Adrian Năstase


Precizare

Noi nu ne bucurăm de situaţia unui om aflat la ananghie, chiar dacă acesta se numeşte Adrian Năstase. Nu ne bucurăm de necazul său, nu ne bucurăm că e răvăşit sufleteste şi trupeşte.
––––––––––––––––––––––––––––––-

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat definitiv la doi ani de detenţie, s-a împuşcat, miercuri seară, cu un pistol, autorităţile urmând să stabilească de ce poliţiştii nu i-au retras dreptul la port de armă după ce Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a început urmărirea penală împotriva sa.
Adrian Năstase are o plagă latero-cervicală, aproape de vena jugulară, produsă cu o armă de foc de calibrul 9, au declarat, miercuri noapte, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Potrivit surselor citate, Adrian Năstase este în investigaţii la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost adus după ce a încercat să se sinucidă. Sursele citate au mai spus că Adrian Năstase este conştient.
Parchetul instanţei supreme a anunţat, miercuri noapte, că face cercetări în cazul tentativei de suicid a lui Adrian Năstase, care a avut loc în timpul punerii în executare a mandatului privind condamnarea acestuia la doi ani de închisoare în dosarul “Trofeul calităţii”.
Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost constituită o cauză având ca obiect incidentul petrecut miercuri seară, „cu ocazia executării mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a închisorii aplicată numitului Năstase Adrian, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Public.

“Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost sesizat de organele de poliţie, iar din primele date comunicate a rezultat că, ar fi existat o tentativă de suicid a numitului Năstase Adrian”

La locuinţa din Zambaccian a lui Adrian Năstase s-a deplasat o echipă operativă condusă de procurorului şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru efectuarea cercetărilor.

Sursa:  http://www.mediafax.ro/
––––––––––––––––––––––––––––––-

Aflând din presă despre situaţia fostului premier, ne exprimăm surprinderea faţă de gestul acestuia. O condamnare de doi ani pare să fie un motiv uşor exagerat în contextul în care nu am auzit că cineva s-ar atinge de averea lui, în plus de asta presupunem că familia Năstase are suficienţi bani în străinătate…donaţi cu mărinimie de faimoasa mătuşă Tamara.
Presupunem că starea de spirit ce l-a determinat să se împuşte a fost generată de inedita situaţie în care, din luxosul imobil din strada Zambaccian, ex-premierul se muta pentru o relativ scurtă perioadă la penitenciar.
Refuzul condamnării exprimat printr-un foc de armă, în cazul domniei sale, bănuim că ascunde drama “aristocratului roşu” care se credea veşnic, invincibil şi deasupra tuturor. Domnul Adrian Năstase a fost privilegiat în vremea dictaturii ateo-bolşevice, în fond, nu oricine putea frecventa “sfererele înalte” ale puterii instaurate în România de neamul celor ce mai înainte au înecat Rusia în sânge şi au sovietizat-o. Nu oricine putea să se căsătorească cu Ilinca Preoteasa, fata bolşevicului Grigore Preoteasa, apoi să divorteze ca mai târziu să se căsătorească cu Dana Miculescu, fata nomenclaturistului Angelo Miculescu. Adrian Năstase a reuşit o asemenea performanţa, evident că a fost mângâiat pe creştet de atotputernicii zei la care se închinau comunistoizii.

Astăzi, ex-premierul trăieşte clipe grele,  presupunem că pentru domnia sa se roagă arzător supuşii “marelui arhitect” în semn de recunoştinţă pentru că a emis o ordonanţă în care recunoştea “Marea Lojă Naţională din România” ca fiind “de utilitate publică”.

http://www.z-ziarul.ro/investigatii/1503-nastase-pretul-oentru-petrom-e-foarte-bun

http://www.adevarul.ro/actualitate/Scandalul-Blair-Nastase-Sidex-britanica_0_72593820.html#

http://www.legex.ro/Hotararea-8-2003-34824.aspx

http://www.wall-street.ro/articol/Economie/10056/Afaceri-pe-seama-saracilor-la-Faur-SA.html

IEZECHIEL 18
27. Şi cel nelegiuit, dacă se întoarce de la nelegiuirea sa, pe care a făcut-o şi face judecată şi dreptate, îşi întoarce sufletul său la viaţă;

Acest articol a fost publicat în ateism, bolsevism, comunism, Europa, marxism, politicianism, Romania, socialism, Totalitarism și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Adrian Năstase

  1. Potanin zice:

    Echivalentul „Secret Service-ului”, din România, are propriul punct de vedere în privinţa „tentativei de sinucidere” a lui Adrian Năstase. Vă invit să-l lecturaţi:

    http://www.exploziv-news.ro/ranile-romaniei/1023-tentativa-de-sinucidere-a-fostului-premier-adrian-nastase-nu-a-existat-.html

    Cititorul de rînd nici nu ştie pe cine să mai creadă!

    După lectură, dacă aveţi timp şi chef, şi dacă credeţi că merită, vă rog să ne împărtăşiţi, pe scurt, impresiile dumneavoastră. Este verosimil ceea ce se suţine în „Nota Informativă” a celor de la „Exploziv-News”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.