Hai la lupta cea mare!


Avem onoarea să vă prezentăm o minunată poezie compusă de colectivul de pionieri americani de la colhozul Detroit.
Capodopera comsomolistă e dedicată celor ce conduc Amerika spre comunism, visul de  aur al omenirii.

Tovarăşe Barack Hussein Obama,
Tovarăşa Michelle Obama,
Vă mulţumim fierbinte
Din inimile nostre de copii
Că viaţa ni-i frumoasă;
Azi, ale patriei vlăstare,
Şi mâine, comunişti cu braţe de oţel,
Vom duce Amerika mai departe,
Spre comunism-
Mareţul nostru ţel!

Moarte culacilor şi imperialiştilor ce sug sângele poporului oropsit!
Uraa, uraa, uraa, trăiască lupta pentru pace!

Stimaţi pionieri, poezia e binevenită, prefigurează viitorul luminos profeţit de titanul Karl Marx.
Tovarăşi, cu mânie proletară şi cu gândul la revoluţie, vă prezentăm un text interesant capturat cu mijloace specifice luptei de clasă de la http://saccsiv.wordpress.com/

Leaked U.S. Army Document Outlines Plan For Re-Education Camps In America:

RELATED: Yes, The Re-Education Camp Manual Does Apply Domestically to U.S. Citizens

Un document american “scapat” pe internet destinat pentru Departamentul Apararii contine planuri socante pentru “activisti politici” ce vor fi pacificati de catre ofiterii “PSYOP” cu scopul de a-si dezvolta “aprecieri pozitive fata de politicile din SUA” in timp ce sunt inchisi in inchisori-tabere din interiorul SUA.
Documentul numit FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (Operatiuni de internare si relocare) (PDF) a fost emis initial in regim restrans doar catre Departamentul Apararii in februarie 2010, dar a ajuns in mediul online.
Manualul de procedura descrie politici de procesare a “detinutilor” in tabere atat pe teritoriul SUA cat si la nivel global. Agentii internationale precum UN (United Nations) si Crucea Rosie sunt numite parteneri pe langa agentiile federale domestice ce includ si Department of Homeland Security si FEMA.
Documentul specifica clar ca acele politici se aplica “pe teritoriul SUA” si presupun “sprijin din partea Dep. Apararii pentru autoritatile civile destinate urgentelor domestice, dar si pentru autoritatile ce impun legile si alte activitati” inclusiv “dezastre provocate de om, accidente, atacuri teroriste si incidente petrecute in SUA si pe teritoriile sale”.
Manualul specifica faptul ca, “aceste operatiuni pot fi desfasurate ca ajutorare civila domestica”, si adauga ca “autoritatile care aproba relocarea pe teritoriul SUA, au nevoie de o exceptie speciala la Actul Posse Comitatus, care poate fi obtinut prin “invocarea de catre presedinte a autoritatii sale executive”. Documentul face referiri si la posibilitatea de a identifica posibilii detinuti pe baza numarului social de securitate (CNP).
Pe langa prevederile legate de combatantii inamici, si alte clasificari de detinuti, manualul ii mentioneaza si pe “detinutii civili”, cu alte cuvinte, cetateni care sunt retinuti din “motive de securitate, protectie, sau datorita faptelor comise de persoana respectiva impotriva factorilor ce detin puterea”.
Odata ce detinutii au fost procesati in cadrul taberei de incarcerare, manualul explica cum acestia vor fi “indoctrinati” cu anumite accente punandu-se pe convingerea persoanelor retinute sa isi exprime simpatia fata de politicile SUA.
Procesul de reeducare este, potrivit documentului,  responsabilitatea “Ofiterului pentru Operatiuni Psihilogice”, a carui sarcina este sa creeze “produse PSYOP pentru aclimatizarea si pacificarea detinutilor si acceptarea de catre acestia a autoritatii si a regulamentelor americane”. 

