Anticomunism de cumetrie


Nu-s puţini cei ce se joacă cu anticomunismul în nisip. Se bat cu cărămida în piept închipuindu-şi că au avut cine ştie ce rol în aşa zisa cădere a blocului comunist.
Mă blegilor care vă umflaţi în pene şi daţi lecţii celor din Est, dacă “puternicii” voştri conducători din Vest şi America erau aşa de anticomunişti, de ce nu au tratat comunismul cum au tratat nazismul şi fascismul?
De fapt, şi în cazul nazismului/fascismului au fost probleme. Americanii şi vesticii au păstrat pentru ei caimacul nazisto-fascist. De exemplu, Wernher von Braun, ofiţer SS şi membru NSDAP a ajuns “licurici” la NASA. El şi colegii nazişti au contribuit decisiv la dezvoltarea sistemelor ICBM americane. Hans Speidel, general nazist a ajuns comandant în cadrul NATO. Licio Gelli, adorator al “marelui arhitect”, pescuitor în apele tulburi ale Lojei Propaganda Due (P2), a fost fascist. Americanii şi vesticii nu au avut greţuri  matinale din cauză că s-au s-au jucat cu el ceea ce mai târziu a căpătat numele de “bunga bunga”.
Se pare că şi mediul academic românesc apreciază la justa valoare pe Licio Gelli, că d’aia
e “Profesor Asociat al Universităţii din Oradea”:

“Ataşat pe lângă Ambasada Argentinei în Italia pentru consiliere economică şi Ministru Plenipotenţiar pentru Afaceri Culturale, titlul de Conte (prin decretul Majestăţii Sale, regele Umberto al II-lea) şi… ŞOC (sau nu?!): Profesor Asociat al Universităţii din Oradea, România.”
(Sursa: http://www.ziaristionline.ro/ )

Revenim la comunism, dacă americanii şi vesticii erau anticomunişti feroce, cum se face că nu au declanşat vânătoarea de bolşevici? Cumva, fără să-şi dea lumea seama, a avut loc un alt Nürnberg, de data asta cu bolşevicii în roluri principale? Păi chiar acum americanii şi vesticii se giugiulesc pasional în boscheţi cu baronii fostelor partide comuniste din Est!
Are tupeu vre-un lider al “lumii libere” să-şi înfigă colţii în beregata comuniştilor? Nu poate nici măcar să latre, pentru că va încasa şuturi peste bot. Cine vrea să-i frigă pe comunişti trebuie să înceapă cu personaje gen Karl Marx-Levy, Moses Hess, Lev Davidovici Bronstein, Hirsch Apfelbaum. Se încumetă cineva?
Coana UE şi lady America au impus “debolşevizarea”? Dacă da, înseamnă că sunt proastele satului! Fostul ministru de externe şi premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, le scuipă fără probleme coji de seminţe în pălăriile cochete. MRU capitalistul de la CC al UTC iubit de americani şi vestici, avea în birou poza cu Hannah Rabinsohn (Ana Pauker) în loc să aibă poza cu Jackie Kennedy sau Marilyn Monroe, de pildă 🙂

“Ministrul de Externe Mihai Răzvan Ungureanu şi-a declarat ieri susţinerea pentru portretul Anei Pauker, aşezat lângă biroul său, în cadrul galeriei foştilor miniştri de Externe ai României”
(Sursa: http://www.9am.ro/ )

Marii capitalişti din Vest pretind că-s alergici la ideologia bolşevică  mai ceva ca taurul la cârpa toreadorului. Mă anticomuniştilor de operetă, cum se face că Occidentul e plin de bolşevici? De ce în Suedia mucoşii antifa (comunişti la superlativ, adică anarhişti) mişună liniştiţi? Cum a fost posibil ca în minunata grădină capitalistă şi anticomunistă să înflorească Partidul Comunist Italian? Deosebit de simpatic era marchizul Giangiacomo Feltrinelli. Ăsta era patron de editură, aristocrat şi comunist. Păcat că a murit, era interesant să explice după ’89 care-i treaba cu lupta de clasă.
Vesticii şi americanii dansează cu măiestrie când aud diafanele acordurile ale  “Internaţionalei”. Marx şi alţi netrebnici zâmbesc aprobator din haznaua iadului când se chiorăsc la puhoiul de melteni care au făcut din New York, cică, epicentru marxist:

http://www.nypost.com/p/news/opinion/opedcolumnists/new_york_marxist_epicenter_gVrMJIKezP82E3Gkki2IvO

Aşa flăcăi, luptaţi cu spor pentru comunism, visul de aur al omenirii!
Ce tupeu, lumea zice că marele capitalist George Soros şi-ar fi lăsat “amprentele” în “Occupy Movement”:

http://sorosfiles.com/soros/2012/01/soros-fingerprints-on-occupy-wall-street.html

E de presupus ca José Barroso vajnic maoist-leninist, actualmente cavaler capitalist mandatat să apere onoarea coanei UE, nu are nimic împotriva amprentelor soroşiste.
Aşa mă anticomuniştilor de cumetrie, băgaţi-vă boturile în cufureala capitalist-marxist-leninistă apoi schelălăiţi la estici, nu vă lăsaţi! Când obosiţi, puteţi să vă odihniţi în poala frăţiorilor voştri:

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, anarhism, Antifa, ateism, bolsevism, capitalism, comunism, coruptie, Europa, politicianism, Romania, Totalitarism, UE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Anticomunism de cumetrie

 1. mediesanul1234 zice:

  TLC. Cine spune ca vestul e anticomunist ori e bolnav ori e nebun.China comunista e mai capitalista decat vestul capitalist.

