Pentru doamna Daciada (încă) Ponta


Domnul Bubu expert de talie mondială în probleme maritale, foloseşte blogul nostru ca să răspundă divei Daciada (încă) Ponta care a trimis o imaginară scrisoare de ajutor. Noi nu avem nimic împotrivă, aşa că dăm cuvântul expertului Bubu.

Dragă Daciada europarlamentară, am citit cu real interes scrisoarea ta în care ma întrebai disperată ce să faci ca să-ţi salvezi căsnicia alături de Petit Titulesco poreclit de duşmani, Victor Ponta. Spui că pare dezinteresat de tine, ca s-a risipit romantismul şi că seara se duce să facă nani într-o cameră separată.
Suspectezi că are o relaţie pasională, de-a dreptul lewinskyană cu domnişoara consilieră Remus Cernea. Mai nou, (încă) soţul tău, în loc să-ţi şoptească duios “noapte bună marxista mea iubită”, cu glas aspru îţi declară că “fomeia marxistă nebătută e ca floarea neudată”. Relatai că primele semnale negative le-ai recepţionat încă din luna de miere petrecută la Londra, atunci când l-ai invitat pe proaspătul tău soţ la o plimbare nocturnă pe aleile cochete din Highgate Cemetery, locul unde e cazat Karl Marx.
Într-adevăr, înclin să-ţi dau dreptate, pare ireal momentul petrecut în acea speldidă noapte de vară când vă îmbrăţişaţi patimaş pe bancă, învăluiţi de razele lunii fredonaţi Internaţionala sub bolta cerului înstelat, când cu glas tremurând i-ai şoptit : “uite, mon amour, câte stele!” Şi el ţi-a răpuns: “Îhî, căcălau!

Preafrumoasă divă, privind poza ataşată scrisorii, deduc că şi tu ai o mică parte de vină. Tu eşti o femeie de stânga, de ce saluţi cu dreapta? Crezi că faci parte din Hitler-Jugend? Cu certitudine Petit Titulesco a perceput gestul tău ca fiind uşor burghez. Apoi, de ce ai părul aşa de scurt? Graţia feminină e asociată cu părul lung, deci nu-ţi mai ciunti podoaba capilară. Aranjează-ţi pletele în stil Zoia Kosmodemianskaia, după aia, musai să le vopseşti în culoarea roşu-proletar. Apoi, cel mai important aspect e să nu te mai epilezi! Renunţa la acest urât obicei fascist. Tu chiar nu ţi-ai dat seama că Petit Titulesco preferă femeile vajnice, naturale, gen Remus Cernea? Degeaba te încui în cămăruţa din Bruxelles şi plângi cu lacrimi arzătoare de dorul clipelor petrecute alături de (încă) soţul tău.
Lasă deoparte atitudinile burghezo-feciorelnice, luptă pentru căsnicia ta, luptă ca o adevărată Rosa Luxemburg. Fă-l gelos, flirtează puţin cu cineva, de pildă cu domnul Aura Vasile. Dacă Petit Titulesco nu pricepe, trimite-i un SMS de ameninţare, spune-i că te sacrifici pe altarul iubirii dacă se afişează la Gay-Fest cu domnişoara Remus Cernea (fireşte, “sacrificiul” e sponsorizat de compania  Burberry).
În faţa ameninţărilor, cu certitudine o să cedeze, va alerga spre tine cu ochelarii aburiţi de lacrimi. Cu emoţie îţi va declara: “Ooo Daciada mea … fie ca flacăra violet să reaprindă iubirea noastră”.
În concluzie,  de tine depinde totul, dacă respecţi sfaturile mele, fericirea conjugală se va instaura din nou. O sa zburi ludic alături de Petit Titulesco precum nimfa Oana Mizil şi satirul Marean.

TRĂIASCĂ LUPTA PENTRU PACE!

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în anarhism, Antifa, antihrist, ateism, bolsevism, capitalism, comunism, coruptie, Europa, homosexualitate, marxism, pamflet, politicianism, Romania, socialism, Totalitarism, UE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pentru doamna Daciada (încă) Ponta

  1. ORTODOX zice:

    Sf. Voievod Stefan cel Mare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.