SCÂRBOASA CASTĂ A POLITICIENILOR SE PREGĂTEŞTE SĂ DEZINCRIMINEZE INCESTUL!


După ce a jefuit România şi a transformat ţara în târg de sclavi, şleahta trădatorilor (un alt nume al castei politicienilor) se pregăteşte să scoată “incestul consensual” de sub  incidenţa legii penale! E de presupus că în mintea bolnavă a jigodiilor politicianiste zburdă ideea precum ca dezincriminarea incestului e ceva benefic pentru sănatatea societaţii, de ce nu, ceva ce consolidează democraţia şi face ca relaţiile dintre oameni să fie şi mai trainice. Bravo bă ticăloşilor, incestul la liber e tot ce lipsea naţiunii!

Iată ce aflăm din articolul “România ia in considerare dezincriminarea incestului”:

Oricât de surprinzător ar părea, nu întotdeauna incestul este considerat o crimă în Europa. Franţa, Spania şi Portugalia nu incriminează incestul consensual între persoane adulte, iar România ar putea urma şi ea exemplul acestor trei ţări, comentează, duminică, agenţia Associated Press (…) În prezent, toate formele de incest pot fi pedepsite în România cu până la şapte ani de închisoare. Însă ministrul justiţiei Cătălin Predoiu susţine că această modificare ar apropia mai mult sistemul juridic al ţării de cele din alte state membre ale Uniunii Europene.
“Nu tot ce este imoral trebuie să fie şi ilegal. Nu îi putem ajuta pe aceşti oameni transformându-i în criminali şi pedepsindu-i”, a declarat expertul juridic al Ministerului de Justiţie Valerian Cioclei.  
SURSA:  http://www.romedic.ro/

Probabil că marele expert juridic, adică domnul Cioclei, a participat în calitate de “invitat special” la o partidă de sex dintre ministrul Predoiu, madam Predoiu şi cei doi copii ai cuplului ministerial. E posibil ca domnul Cioclei să se fi cufurit de emoţie pentru că a
fost  impresionat de tandreţea părintească cu care dom’ ministru al justiţiei îşi “fericea” progeniturile.
Cine ştie … poate că madam Predoiu i-a arătat expertului juridic Cioclei că “dragostea maternă” în familia ministrului a atins culmi nebănuite de poporul ignorant (atât de ignorant încât nu are habar de “virtuţiile” incestului).

Lecturând articolul “Noul Cod penal nu incriminează incestul între adulţi” se poate concluziona că domnii Cioclei şi Predoiu manifestă grijă deosebita faţă de incestuoşi:

“Nu rezolvăm nimic din punct de vedere penal. Dacă nu mai este incriminată fapta, cel puţin persoanele care au problema respectivă au o şansă să se adreseze cuiva care poate să îi ajute într-un fel, căci este vorba despre o consiliere psihologică, socială. Dacă ei se ştiu infractori, niciodată nu vor avea curajul şi să iasă şi să spună: uitaţi avem o problemă, ajutaţi-ne. Sunt nişte oameni bătuţi de soartă, să-i mai batem şi cu biciul penal? Nu!”, a conchis Cioclei.
Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, joi, că a sesizat o serie de critici la adresa ministerului pe care îl conduce pe tema proiectelor de coduri, calificându-le drept nefondate şi anunţând că ele nu vor rămâne fără un răspuns din partea instituţiei. Proiectul privind Codul civil a fost aprobat, miercuri, de Guvern, după ce săptămâna trecută au fost avizate de către Executiv Codul penal, Codul de procedură penală şi Codul de procedură civilă. Documentele sunt transmise Parlamentului, iar Guvernul intenţionează să îşi asume răspunderea în luna mai pentru aprobarea acestora.
SURSA:  http://www.mediafax.ro/

Foarte interesant! Guvernul condus de sionisto-utecistul Ungureanu (după ce a fost instruit profesional de Mark Rich, un individ condamnat în SUA la 325 de ani de închisoare dar graţiat de Clinton, utecistustul a ajuns grangure al “board-ului ştiinţific, Fundaţia Soros pentru o Societate Deschisă, Iaşi – Bucureşti, 1996-1998”) a aprobat proiectul noului Cod penal care conţine dezincriminarea incestului consensual, mai mult de atât, intentionează să-şi asume răspunderea pentru aprobarea acestuia! În loc să-i dea cu ţeasta de pereţi pe ministrul Predoiu şi trupa lui de tâmpiţi, guvernul, cu premierul în frunte, îi mângâie duios şi aprobă ticăloşia.

