VREAU VOTUL TĂU!


Precizare
Jegurilor umane numite politicieni, le dorim tot binele, adică să petreacă minim cincizeci de ani la pensionul Vladimir
Iubite cetitoriule, înainte să te superi pe noi că postăm ceva ce nu ar trebui să se regăsească pe acest blog, supără-te pe politicieni. Nu ţinem la această postare, o putem şterge oricând, însă obscenitatea politicianului nu o putem şterge.
Suntem de părere că băşcălia de mai jos e reprezentativă pentru clica politicianistă ce parazitează România.
_________________________________________________

Ca orice decadent burghezo-moşier imperialist stăteam în şezlong, admiram cerul înstelat şi beam bere capitalistă dintr-o halbă incrustată cu cristale Swarovski . După zece beri, ceva fantastic s-a întâmplat, am avut o mare revelaţie! Mi-am dat seama că trebuie să mă fac parlamentar! Pentru bine poporului trebuie să mă sacrific, adică să dorm ca nesimţitul în parlament, să am secretare sexy de la şcoala de vară bolşevică şi BMW plătit de păcălicii care nu au aflat că munca e pentru tractoare.
Dragi alegători, musai să mă compătimiţi pentru că trebuie să achiziţionez o maşină de numarăt banii, pentru că e dificil să număr lunar minim 10.000 de euro.
Să nu mă întrebaţi ce ofertă electorală vă fac, nu vreau să afle “dujmanii” ce minunăţii vă pregătesc. Vă spun doar atât, Diaconescu vă promite 20.000 de euro, ei bine, eu,  candidatul vostru preferat vă promit 40.000 de euro (că rămâneţi cu promisiunile e altă poveste). Ce s-o mai lungim, hai să vă prezint semnul meu electoral ca să ştiţi unde trebuie să puneţi ştampila.

Deşi nu pot să vă spun ce pregătesc în legătura cu economia, învăţământul, sănătatea, protecţia socială şi alte marafeturi d’astea, pot să vă dezvălui faptul ca giganţii politicii modiale şi naţionale mă susţin.
Să nu aveţi impresia că mă laud, priviţi cum George Bush arată lumii semnul meu electoral

Obama la fel

Michael Bloomberg, primarul orasului New York, auzind că vreau să candidez, a ordonat ca Statuia Libertăţii să facă semnul meu

Vladimir Vladimirovici a fost convins de Bush şi Obama să se înscrie în fan clubul meu, desigur, în schimbul retragerii “scutului” de la Deveselu

Sorin Oprescu Hirsch îmi face reclamă gratuită

Votează-mă pe mine dacă vrei să-ţi meargă bine!
Cetăţene, intră în clubul select al celor ce ma susţin. Arată semnul meu electoral tuturor politicienilor care vin să-ţi ceara votul.

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în anarhism, Antifa, ateism, bolsevism, capitalism, comunism, coruptie, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Europa, pamflet, politicianism, Romania, Totalitarism, UE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

34 de răspunsuri la VREAU VOTUL TĂU!

 1. TLC zice:

  @cassandra
  Banuiesc ca nu-s putine femeile care i-ar canta duios Oci ciornie, desigur doar din dragoste.
  Problema e ca tanti Ludmila are si ea centura neagra la judo, asta inseamna ca fetili de la „Tatu” sau omoloagele lor din occident risca o mare cafteala. Trebuie sa recunosti ca V.V a fost mai subliminal decat Bush sau Oprescu. In orice caz, inca de cand era tanar komisar stia ca nu trebuie sa fie precum mucosul Berlusconi 🙂

 2. cass zice:

  Deci Alina Kabaeva – nimic ?
  Ce om virtuos…Nu ca Burlesconi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s