Manualul listeaza urmatoarele roluri pe care le are “echipa PSYOP”

– Identificarea continuturilor rau-voitoare, a agitatorilor antrenati si a liderilor politici din interiorul facilitatii care intentioneaza sa organizeze miscari de rezistenta sau sa creeze turbulente.
– Dezvoltarea si executarea programelor de indoctrinare avand scopul de a reduce si elimina atitudinile antagonistice.
– Identificarea activistilor politici.
– Ajutarea comandantului politiei militare sa controleze detinutii in cazul urgentelor.
– Planificarea si executarea unui program PSYOP care are drept scop intelegerea si aprecierea fata de actiunile si politicile SUA.

Retineti ca aceste prevederi nu sunt destinate insurgentilor din Irak care sunt retinuti in inchisori, manualul specifica clar ca aceste politici se aplica si pe teritoriul Statelor Unite, sub auspiciile DHS si FEMA. Documentul adauga ca ‘’operatiunile de relocare pot consta in cazarea temporara (mai putin de 6 luni), sau semipermanenta (mai mult de 6 luni), a civililor.
Semnificatia istorica a statelor care folosesc tabere de incarcerare destinate reeducarii, se centreaza pe faptul ca aceste practici sunt originare exclusiv din regimuri dictatoriale precum cele ale Uniunii Sovietice si a altor regimuri staliniste precum cel din Coreea de Nord.
Am cautat informatii legate de eventuale pregatiri de incarcerare in masa a cetatenilor din interiorul SUA, dar acum este prima oara cand in cercetare apar aspecte legate de limba folosita in centrele de reeducare, in special in cazul activistilor politici.

In 2009, Garda Nationala a postat cateva oportunitati pentru locuri de munca, cautand specialisti in incarcerare/relocare, pentru a lucra in tabere pentru civili din interiorul Statelor Unite.
In Decembrie anul trecut, s-a demonstrat ca subsidiara din Halliburton a KBR cauta subcontractori pentru a lucra drept angajati si construi tabere “destinate urgentelor” localizate in cinci regiuni din SUA.
In 2006, KBR a fost contractata de catre Homeland Security pentru a construi centre de detentie destinate rezolvarii problemelor legate de un  “eventual flux de imigranti spre teritoriul SUA” sau rapida dezvoltare a unor “noi programe” nespecificate care sa necesite ca un numar mare de oameni sa fie retinuti.
Rex 84, prescurtarea de la Readiness Exercise 1984 (exercitiu de pregatire 1984), a fost stabilit sub pretextul unui exod in masa a imigrantilor ilegali care trec granita dinspre Mexic, acelasi pretext fiind folosit si in limbajul pe care l-au utilizat cei de la KBR in cererea lor pentru asemenea servicii.
In cursul audierilor Iran-Contra din 1987, s-a demonstrat ca programul era un “scenariu si exercitiu” secret, creat de catre guvernul federal pentru a suspenda Constitutia si ulterior, sa declare Lege Martiala, urmata de insarcinarea comandantilor militari cu comanda asupra guvernelor locale si detinerea unui numar mare de cetateni americani care vor fi catalogati drept “amenintari la securitatea nationala”.
Documentul semnat de catre Barack Obama, in ajunul anului nou, sub egida Actului de Autorizare a Apararii Nationale, stipuleaza clar ca cetatenii americani pot fi rapiti si incarcerati pe o perioada nedefinita de timp, fara sa fie supusi unui proces juridic.
Puteti citi mai jos o portiuni din Manulul de Incarcerare si Relocare.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, anarhism, Antifa, antihrist, ateism, Biserica, comunism, coruptie, leninism, Marele Arhitect, marxism, Razboi, socialism, Totalitarism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Hai la lupta cea mare!

 1. viorel zice:

  Un documentar, despre armata americana si portretizarea „pozitiva„ din filme. Americanii sunt intotdeauna cei „buni„.
  http://vimeo.com/39834369

 2. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (14.05.2012) « Saccsiv's Weblog

 3. bogdan zice:

  TLC, am vorbit cu niște cunoștințe din SUA, le-am spus despre ce se spune pe saitul acesta, infowars, la care tu faci referire mai sus. Mi-au zis că saitul acesta nu este deloc de încredere.

 4. bogdan zice:

  Mi-au zis că răspândește știri false.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.