Democraţia face bine la rinichi


Ţinând cont că doktorii americani a injectat democraţie în Kosovo cu rezultate miraculoase în ceea ce priveşte sănătatea rinichilor sârbeşti, e de presupus că medicamentul minune o să fie folosit pe scară largă şi în România. Credem că uimitoarea competenţă profesională e motivul pentru care domnul Wesley Clark a fost propulsat în funcţia de consilier al premierului român, nici vorbă de ordinele lui Soroş. Scumpul nostru premier socialist are nevoie de un doktor eminent, de renume mondial, dornic să-l ajute să stabilească cu precizie doza de democraţie necesară pentru vindecarea românilor cu pietre politic incorecte la rinchi şi alergici la lumina licuriciului.

Se pare ca indienii sunt geloşi pe români! Regretă amarnic că doktor Clark nu stabileşte doza de democraţie pentru ei, cel puţin aşa înţelegem din melodia asta:

Credem că domnul Călin Mihăescu e de acord cu noi, iată de ce:

http://www.cotidianul.ro/132044-Premierul-kosovar-este-un-lider-mafiot-baron-al-traficului-de-droguri-si-organe

Cică premierul kosovar este un lider mafiot şi a ucis în proporţie de masă pentru a alimenta traficul de organe umane.

Vai! Nu pot să cred aşa ceva! Abia ce mă convertisem şi eu de la ideologia naţional-comunisto-ortodoxisto-legionaroido-securisto-fascisto-stalinisto… (pe linia punctată poate pune fiecare tot ce mai crede că e periculos) la democraţie. Am avut o epifanie (ca domnul Clismăneanu, modelul meu preferat de intelectual) care ar părea că acum este un pic pusă la îndoială.   

Totuşi, această ştire nu îmi mai clinteşte noile convingeri fervent democratice datorită faptului că sunt un adevarat intelectual, de elită, deci dispun de un întreg aparat conceptual şi de raţionamente solide care mă pot ajuta să stăpung valul gros al manipularilor securiste în care cad conaţionalii mei mult mai stupizi. Voi reda mai jos aceste raţionamente, pentru a-l ajuta pe colegul meu în lupta pro-democraţie, Cristian Pârţulescu şi pentru a da un exemplu de gândire democratică şi civism, atât de necesare unei naţiuni care nu pare să fi dobândit în cei 20 de ani reflexele necesare unei democraţii funcţionale (scuzaţi dacă se umple monitorul de rumeguş… cu siguranţă nu e de la limbajul de lemn, care ştim că se practica doar în “fostul regim”).

Deci: domnul Thaci este un apostol al democraţiei, ca şi domnul Clismăneanu. Domnul Thaci lupta împotriva cizmei comuniste sârbeşti şi ruseşti! Altfel nu îl pupa părinteşte doamna Albright prin 1999. Toţi intelectualii de elită ştim că doar Rusia, ţările cu deficit de democraţie şi ţările locuite de “patibulari” sunt un paradis al oligarhilor şi corupţiei.  Eu cred că această ştire este o manipulare a caracatiţei kaghebiste. Cred că ar trebui ştearsă stirea de pe internet şi sancţionaţi jurnaliştii de CNA, pentru a apăra deontologia şi libertatea cuvântului, care ştim că e serios compromisă acolo unde nu e democraţie!

Această ştire nedemocratică pare să insinueze că maeştrii în democraţie şi deontologie din Occident ar “pune botul” la un amărât de rinichi comunist de sârb (roşu). Că adică ar închide ochii şi ar “palma” şi ei ceva din lucrativa întreprindere pusă pe roate de domnul Thaci. O minciună evidentă! Ştiu eu bine cum funcţionează CONSPIRAŢIA securiştilor, care vor să compromită democraţia! Ca orice intelectual, nu pot să îmi pun inteligenţa la îndoială întrebându-mă dacă domnii respectabili şi democraţi de la Bruxelles sau Washington ar “pune botul” la vreo valiză cu bani produşi din rinichi de comunist sârb sau din privatizarea Sidex… Eu nu cred în teoriile conspiraţiei, precum diverşi bigoţi şi ignoranţi!