Din articolul “Şi minorii au liber la incest conform Noului Cod Penal” aflăm următoarele:

Ministrul Predoiu a afirmat în mod repetat că proiectul noului cod prevede doar dezincriminarea incestului liber consimţit între persoane majore, însă în celelalte cazuri incestul se va pedepsi în continuare în cadrul altor infracţiuni unde este prevăzut ca şi circumstanţă agravantă (viol, agresiune sexuală, act sexual cu un minor, corupţie sexuală). A mai invocat faptul că nepedepsirea incestului între majori ar fi un model european, preluat din codurile penale din Franţa, Spania şi Portugalia (…)
Articolul 218 din proiectul noului cod penal prevede infracţiunea denumită ”Actul sexual cu un minor”, având următorul cuprins:

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise de un major cu un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
(2) Fapta prevăzută în alin. (1) săvârşită de un major cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

(3) Fapta prevăzută în alin. (1) comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 şi 18 ani, de către o persoană care a abuzat de încrederea victimei sau de autoritatea ori influenţa sa asupra acesteia, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
(4) Fapta prevăzută în alin. (1) se sancţionează cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi atunci când:
a)minorul este rudă în linie directă, frate sau soră;
b)minorul se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului;
c)a fost comisă în scopul producerii de materiale pornografice.

(5) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează fapta prevăzută în alin. (2) şi (3), săvârşită în condiţiile alin. (4) lit. c).

Din examinarea textului rezultă că această infracţiune poate fi comisă numai de un subiect activ major, care întreţine acte sexuale cu un minor având vârsta sub 13 ani sau cu un minor având vârsta între 13 şi 15 ani, respectiv între 13 şi 18 ani. Este vorba de relaţii sexuale liber consimţite, dar totuşi pedepsite de lege în vederea protejării minorului împotriva efectelor negative sub aspect fizic şi psihic ale începerii precoce a vieţii sexuale.
A doua constatare surprinzătoare este că textul din noul cod penal nu incriminează sub nici o formă actele sexuale săvârşite între minori. De pildă, dacă unul are 18 ani fără o zi (adică minor), iar celălalt nu a împlinit 13 ani, fapta nu este infracţiune. Cu alte cuvinte, minorii au liber la relaţii sexuale, fără nici o oprelişte.
Având dezlegare deplină la relaţii sexuale între ei, desigur că minorii pot să comită şi incest, dacă are loc cu consimţământul celor doi, fiindcă noul cod penal nu incriminează incestul liber consimţit. De exemplu, fratele în vârstă de 17 ani şi 6 luni, cu sora de 12 ani şi 6 luni. Acestea sunt noutăţi importante, despre care Ministrul Justiţiei a preferat să păstreze tăcerea în pledoaria sa în favoarea dezincriminării incestului (…)
SURSA: http://www.napocanews.ro/

A fost interesantă reacţia BOR, cităm din comunicatul Patriarhiei:

incestul reprezină o degradare a instituţiei familiei, având drept consecinţe grave tulburări genetice si psihice, precum si dificultăţi în relaţiile sociale si în recuperarea ca persoană umană cu demnitate.
SURSA: http://www.basilica.ro/