 2. TLC zice:

  @mediesanul1234
  Lasa ca sunt o gramada de deontologi care braveaza cu anticomunismul, ce sa mai vorbim de anumiti flacai din diaspora.

 3. viorel zice:

  Aveti aici ultimul documentar
  http://www.jurnaltv.ro/video/Shock_Doctrine

 4. Varahiil zice:

  @viorel
  Cred ca ti-a scapat o tampenie.. mai mare decat tine!. Nu-L amesteca pe Iisus in doctrine politice de tip ateist/ ateist-stiintific, da? Mizeriile astea au fost emanatiile unor minti bolnave, iar oamenii care au pus atat bazele socialismului, cat si capitalismului, nu cred ca s-au gandit nici macar un moment ce parere are Iisus despre ce fac ei..

 5. TLC zice:

  @viorel
  Nu cred ca se pune problema in termeni de capitalism sau socialism. E vorba doar de umanitate, dezbracata de diverse forme neinspirate. Sa asociezi socialismul cu Iisus imi pare gresit. Socialismul e ateism, o religie pe invers, negarea Creatorului si inlocuirea Lui cu omul. Nu ma incanta nici asa zisul capitalism, genereaza consum de dragul consumului in detrimentul expresiei de utilitate. In numele liberei initiative se remodeleaza lumea dupa chipul si asemanarea lorzilor din varful piramidei. Poate ca nu toti oamenii impart lumea maniheist in capitalism/socialism, poate nu au chef de alienare totala, poate ar avea chef sa traiasca tinand cont si de vorbele inteleptului din Hipona: „dilige et quod vis fac”. Lumea e plina de oameni paralizati de spaime. Spaima zilei de maine, spaima ca vine portarelul, spaima ca vor fi sanctionati daca spun ce gandesc cu adevarat, si multe altele. Socialism/capitalism de multe ori = hedonism exacerbat, privilegii pentru cei „alesi”, iar pentru restul, doar conditionari ce lezeaza actul vietii. Multumesc pentru documentar, clar ca merita vazut.

 6. TLC zice:

  @viorel
  Vezi natura lucrurilor, cred ca poti intelege cate ceva despre paravanul nsdap daca afli mai multe despre scrierile ideologului Alfred Rosenberg. In cazul socialismului la fel, cauta-i natura, si vei vedea ca e doar sfidare. Cat despre „socialistii care cred in Divinitate” acestia s-au abatut de la dogma ateista. Daca nu ma crezi, il poti consulta pe Marx, nu zicea el ca religia e opium?

 7. Varahiil zice:

  @viorel
  Iisus nu s-ar alatura nici socialistilor, nici capitalistilor. @TLC ti-a oferit o explicatie foarte clara, si nu are rost sa -i reiau ideea, imbracand-o in alte cuvinte.
  Ma multumesc pur si simplu sa subscriu expunerii lui.

 8. Pingback: “Anticomunism” de cumetrie si anticomunisti de curvasarie. Ungurenii si mucosii lor, de la Tovarasa Ana Pauker a lui “Il Succesore” la “cavalerii” de balta ai “Capitanului” Traian Basescu. Greu la deal cu boii mici… dar si la vale cu boi

 9. ORTODOX zice:

  UN VIDEO MIRIFIC

 10. totedati zice:

  nu doar comunismul fratelo! comunismul + capitalismul! că sunt frați siamezi! eu m-am lămurit buștean în momentul în care am aflat cum a fost rezolvat taiwanul de către capitaliștii chinezi ai lui Chiang Kai-shek cu sprijinul plenar al și mai capoitalistului licurici american

  rețetă identică 100% cu cea aplicată de comuniștii în romînia …

  și totuși de ce rezultatele sunt diferite? răspuns, identic 100% doar în primii 20 de ani! după s-a despărțit rețeta, pentru partea capitalistă sa aplicat o rețetă, pentru partea comunistă altă rețetă .. însă începutul a fost la fel!

  de studiat istoria taiwanului dacă vrem să înțelgem ce sa întîmplat în blocul sovietic! cum sa implementat comunismul!

 11. raf zice:

  cei mai tari pacalici sint din pacate romanii care musca din plin opereta asta de doi bani cu stinga si dreapta care vad ca prinde de minune.
  altfel ei spun clar ce fac:

  For more then a century ideological extremists at either end of the political spectrum have sized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characteririzing my family and me as internationalists and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure, one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.
  David Rockefeller – Memoirs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.