Utecilă stângaciul îşi face partid dreaptaci


Cuvântul tovarăşului Mihai Ungureanu,

Delegat al Organizaţiei judeţene Iaşi a UTC

Hotărârile de însemnătate istorică adoptate de Congresul al XIII-lea al Partidului Comunist Român, înflăcăratele îndemnuri adresate tinerei genraţii de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu în deschiderea lucrărilor Forumului nostru, pun şi în faţa noastră, a elevilor utc-işti, sarcini deosebite. Suntem conştienţi că pentru a realiza o economie modernă, intensivă sunt necesare cadre a căror pregătire să se reflecte în capacitatea de a răspunde noilor exigenţeale muncii, ale activităţii sociale în general, care trebuie sa dovedească înaltă competenţă profesională, gândire creatoare, deschisă spre nou, spirit de iniţiativă, responsabilitate, ordine şi disciplină. De aceea programele noastre de activităţi, ancorate mai ferm în realitatea concretă a problemelor cu care se confruntă fiecare colectiv de elevi corelate mai strâns cu acţiunile desfăşurate pe linia şcolii, au fost orientate astfel încât să conducă la sporirea răspunderii eleviloe pentru învăţătură, pentru pregătirea permanentă, perseverenţă şi sistematică, printr-un efort propriu susţinut şi constant.

Pe deplin conştienţi de sarcinile ce ne revin din Hotărârile Congresului al XIII-lea al Partidului Comunist Român, din indicaţiile şi orietările secretarului general al partidului, tovarăşul Nicolae ceauşescu, din documentele supuse aprobării, Forumului tineretului, noi, elevii di judeţul Iaşi, ne angajăm că vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialişti cu o înaltă pregătire politică şi profesională cu conştiinţă înaintată hotărâţi să muncească, cu entuziasm şi pasiune tinerească revoluţionară, cu responsabilitate pentru continuarea neabătută a drumului ascendent pe care România s-a înscris în perioada de o efervescenţă fără precedent inaugurată de Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Român.
Sursa: http://www.cotidianul.ro

Din fragedă pruncie MRU anticipa apariţia unui partid buboi pe partea dreaptă a trupului Godzillei marxist-leniniste.  Mare vizionar Utecilă astă, sexy tovarăşa Hannah Rabinsohn (Ana Pauker) e mândră de el!

(…) Ungureanu a militat şi  pentru coagularea cetăţenilor care cred în principiile autentice de dreapta “într-o forţă politică nouă în care să se regăsească partide, asociaţii, cetăţeni”. „Este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice existente, inclusiv în PDL, pe seama rezultatelor electorale înregistrate duminică, şi aceasta pentru că nu vrem socialism în România”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, pentru Mediafax (…)
Sursa: http://www.adevarul.ro

Toate bune şi frumoase, să sperăm că la primul congres al partidului buboi, domnul Utecilă o să împrumute lampa lui Ilici ca să facă lumină în cazul propriilor declaraţii reproduse de presa imperialistă.

(…) Numele meu e Mihai Răzvan Ungureanu, e numele pe care l-a purtat bunicul meu care a murit pe câmpul de război, în al Doilea Război Mondial.
E numele tatălui meu care şi-a trăit viaţa cinstit, e numele mamei mele, al tatălui mamei mele care a făcut politică de drepata.
Cu acest nume nu îmi e ruşine după 12 ani de muncă şi administraţie cinstită
Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei. Vă mulţumesc.
Sursa: http://www.hotnews.ro

Ungureanu e numele bunicilor pe linie maternă şi paternă. Coincidenţă de nume, sau erau rude? Dacă erau rude, cât de apropiate?

http://www.crestinortodox.ro/morala/rudenia-piedica-impediment-casatorie-cununie-70854.html

Acest articol a fost publicat în anarhism, ateism, bolsevism, capitalism, comunism, coruptie, Europa, leninism, marxism, pamflet, politicianism, Romania, socialism, Totalitarism, UE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

43 de răspunsuri la Utecilă stângaciul îşi face partid dreaptaci

 1. Gabi M. zice:

  Sa te auda Dumnezeu,TLC!Cat desèpre postare,nu e supertare,e formidabila!P.S.bietul „aspirator din strana” cred ca are vre-o doaga lipsa…comenteaza si pe RIC,pe la biet balonul umflat „bataiosu”…va dati seama…Doamne ajuta!

