MARTORII LUI EBOLA, PIRAMIDOLOGI VESTIŢI


Mitropolitul Augustin de Florina. IEHOVIŞTII, Fragment din Enciclica Episcopală nr. 72 din 7.02.1969

A apărut un pericol. Un pericol mare. Un pericol duhovnicesc. Un pericol care ameninţă fiinţa noastră morală, religioasă, dar şi naţională. Iar acest pericol provine de la o erezie, care este cea mai înfricoşătoare şi mai periculoasă din toate ereziile, cu care s-a confruntat Biserica de la întemeierea ei până astăzi. Această erezie este erezia iehoviştilor (hiliaştilor) sau – aşa cum îşi zic de obicei, a Martorilor lui Iehova…

Ce învaţă iehoviştii? Învăţă lucruri groaznice şi blasfemiatoare, lucruri faţă de care oricine trebuie să-şi astupe urechile, ca să nu le audă. Iehoviştii învaţă contrar acelora pe care le învaţă creştinismul. Pentru că aceşti eretici în primul şi în primul rând neagă fundamentul credinţei creştine. Iar fundamentul credinţei noastre este adevărul că Hristos nu este un simplu om, ci este şi Dumnezeu, Care a plecat cerurile şi S-a coborât aici pe pământ şi a purtat trup şi S-a făcut Om, ca să ne mântuiască. Iisus Hristos este Dumnezeu Cel ce S-a făcut Om. Iată marea taină. Da! Hristos este adevăratul Dumnezeu. 
Integral aici:  http://www.moldovacrestina.info/2011/10/mitropolitul-augustin-de-florina-despre-erezia-iehovistilor/

Pagina web a Martorilor lui Ebola ne informează că:

“Cristos a murit pe un stâlp, nu pe o cruce.
Sufletul uman nu mai există după moarte.
Numai o turmă mică de 144 000 de persoane merge la cer pentru a guverna împreună cu Cristos.” ( manifestă aceeaşi obsesie ca frăţiorii lor vitregi adventişti, patronaţi de de matriarhul Nutzi White).
Mai sunt şi alte aberaţii bazate pe “sola scriptura” inventată de Luther, ciudat e că acesta nu umbla cu „piramide biblice” în buzunar.
Presupunem că din cauza pasiunii pentru piramidă, doamna Hillary Clinton a refuzat să intre în biserica bucureşteană Cretzulescu:

(…) Hillary Clinton, în timpul vizitei de la Bucureşti din 1999, a refuzat să intre în biserica ortodoxă Creţulescu pe motiv că în ţara noastră s-ar îngrădi libertatea religioasă a “Martorilor”. Cum spuneam, în SUA, ca şi în multe alte tări, probelemele cu martorii au fost legate de refuzul acestora de a recunoşte instituţiile statului şi de a saluta drapelul naţional (…)
Integral aici: http://www.ziaristionline.ro/2011/02/25/exclusiv-martorii-lui-iehova-au-pus-mana-pe-arme-sectantii-din-romania-se-revolta-impotriva-turnul-de-veghe-de-la-new-york/
Deosebit de interesant e şi acest articol: http://www.moldovacrestina.info/2010/03/treptele-de-baza-pentru-atragerea-oamenilor-in-organizatia-%E2%80%9Emartorii-lui-iehova/
––––––––––––––––––––––––––––

Martorii lui Ebola se ghidează după un misterios “planul divin al veacurilor”.
Iata o mică dovadă de înţelepciune iehovistă:

Unitatea noastră cu Domnul Isus, ca membri ai Cristosului, ai companiei unse, este bine ilustrată prin figura piramidei.
Piatra din vârf este ea însăşi o piramidă perfectă. Sub ea se pot zidi alte pietre, şi, dacă sunt în armonie cu toate trăsăturile caracteristice ale pietrei din vârf, întreaga masă va fi o piramidă perfectă. Cât de frumos ilustrează aceasta poziţia noastră ca membri ai „Seminţei” — „Hristosul”. Îmbinaţi şi perfect în armonie cu Capul nostru, noi, ca pietre vii, suntem perfecţi; despărţiţi de El nu suntem nimic.”
Sursa:  http://www.godsplan-today.com/Romanian/ROM_Ch_5_Mystery.htm

Versiunea scanată a cărţii “The Divine Plans Of The Ages” poate fi studiată aici:
http://www.archive.org/stream/TheDivinePlanOfTheAgesAndTheGreatPyramid/1913_The_Divine_Plan_of_the_Ages_and_the_Great_Pyramid#page/n0/mode/2up

