Marius Dugulescu – o traseistă de pe centura neoprotestantă


Urmând exemplul colegului său de alianță Victor Ponta, poposit recent în Timișoara pentru a gira venirea transfugului politic Ghiță Ciobanu, liderul PNL Crin Antonescu a ajuns și el pe Bega pentru a binecuvânta primirea în partid a altui traseist politic. Pe numele lui de buletin Marius Cristinel Dugulescu, pastor neoprotestant ajuns în 2008 dintr-o eroare a naturii și o conjunctură extrem de norocoasă deputat PD-L pe Colegiul III Timișoara.
La fel ca și Ponta, mare adversar din gură al vagabondajului politic, Crin Antonescu n-a fost zgârcit cu laudele la adresa noii achiziții. Trebuie spus că negocierile între Dugulescu și PNL, purtate la București, nu la Timișoara, durează de o lună și s-au purtat la sânge. Așa, ca între „oameni de onoare”. Uitându-se probabil într-o oglindă convexă, Dugulescu s-a văzut prea mare pentru un colegiu atât de mic, așa că și-a dorit pentru alegerile următoare un ditamai colegiu senatorial. Pe care se pare că l-a și primit. Și, la urma urmei, nu-i prost cine cere, ci acela care dă.

În această perioadă de negocieri, deBanat.ro a scris de cel puțin două ori despre iminenta trecere a lui Dugulescu la PNL. De fiecare dată, pastorul neoprotestant a mințit cu nerușinare, jurându-se că el nu pleacă nicăieri și că noi scriem prostii. Mai mult, după plecarea lui Ghiță Ciobanu, Dugulescu a apărut în conferință de presă alături de liderul PD-L Timiș, Constantin Ostaficiuc, jurându-se că nu pleacă nicăieri. Că el e om de onoare. Ba în perioada asta și-a făcut timp să-l care la o nuntă țigănească și pe candidatul PD-L la Primăria Timișoara, Gheorghe Nodiți.
Dugulescu este pastor neoprotesant, așadar dă oamenilor lecții de etică și morală. Nu cunosc îndeaproape cutumele cultelor neoprotesante, dar cred că nici acolo minciuna nu e o virtute. Și nici măcar preacurvia. Fie ea și politică.

P.S. La pachet cu Dugulescu a intrat în PNL un alt traseist de marcă din zona neoprotestantă: Nelu Balaș. O altă achiziție pe cinste pentru PNL Timiș! Balaș are la activ următoarele partide: UFD, PSD, PD-L, iar acum PNL. Noroc că mai sunt partide pe scena politică, iar Balaș e relativ tânăr, așa că ar fi păcat să se cantoneze la doar patru formațiuni.

sursa: http://www.debanat.ro/2012/04/pastorul-dugulescu-predica-preacurvia-politica/

–––––––––––––––––––––
Se pare că dom’ pastor „baftist” Marius Cristinel Dugulescu a minţit şi a furat în Parlamentul României când a votat cu două cartele, fiind singurul parlamentar de Timiş sancţionat de conducerea Camerei. Deputaţii PDL Marius Dugulescu şi Dan Liga au fost surprinşi, în plen, de camerele de luat vederi, votând cu câte două cartele la Legea pensiilor militarilor, imaginile fiind difuzate de mai multe posturi de televiziune, zice Mediafax.

Cu ceva vreme în urmă, nemaipomenitul domn, Otniel Ioan Bunaciu, patriarh al baftiştilor carpatini, se lăuda că vorbeşte cu niscai „parlamentari care sunt credincioşi şi şi-au arătat interesul faţă de mărturia creştina” din cauza unui video-pamflet promovat de noi.
🙂 Nu cumva dom’ Dugulescu trebuia să ia atitudine în Parlament împotriva blogului nostru?
Mai aşteptăm mult până ne cheamă „comisia parlamentară de anchetare a blogurilor”?  Preacinstiţii parlamentari, indiferent de culoarea politică, etnie şi religie, când au de gând să ne pupe în dos (cu solemnitate)?

P.S
Am aflat de ce deputatul Dugulescu („capo di tutti capi” la Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României”) a divorţat de PD-L şi s-a combinat cu PNL. Motivul e pur ideologic, perfect vizibil în acest minunat clip:

Deh mă pedelistilor, nu aţi fost în stare să vă reîmprospătaţi ideologia, aţi rămas ancoraţi în cea veche:

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în antihrist, banat, baptism, Biserica, coruptie, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Europa, geopolitica, nationalism, neoprotestantism, new age, pamflet, politicianism, Protestantism, Romania, secte, Totalitarism, UE, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Marius Dugulescu – o traseistă de pe centura neoprotestantă

 1. isacfilip zice:

  un traseist la fel ca ceilalti. omul care a ajuns in parlament datorita numelui si a ajutoarelor aduse din america. ca politician o nulitate ca multi alti. p.n.l. a fost pacalit ca va castiga voturile neoprotestantilor ceea ce este cu totul neadevarat pentru ca ca baptisti si penticostalii ii cunosc familia , trecutul si caracterul mai bine de cat actualii colegi de partid pe care a reusit sa i duca de nas. primindu l in partid cu surle antonescu se descalifica.

 2. kosk zice:

  re.
  ..si un blog ortodox de lb engleza (pacat ca nu prea au trafic..)
  http://cyberdesert.wordpress.com/

 3. eugeniudesavoia zice:

  „N-am votat la nicio doua maini. Nu, nu, n-am votat!!!…” :)))))) Si l-a prins cu rata-n gura, dar se jura ca nu fura. 😀
  Porunca a VIII-a, „Să nu furi!”, lipseste din Biblia pastorului Dugulescu. Asa tata, asa fiu…

 4. eugeniudesavoia zice:

  Dupa cum se vede, nu exista cu adevarat partide, exista o masa de politicieni care isi urmaresc interesele proprii, pastrarea privilegiilor. Este nevoie de o noua revolutie si ea se petrece acum la urnele de vot. De aceea voi vota un partid nationalist radical, Partidul ”Totul pentru Țară”!

 5. akka zice:

  Si baftistii, in egala masura cu ortohotii, fac acelasi tip de traseism si prostitutie politica. Cu precizarea ca Dugulescu nu mai este pastor baptist, el retragandu-se in momentul intrarii in Parlament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s