 2. aspiratorul din strana zice:

  Da mai nea Gabita , e mai bine impreuna in iad cu Sfantul Simeon Noul Teolog decat in rai cu „duhovnicul” tau . Mai bine scriai si tu peste tot unde erai acceptat. Ric nu ma accepta demult , saccsiv infunda puscaria , Afonogeticum m-a respins de la inceput si acum invata de la niste preoti putin descentrati ( fiindca nu cauta si parerile altora , de pilda pe Forum Teologie), invata cum sa se impartaseasca des spre osanda (cu vrednicie Iosif de la Radeni s-a impartasit). Bataiosu are o sansa sa ajunga presedinte fiindca a fost socotit inselat de catre multi „ortodocsi”.Are si el greselile lui , dar alea cu ozn-urile nu sunt fiindca si Dimitrie al Rostovului zice ca au aparut multe mutatii genetice dupa Turnul Babel , cauta in cartea Hronograf. Iarasi sufletele omenesti care se manifesta si stau in apropierea pamantului nu sunt neaparat demoni.

 3. Varahiil zice:

  Mah, sa inteleg ca tu ai perioade in care simti nevoia sa te descarci? 😀

 4. TLC zice:

  Stimate Aspiratorule, daca anumite persoane nu ti-au publicat mesajele, ce te impiedica sa-ti faci blog? E o conspiratie la mijloc a celor ce nu vor sa faci cunoscute experientele mistice? Te intreb inca odata, ai treaba cu Georgeta Florea?
  Am impresia ca tu ma intelegi, sunt obligat sa tin ozn-ul in afara planetei din cauza rovinietei.

 5. aspiratorul din strana zice:

  Acum, cred ca nu zice nimeni ca fiecare trebuie sa-si faca un blog. Nu este nici-o conspiratie si nu am zis ca am trait experiente , poate cand am fost botezat in pruncie sa fi vazut pe Dumnezeu, dar toti uitam . Despre Georgeta Floarea acum am gasit pe Y. Tube . Cand o sa aveti timp de citit poate atunci o sa afisati si modul in care ii intelegeti pe Sfintii Scriitori, nu ma pricep la politica , daca m-as pricepe poate l-as indemna pe Bataiosu sa ajunga pres pe dinte al Ucrainei si apoi sa declare razboi Romaniei , nu ? Fereasca Dumnezeu de aspiratoare blestemate de acestea de strana care hipnotizeaza tinand isonul. Care Sfant Parinte a tinut Isonul ? Putea sa fie Sfant fiind blestemat de sinoadele ecumenice care interzic infrumusetarea cantarii? Va dati seama ca numele de aspirator e o defaimare la adresa isonarilor care ar putea fi inlocuiti de instrumente ca aspiroorga. Pe ai tai cantareti toata ziua ii vezi beti , izvorul de tarie cel nesecat de la ei nu s-a luat, iar Duminica neancetat pleaca cu buzunarul umflat. Iertare si sper sa nu mai scriu deloc aici.

 6. TLC zice:

  Nu bre, nimeni nu zice ca toata lumea sa isi faca bloage. Era vorba de tine, ca nu-ti publicau nu stiu ce mesaje. Oamenii sunt mai inteligenti decat crezi, pe aici nu se tine isonul.
  Onorabile aspirator, ce sa inteleg din citatul asta:

  „dar alea cu ozn-urile nu sunt fiindca si Dimitrie al Rostovului zice ca au aparut multe mutatii genetice dupa Turnul Babel”

  Iarta-mi ignoranta, nu sunt sigur ca pricep care e treaba cu ozn-urile si mutatiile genetice. Mutatiile genetice sa fie cauza pentru ca nu-mi da voie dusmanii sa folosesc ozn-ul in atmosfera?