Este vorba de “exegeză biblică” cu ajutorul … piramidei din Gizeh.
Nemaipomenita metodă apareţine celui mai vajnic Martor al lui Ebola, nimeni altul decât buclucaşul Charles Taze Russell.
Micuţul Charlie nu se complica cu chestii minore, a abordat frontal profeţiile şi “planul lui Dumnezeu pentru pamânt”. S-a uitat cruciş la piramidă şi a concluzionat că  Armaghedonul se întâmplă în 1914. Nu suntem iniţiaţi în tainele lui Ebola, aşa că nu avem idee de ce s-a amânat Armaghedonul din anul profeţit de Charlie. Ciudat e ca şi Armaghedonul din 1915 s-a amânat … probabil din lipsă de personal calificat. În 1916 ceva ceva tot s-a întâmplat, a murit Charlie! Martorii lui Ebola nu s-au descurajat, parcă în 1925, cu noul boss Joseph Franklin Rutherford în frunte, au încercat să comande un Armaghedon nou nouţ. Ciudat e că nu le-a fost onorată comanda. Trişti fiind, s-au cocoţat în vârful “turnului de veghe” şi au încercat să comande Armaghedonul mult visat pentru anul 1975.

Nici de data asta nu a ieşit pasenţa …

 

Acest articol a fost publicat în antihrist, coruptie, Erezie, Europa, iehovism, neoprotestantism, pamflet, secte, teologie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la MARTORII LUI EBOLA, PIRAMIDOLOGI VESTIŢI

 1. Varahiil zice:

  Uite ce face tanti killary clinton in timpul ei liber, cand nu „ajuta” copiii africani, distribuind vaccinuri expirate :
  http://apologeticum.wordpress.com/2012/07/07/hillary-clinton-rusia-si-china-vor-plati-pretul-pentru-ajutorul-acordat-guvernului-assad-din-siria/
  In rest, sarmanii „martori” se zbat intre ridicol si patetic…

 2. TLC zice:

  Hillary a apelat la piramida lui Charlie ca sa rezolve problema cu Bill nabadaoiosul.

  E interesanta poza asta:
  http://www.seanet.com/~raines/pyramid.html
  Cred ca piramida cu pricina e un bun reper pentru grenade 🙂

 3. kosk zice:

  heh, mormonii detin recordul miilor de secte „crestine” dupa paranghelie made in usa..si’au inventat un nou testament.

 4. TLC zice:

  @kosk
  Si ca bonus au facut nu stiu ce Twilight Saga. In urmatoare serie, sper sa joace si Miss Parusia – Carmen. Cred ca merge mixata treaba cu putin adventism.

 5. Varahiil zice:

  😀 …superb, TLC!

 6. WILL zice:

  Cand lucram pe Taxi 1983-1994 intrau fel de fel de caractere in Taxi… Uneori Am avut pasageri care Ma lamureau sa fiu born again…. La care comentariu Eu le raspundeam ca Eu sunt botezat, cand M-Am nascut, intru HRISTOS si Credinta in Dzeu NU AM pierdut-o. Ei insa insistau cu pasiune ca asa e bine sa Ma nasc din nou …. Oamenii NU au incredere in ei insisi, in fortele proprii ci le trebuie o carja pe care sa se sprijine (desi au construit instrumente de distrugere in massa). Dumnezeu ii priveste de Sus si-si zice ,,Am atatea de rezolvat in Univers incat Nu Am timp si pentru acesti copii rai care-i ucid pe cei Buni. Ce bine ca acei locuitori ai Planetei Terra(Pamant) Ma iubesc totusi asa cum il iubesc unii (totusi) pe pres. statelor (de plata)…. Ce vremuri, Sir Toby, ce vremuri. La 17 ani Eu citeam APOCALIPSA si Ma minunam ce scrie…. Ma intrebam : oare care este acea cea mai mica natiune din cauza careia va rezulta Armaghedonul (Sfarsitul lumii) !!!!???? Sau cum auzeam de la batrani ca vor ramane credinciosi doar atatia cat vor incapea acoperiti de un CEARCEAF (si Eu Ma intrebam ???? oare cati metrii patrati va avea acel CEARCEAF….!!!!????

 7. WILL zice:

  Ze N D (Ze End)

 8. cezar zice:

  vai de capul tau de inapoiat ce esti. mars inapoi in evul mediu, retardatule cu iq sub 80

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.