Utecilă stângaciul îşi face partid dreaptaci


Cuvântul tovarăşului Mihai Ungureanu,

Delegat al Organizaţiei judeţene Iaşi a UTC

Hotărârile de însemnătate istorică adoptate de Congresul al XIII-lea al Partidului Comunist Român, înflăcăratele îndemnuri adresate tinerei genraţii de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu în deschiderea lucrărilor Forumului nostru, pun şi în faţa noastră, a elevilor utc-işti, sarcini deosebite. Suntem conştienţi că pentru a realiza o economie modernă, intensivă sunt necesare cadre a căror pregătire să se reflecte în capacitatea de a răspunde noilor exigenţeale muncii, ale activităţii sociale în general, care trebuie sa dovedească înaltă competenţă profesională, gândire creatoare, deschisă spre nou, spirit de iniţiativă, responsabilitate, ordine şi disciplină. De aceea programele noastre de activităţi, ancorate mai ferm în realitatea concretă a problemelor cu care se confruntă fiecare colectiv de elevi corelate mai strâns cu acţiunile desfăşurate pe linia şcolii, au fost orientate astfel încât să conducă la sporirea răspunderii eleviloe pentru învăţătură, pentru pregătirea permanentă, perseverenţă şi sistematică, printr-un efort propriu susţinut şi constant.

Pe deplin conştienţi de sarcinile ce ne revin din Hotărârile Congresului al XIII-lea al Partidului Comunist Român, din indicaţiile şi orietările secretarului general al partidului, tovarăşul Nicolae ceauşescu, din documentele supuse aprobării, Forumului tineretului, noi, elevii di judeţul Iaşi, ne angajăm că vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialişti cu o înaltă pregătire politică şi profesională cu conştiinţă înaintată hotărâţi să muncească, cu entuziasm şi pasiune tinerească revoluţionară, cu responsabilitate pentru continuarea neabătută a drumului ascendent pe care România s-a înscris în perioada de o efervescenţă fără precedent inaugurată de Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Român.
Sursa: http://www.cotidianul.ro

Din fragedă pruncie MRU anticipa apariţia unui partid buboi pe partea dreaptă a trupului Godzillei marxist-leniniste.  Mare vizionar Utecilă astă, sexy tovarăşa Hannah Rabinsohn (Ana Pauker) e mândră de el!

(…) Ungureanu a militat şi  pentru coagularea cetăţenilor care cred în principiile autentice de dreapta “într-o forţă politică nouă în care să se regăsească partide, asociaţii, cetăţeni”. „Este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice existente, inclusiv în PDL, pe seama rezultatelor electorale înregistrate duminică, şi aceasta pentru că nu vrem socialism în România”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, pentru Mediafax (…)
Sursa: http://www.adevarul.ro

Toate bune şi frumoase, să sperăm că la primul congres al partidului buboi, domnul Utecilă o să împrumute lampa lui Ilici ca să facă lumină în cazul propriilor declaraţii reproduse de presa imperialistă.

(…) Numele meu e Mihai Răzvan Ungureanu, e numele pe care l-a purtat bunicul meu care a murit pe câmpul de război, în al Doilea Război Mondial.
E numele tatălui meu care şi-a trăit viaţa cinstit, e numele mamei mele, al tatălui mamei mele care a făcut politică de drepata.
Cu acest nume nu îmi e ruşine după 12 ani de muncă şi administraţie cinstită
Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei. Vă mulţumesc.
Sursa: http://www.hotnews.ro

Ungureanu e numele bunicilor pe linie maternă şi paternă. Coincidenţă de nume, sau erau rude? Dacă erau rude, cât de apropiate?

http://www.crestinortodox.ro/morala/rudenia-piedica-impediment-casatorie-cununie-70854.html

Acest articol a fost publicat în anarhism, ateism, bolsevism, capitalism, comunism, coruptie, Europa, leninism, marxism, pamflet, politicianism, Romania, socialism, Totalitarism, UE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