 7. aspiratorul din strana zice:

  Vad ca a devenit cam greu de descarcat de pe arhiva ortodoxa pdf cartea Hronograf , dar ce este scris la pagina 161 se gaseste aici : http://forum.teologie.net/viewtopic.php?f=22&t=242&p=23615#p23615

 8. TLC zice:

  Daca citesti aici:

  O sa afli ca Hronograful nu e opera Sf. Dimitrie al Rostovului. El a tradus in limba rusa o lucrare a bizantinului Ghe.Chedrinul, care la randul sau ar fi tradus-o in greaca din chaldeeana. Textul e plasat in vremea lui Avraam. Inca de la bun inceput apar inadvertente:

  „In 1837 este tradus in limba chirilica de Mitropolitul Veniamin Costache”

  Nu stiam ca exista limba „chirilica”. Inca din prima pagina am intalnit o eroare copilareasca. Semn destul de rau pentru o editie serioasa, editorul a fost cel putin neatent, daca nu cumva superficial.
  Volumul romanesc imi trezeste intrebari, pentru mine nu e limpede originea documentului. Intr-adevar, am auzit de Ghe.Chedrinul, scrierile lui se regasesc in „Patrologia Graeca”, din pacate sunt cam greu accesibile publicului larg(inclusiv mie):

  http://archive.org/stream/patrologiaecurs55migngoog#page/n7/mode/2up

  http://archive.org/stream/patrologiaecurs61migngoog#page/n7/mode/2up

  Trebuie mers la scrierile bizantinului Ghe.Chedrinul, trebuie verificat daca invoca un document chaldeean. Trebuie verificat daca nu cumva cineva s-a folosit de numele Sf.Dimitrie al Rostovului. In trecut au mai fost scrieri semnate de nu se stie cine cu numele marilor figuri ale Bisericii. De exemplu „Protoevanghelia lui Iacob”; „Evanghelia dupa Pseudo-Matei” sau „”Evanghelia Mariei Magdalena”. Daca vrei un exemplu mai nou, e foarte bun cel referitor la cele „24 de vami”.
  Din fragmentul postat pe forum, mi-a atras atentia pasajul acesta:

  „în aceleaşi părţi ale Indiei se află şi alte sluţii în asemănare omenească, capete şi grumazi neavînd, iar ochii lor le sînt în spate, iar gurile în piept, încă şi alt neam de sluţii se află acolo în pustietăţi în asemănare omenească, care se cheamă Chinocefali, la care sînt capetele de cîine şi scrîşnire de dinţi înfricoşată.”

  Daca nu cer prea mult, si ca sa nu-ti transmit ce-a zis lupul catre arici, vreau sa ma lamuresti ce e cu chinocefalii, in opinia ta sunt draci/extraterestrii?

 9. aspiratorul din strana zice:

  Istorisirea cu vamile este adevarata chiar daca nu or fi 24. Tot asa si cea cu mutatiile genetice indiferent daca este crezuta sau nu de Sfintii Traducatori.Cel putin avem recunoscut un Sfant Hristofor, cel cu cap de lup. L-au mai crezut unii inselat pe Ilarion Argatu motivand ca ” a vazut sirene”. Nu ma pricep la toate.

 10. TLC zice:

  Aspiratorule, inca odata te intreb, ce e cu chinocefalii, in opinia ta sunt draci/extraterestrii? Sau sunt mutanti? Cine sunt „Sfintii Traducatori” care pun sub semnul indoielii nu stiu ce mutatii genetice?

