajuta !

  Ii felicit pe cei care au avut curajul sa boicoteze proiectia asta mizerabila de film !

  Ei vin aici la noi sponsorizati de ambasadele care ne arata cu degetul ca nu vrem sa fim democrati si nu le toleram perversiunile sexuale, dar ei nu respecta cele mai elementare articole din constitutie, invoca tot felul de drepturi,dar in constitutie spune clar ca nu au voie sa provoace nici un fel de scandal public, pentru ca risca puscaria !

  Orice homosexual sau lesbaiana, are dreptul doar in odaia lui sa practice perversiuni, nu are voie sa afiseze perversiunea in public, iar daca provoaca scandal,trebuie sa faca puscarie, legea nu le permite sa faca nici macar o propunere sexuala vreunui cetatean, orice propunere, indemn la acte sexuale venite din partea unei persoane de acelasi sex, sunt reclamate, trebuie imediat sa se ia masuri,sunt pedepse de la 1-5 , iar daca aceste relatii produc traume psihice, de la 5-25 de ani de inchisoare !

  Ce drepturi invoca ei,cand nu au nici un drept constitutional sa afiseze perversiunile in public ?
  =============================================================================
  Iata ce am gasit despre sectari, o noua secta din America de Sud, suounea membrii la orgii sexuale, le dadea organe crude sa manance, si-i jupuia de bani

  http://jurnalul.ro/stiri/externe/dezvaluirile-socante-ale-unei-femei-din-secta-aparatorii-lui-hristos-obligata-la-orgii-in-numele-religiei-637286.html

 3. marius zice:

  Cei curiosi de manifestarile publice ale homosexualilor din SUA (care patroneaza evenimente de acest gen) a se vedea la link-ul de mai jos…

  http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

  Cam asa ne vrea Ambasada S.U.A la Bucuresti, Ministerul de Externe al Olandei si ERSTE Foundation, adica cei ce sprijina financiar „“Luna Istoriei Gay”.

 4. Stefan Cel Mare si Sfant zice:

  Comunitatea cu cel mai inalt grad de Homosexuali,Gay,Sodomiti,Lesbiene,este in interiorul BOR.
  Realitatea stupefianta aici
  http://piatacibin.ro/blog/2009/11/15/cazuri-de-calugari-homosexuali-2/

 5. mihailandrei zice:

  De fiecare data cand te referi la homosexualii din BOR, sa-ti amintesti de „gaypentecostals.org”.

  Retine ca un cleric cazut in „pacatele contra firii” e decazut din functie si caterisit daca persista in apucaturi, cei care gresesc sunt trimis la plimbare ,sunt canoane/reguli in acest sens. In schimb, nici un sef penticostal de la „Assemblies of God” nu mai scoate un cuvant impotriva homosexualilor.

  Da chiar mai mult, stii bine ca la voi tinde sa devina dogma. Americanii, incet, incet va inoculeaza idiotenia numita „political correctness”.

  Lutheranii si Anglicanii au pastori-gay hirotoniti, conform doctrinei protestante!

  Cauta si te informeaza despre episcopul homosexual Eva Brunne,o lesbiana-pastor la cultului luteran din Suedia.

  Vezi informatii si despre lesbiana Mary Glasspool in varsta de 55 de ani, fatuca asta a fost aleasa adjunctul episcopului anglican al diocezei din Los Angeles.

  De reverendul Bradley Schmeling şi reverendul Darin Easler ce sa mai vb ,flacaii astia doi ,pastori luterani prin Atlanta (SUA), au fost reprimiţi în biserica lor în calitate de pastori, după ce, anterior, Schmeling fusese îndepărtat din această poziţie datorită preferinţelor de tip homosexual.

  PS:Fugi cu cercul in bratele lui Ted Haggard, o sa fie si el reabilitat ,la voi sectantii arsul in dos o sa fie o virtute!

 6. Amuzant este marketingul ca s-a riscat acest scandal cu traditionalistii periclitând apropiatul Târg al Martisorului, organizat de Muzeul Taranului Român intre 27 februarie si 3 martie 2013, daune de imagine aducând pâna si contrademonstratia cu pancarta Muzeul Fascistului Român.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.