43 de răspunsuri la Utecilă stângaciul îşi face partid dreaptaci

 1. Varahiil zice:

  @TLC
  zic ca le pare rau, da’ tot nu ma lasa.. 😀 nu-i nimic…

 2. TLC zice:

  James Last Biscaya

 3. Varahiil zice:

  😀
  In sfarsit…am reusit!
  E totul clar… 😀

 4. aspiratorul din strana zice:

  Am vrut sa infricosez pe ucenicii lui saccsiv, ric si apologeticum fiindca exclud pe cei care au idei mai diferite . Aceste idei le-au citit si ei , de inteles poate le vor intelege peste 10 – 20 ani. Criteriul de determinare al adevarului , deocamdata pentru mine este acesta. Conglasuirea tuturor Sfintilor care au scris pentru o anumita problema de credinta. Pentru deasa Impartasire Ioan Hrisostom , Ioan Casian si Simeon Noul Teolog. Pentru identificarea unor preoti la care am putea sa ne spovedim ( numai daca ne pare rau si avem pocainta ) , Nicodim Aghioritul , Simeon N. Teolog , Ignatie Briancianinov , Varsanufie cel Mare. Toate ideile marilor Sfinti trebuiesc verificate cu cele zise de Parintii Apostolici: Sfantul Pavel , Petru , Ioan , Iacov si ceilalti apostoli. Problema care a fost discutata pana acum nu tine de mantuirea sufletului, fiecare poate sa creada ce vrea despre existenta sau inexistenta unor altfel de oameni. La primul sinod ecumenic , episcopii aproape ca se hotarasera sa nu hirotoneasca pe nimeni preot daca este insurat. Spre final , Sfantul Pafnutie i-a convins pe toti ca este bine ca preotul sa fie insurat. Cei care au fost de acord cu hotararea au semnat pentru aceasta totusi unii din sfintii episcopii apuseni care au semnat , cand s-au intors inapoi, nu au hirotonit pe nimeni insurat, doar celibatari. Timpul si pedofilia papistilor arata ca rasaritenii au dreptate. Prin aceasta am vrut sa arat ca este mai buna invatatura Sfintilor ce stralucesc ca soarele decat invatatura Sfintilor ce stralucesc ca stelele.

 5. Varahiil zice:

  Da… 😀 Imi pare rau sa te anunt, dar n-ai reusit sa sperii pe nimeni.
  Problemele puse in discutie de tine n-au problematizat pe nimeni pana acum. Da’ daca-i cazul, cred ca se poate lamuri fiecare cu duhovnicul lui.
  Temerara ta misiune de a ne scoate din bezna nestiintei o consider nepotrivita. Propun amanarea ei pe termen nelimitat. 😀
  „Ucenicii” lui Saccsiv, Apologeticum si RIC? Da’ ce inseamna ucenic, in acceptiunea ta?

 6. Pingback: “Anticomunism” de cumetrie si anticomunisti de curvasarie. Ungurenii si mucosii lor, de la Tovarasa Ana Pauker a lui “Il Succesore” la “camarazii” “Capitanului” Traian Basescu. Greu la deal cu boii mici̷

 7. Pingback: “Anticomunism” de cumetrie si anticomunisti de curvasarie. Ungurenii si mucosii lor, de la Tovarasa Ana Pauker a lui “Il Succesore” la “camarazii” “Capitanului” Traian Basescu. Greu la deal cu boii mici̷

 8. Pingback: “Anticomunism” de cumetrie si anticomunisti de curvasarie. Ungurenii si mucosii lor, de la Tovarasa Ana Pauker a lui “Il Succesore” la “camarazii” “Capitanului” Traian Basescu. Greu la deal cu boii mici̷

 9. Pingback: “Anticomunism” de cumetrie si anticomunisti de curvasarie. Ungurenii si mucosii lor, de la Tovarasa Ana Pauker a lui “Il Succesore” la “camarazii” “Capitanului” Traian Basescu. Greu la deal cu boii mici̷

 10. Pingback: “Anticomunism” de cumetrie si anticomunisti de curvasarie. Ungurenii si mucosii lor, de la Tovarasa Ana Pauker a lui “Il Succesore” la “cavalerii” de balta ai “Capitanului” Traian Basescu. Greu la deal cu bo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.