Tot respectul pentru comunicat, însă reacţia pare lipsită de vlagă. Sinodul şi Patriarhul, când au de gând să pună piciorul în prag? Când au de gând sa constate că picătura ce umple paharul e pe cale să fie turnată?
Se doreşte degenerarea naţiunii! Conducătorii îi dresează pe minorii să devină incestuoşi,  generaţia tânară e încurajată să devină o generaţie bolnavă care la rândul său va zămisli progenituri bolnave cu potenţial intelectual redus şi cu durată de viaţă din ce în ce mai scăzută. În timp, astfel de indivizi degeneraţi vor forma o cireadă uşor de stăpânit, revoltele lor împotriva abuzurilor “castei conducătoare” vor fi la fel de eficiente precum revoltele vitelor împotriva măcelarilor.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în antihrist, ateism, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, bolsevism, comunism, coruptie, Crestinism, Erezie, Europa, nationalism, Ortodoxie, pedofil, politicianism, Romania, Totalitarism, UE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la SCÂRBOASA CASTĂ A POLITICIENILOR SE PREGĂTEŞTE SĂ DEZINCRIMINEZE INCESTUL!

 1. Iulian zice:

  INCREDIBIL!Asta e tot ce ne lipsea in rest avem de toate.Mai oameni buni strigator la cer,iaca ce fac ei in parlament , in loc sa rezolve problemele care sunt de rezolvat si sa voteze legi folositoare tarii, nenorocitii isi pierd timpul pe banii cetatenilor si incurajeaza incestul.
  Mai frate ,in Romania sa ajunsa fie promovata prostia. Sincer e de plans ,sa ajuns mai rau ca niciodata .Mai lipseste homosexualitatea si pedofilia si ajungem mai rau ca Sodoma si Gomora.

 2. AIUREA zice:

  Romania este pamant blestemat fiindca aici taranii pagani l-au ucis pe apostolul Andrei.
  Dar voi credeti-va in continuare dreapta credinta…Biblia va da anatemei,dar voi sunteti mari crestini.Nu dragi tovarasi si prieteni,biserica voastra e casa de desfrau si scaunul de domnie al satanei.Asa ca nu va mai dat atat de ceasul mortii ca stim ce hram purtati,voi nu sunteti urmasii apostolilor,voi sunteti urmasii lui dracu’.

  NEEEXT!!!

 3. Adrian.I zice:

  @Aiurila
  Esti incult, Apostolul Andrei a fost ucis in Patras (Grecia)
  Idiotule, termenul Biserica desemneaza trupul Lui Hristos inviat, nu e o institutie, sau o simpla comunitate.
  Apostolul Pavel v-a dat anatemei pe voi, pentru ca ati urmat alta evanghelie decat cea a alui Hristos ex:a lui Luther, Parham, Ellen White, Smyth s.a

 4. bogdan zice:

  Societatea noastră se îndreaptă cu pași repezi și deciși spre o nouă Sodomă și Gomoră. De fapt, a și devenit așa ceva. Nu se tem păcătoșii că vom avea soarta biblică a celor două orașe?

 5. bogdan zice:

  Paşte fericit tuturor, lumină în suflete şi în case!

  TLC, succes pe drumul apostolic pe care ai apucat, acela de a conştientiza poporul nostru român că fiinţarea întru Dumnezeu nu poate fi decât în cadrul ortodoxiei, cel mai scump dat al nostru!

 6. botosani zice:

  @aiurea
  Asa va invata pe voi la adunare?

 7. Iulian zice:

  Hristos a inviat fratilor !Bucurii si impliniri sa va daruiasca bunul Dumnezeu.

 8. ASTIA SUNT CEI CARE S-AU CULCAT CU MAMA LOR -CAPETE BOLNAVE ASA CEVA NICI CA MI-A TRECUT PRIN CAP NICI LA COSMAR!1MA PREDOIU – PE TINE TE-A FACUT FRATELE TAU CU MATA?STII CA A DOUA GENERATIE INCESTUOASA ARE CREIERUL LOVIT? CRED CA TU ESTI A TREIA!ASTA E REZULTATUL CA NU APLICAM PRINCIPIUL SPARTAN- BOLNAVII MINTAL IN PRAPASTIE ARUNCATI!DACA NU… AI PARLAMENT!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.