Ca orice intelectual, ştiu de la deontologii de la TV că în România corupţia este exclusiv o secreţie naturală a acestui popor cu “suflet de fecale”, care nu poate să apuce pe calea democraţiei adevărate, de inspiraţie occidentală, fiindcă GENETIC are “inima ca un cur” (vorba domnului Patapievici)… Oh, să nu credeţi că domnul Patapievici e rasist! Eu sunt un intelectual şi ştiu de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, instituţie de stat plătita de patibularii mioritici, că rasism este doar când spunem sintagme abjecte şi total neadevărate ca de exemplu că “ţiganii fură”, nu când spunem “românii au suflet de fecale”… Când spunem că “românii au suflet de fecale” este libertate de opinie şi totodată un demers de auto-asumare curajoasă întru educaţie democratică.

Deci să fie clar: corupţia, mafia şi sărăcia de la noi sunt exclusiv un fenomen naţional, mioritic, ale cărui cauze se află exclusiv în România, fără nici o legatură cu mecanismele de funcţionare ale democraţiei, care sunt perfecte şi reprezintă visul de aur al întregii omeniri de milenii. Şi fără nici o legatură cu vreo mafie mai mare din ograda tăticilor democraţiei. Acolo sunt numai politicieni neprihăniţi şi bine intenţionaţi, adevăraţi democraţi, buni tehnocraţi, plini de bune intenţii şi de deontologie, ca domnul Jeffrey Franks, de la care avem doar de învăţat şi pe care noi, proştii, trebuie să îi tratăm cu temenele. Nu cred că asemenea oameni de bine ar putea să se îmbrăţişeze cu domnul Thaci dacă acesta ar fi un criminal în masă. Sau dacă vreodată s-au îmbrăţişat iar acum îi înfig pumnalul, cu siguranţă e din cauză că atunci NU ŞTIAU că e “bad boy” şi au fost păcăliţi, săracii. Iar acum s-au deşteptat şi evident, repară greşeala cu diligenţa, întocmai ca nişte oameni cu înaltă conştiinţă morală.

Deci sunt convins că personalităţi precum Richard Holbroke, Madelaine Albright, Bernard Couchner, Javier Solana nici rinichi nu au mâncat de la masa bogată a domnului Thaci, nici gura nu le miroase. Dar totuşi cred că le-ar prinde bine să “servească” ceva creier…  

Oricum, până una alta e bine să vă păziţi rinichii în democraţie: beţi ceaiuri, fiindcă puteţi să faceţi pietre la rinichi. Beţi ceaiuri medicinale şi gândiţi-vă şi la cauza libertăţii şi democraţiei în lume: dacă vreodată totuşi e nevoie de rinichi ca să finanţăm insurgenţa democratică în Iran, ce vom face cu nişte rinichi plini de bolovani? Asta dacă nu cumva interzic şi ceaiurile… că e economie liberă, de piaţă, şi de aia trebuie să folosim numai medicamentele grijuliu preparate de marile companii transnaţionale farmaceutice (modele autentice de capitalism şi libertate).  

Ah, ce mândru sunt că suntem şi noi în lumea bună a democraţiei! Şi că avem deontologi buni care să ne certe dacă gândim greşit şi să infiereze poporul român care votează politicieni “pe măsura lui”… Afară nu au ce să înfiereze şi nici nu scheaună vreun deontolog ceva a protest, desigur, doar pentru că politicienii din Occident sunt exact aşa cum îi ştim: buni profesionşti şi cinstiţi. Hai să ne trăiască deontologii!  

Sursa:   http://calinmihaescu.wordpress.com/

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, bolsevism, capitalism, comunism, coruptie, Enclavizarea Romaniei, Europa, marxism, nationalism, NATO, ONU, Ortodoxie, pamflet, politicianism, Razboi, Romania, UE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

177 de răspunsuri la Democraţia face bine la rinichi

  1. Varahiil zice:

    @cassandra
    Ma bucur ca esti mai bine. Parerea despre RIC nu mi-am facut-o in urma commentului tau, e ok.In ce priveste indreptarul de spovedanie, stiu ca pare stufos, dar mai stiu si ca spovedania este individuala, decurge pe nivelul la care a ajuns fiecare, iar acela nu e nivel de incepator. Hristos si Buddha nu sunt si nu vor fi niciodata pe picior de egalitate, Fiul lui Dumnezeu are dreptul sa stapaneasca suflete. Buddha nu.
    In rest, nu as vrea sa ne certam pe tema asta. Stiu bine ce implica atat Buddhismul, cat si zen(zazen).Crestinismul e superior. Ortodoxia e Adevarul. Multa sanatate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s