 11. umilinta zice:

  Numele de” umilinta” este pentru aducere aminte ca fara pocainta se ajunge in iad, nu ca as fi eu foarte smerit, cum au crezut ricarii si s-au smintit. Chinocefalii ,probabil or fi la fel ca ceilalti oameni mutanti . Daca exista animale modificate pot exista si oameni : http://www.crimetime.ro/paranormal/asta-ce-o-mai-fi-creatura-cu-trup-de-sarpe-chip-de-om-si-par-blond-gasita-in-indonezia-video.html
  In vechime acest Sarpe Glykon a trait si pe teritoriul nostru: http://www.historia.ro/exclusiv_web/stiati/articol/sarpele-glykon-un-artefact-unic-lume#
  Sfantul Dimitrie al Rostovului a crezut ce a scris si tradus , pentru ca el a luat din mai multe locuri adevarul ( si de la Chedrinos ) .Ceilalti care nu au crezut bine ca macar n-au cenzurat cand au tiparit in romana. Se zice ca diavolul imita ceva existent- imita ingeri , sfinti si OZN -uri , inca putin si poate imita si aspiratoarele. Poate e mai lipsit de imaginatie decat omul, sa prajeasca un ou intr-o lingura la flacara lumanarii nu i-a trecut nici macar printre cornite cum i-a trecut la calugar. Deci daca unii dintre acesti oameni sunt mai inteligenti ca noi prefera sa fie numiti extraterestrii decat sa ne impartaseasca cunostiintele lor spre a fi exterminati mai tarziu. La Sfantul Luca al Crimeii am gasit ca este posibil sa existe viata pe alte planete , bineanteles plante si animale considerate primitive. Nu-mi place interogatoriul , mai ales ca vad ca va merge mintea si mai aveti si ganduri bune.

 12. TLC zice:

  Ciudata povestea cu umilinta venita din partea unuia care nu demult comercializa anateme online. Despre opiniile persoanelor considerate de mine ca fiind interesante, pot spune ca manifest un interes normal, totusi nu am inteles ce te face sa crezi ca-s interesat de opiniile tale exprimate cine stie unde?
  Chinocefalii nu au legatura cu nu stiu ce mutatie genetica. Este vorba de un trib ce practica mutilarea, doreau sa aiba figuri hidoase din considerente mai degraba psihologice. Din moment ce ai reperat povestea Sf.Hristofor, cred ca era suficient de clar, nu-i asa? Banuiesc ca puteai sa cauti si alte surse.
  Deci daca tu incerci sa-mi vinzi aiureala aia din Indonezia ca fiind mutatie genetica, te trimit in gulag. Daca imi zici ca papusa de speriat copii din targ, e Glykon, ramai la Kolyma toata viata. Exista bariera genetica intre specii, pe cale naturala nu poti incrucisa calul cu gaina, pestele cu elefantul sau omul cu sarpele. Se pare ca in ultima vreme, stiinta tampita a unora, ofera posibilitatea spargerii acestei bariere, insa acest act tine de interventionismul uman.
  Clipul tau patetic nu are legatura cu stiinta in general si cu genetica in particular. Filmuletul indonezian face parte din ciclul „hai sa-i aburim pe cei cu creierul microscopic”. Indonezienii, cel mai probabil mahomedani, nu-s primii care lanseaza poante demne de cascadorii rasului. Si altii s-au facut de cacao, de pilda astia care ne prezinta ce se petrece cu „infidelii”. Uite ce „modificari genetice” instant au parte dusmanii 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=_2Vj0up4G_U
  Aici o sa vezi un mare miracol, cica zboara in balarii domul moscheii: http://www.youtube.com/watch?v=KJCZuCklMYk&feature=related

 13. aspiratorul din strana zice:

  Fiecare ia ce-i place din scrierile ortodoxe, nu adevarul. Faptul ca undeva se zice ca s-a rugat pentru ai fi preschimbata frumusetea putem sa o luam in calcul. Nu cred ca se ajunge prin mutilare la o asemenea deformare, poate se taiau pentru a ajunge mai frumosi din urati cum se nasteau iar cel ce se nastea normal era taiat pentru a fi cat de cat asemanator tribului .Faptura vazuta de Sfantul Antonie o treci cu vederea? Chiar te rog sa nu bagi in seama anatemele , sunt puse spre infricosare , eu am inceput sa nu le bag in seama cand stilistii comentau ca suntem blestemati de catre anumiti Sfinti fiindca am schimbat calendarul . Nu dau 2 bani pe asemenea anateme, mai ales ca Dumnezeu nu le indeplineste in totalitate nici daca sunt spuse de catre Sfintii Parinti : „Pamintul sa nu-i sufere picioarele ca sa umble pe el; apa sa nu-l spele si sa-l hraneasca, cind o va bea, aerul sa nu-i usureze respiratia. La fiecare pas sa fie cuprins de spaima mortii adusa de pacatele lui; asupra capului sa se invirteasca pacatul lui Cain (Fac. 4, H-16) si secera lui Zaharia (5,1-4) ca sa-i curme viata lui. Singele lui sa se innegreasca si maruntaiele lui sa putrezeasca. Damblaua sa cuprinda toate madularele lui, de la picioare pina la cap, sa nu mai auda si sa nu mai vada, ca sa nu mai huleasca si nici sa mai vorbeasca contra lui Dumnezeu (F. Ap. 3, 11; Regi 5, 6). Masa si hrana lui sa se prefaca in amaraciune, iar bautura lui in venin chinuitor (Lev. 26,26). Somnul lui sa fie tulburat de diavol, care sta de-a dreapta lui (I Regi 16,14; 19,9) si furia lui Nabucodonosor sa-l stapineasca (Daniel, 4, 13; 5, 21); satana sa-i umbreasca viata lui cu aripile sale cele negre ca un stapinitor, care-l aduce la muncile cele vesnice. Munca lui sa fie blestemata, agonisirea lui in pulbere sa se prefaca. Urmasii lui intr-un neam sa se stinga daca vor fi ca el, iar tineretea lor sa fie secerata de moartea cea napraznica (I Regi 2, 34; Iov, 1, 18-19). Dupa moarte, trupul lui sa nu-l primeasca pamintul, ci sa stea ca un cadavru innegrit si cuprins de imputiciune. Sufletul lui diavolul sa-l ia, cu care s-a imprietenit si caruia i-a slujit, ca sa-l duca in focul cel vesnic, care este gatit diavolului si ingerilor lui, duhurilor celor necurate si sufletelor oamenilor celor spurcati (Matei, 25, 41; II Petru 2, 4-10; Apoc. 16-14; 19, 20). Acolo sa se chinuiasca in veacul veacului, potrivit cu faptele sale, afara de cazul ca se va dezmetici inainte de moarte, scaldindu-se si curatindu-se de lacrimile amarei pocainte, ceea ce si noi dorim s-o faca cit mai curind, caci acesta este scopul pentru care si Dumnezeu ii lungeste viata, ca el sa inteleaga si sa se pocaiasca. Amin!” Cand vor ramane neingropati marii eretici, printre care si Papa de la Roma, atunci imi voi schimba parerea.

 14. Varahiil zice:

  @aspiratorule,
  1. zici ca anatemele au fost puse spre infricosare.Dupa aia, zici ca nu trebuie luate in seama.Te intreb eu, pe cine ai vrut sa infricosezi, si de ce?
  2.zici ca fiecare ia din scrierile sfinte ceea ce e convenabil, si nimeni nu cauta adevarul. Te intreb eu, care este criteriul taude determinare a adevarului? De unde stii ca adevarul tau e adevarul adevarat, si nu altul? Iti dai seama tu, sau iti spune cineva? Daca-ti spune cineva care e adevarul, cine este cel care iti spune?
  Astept cu multa nerabdare lamuririle tale.

 15. TLC zice:

  @Varahiil
  Bine ai revenit. Mai bine incearca asta http://www.youtube.com/watch?v=z-f7UWa4UYI

 16. Varahiil zice:

  @TLC
  pe asta nu m-au lasat sa-l vad… 😀 Da-i ok…cred ca inteleg si asa…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.