Real Madrid renunţă la crucea de pe stemă pentru 1 miliard de euro


Florentino Perez a pus joi prima piatră simbolică la temelia „Real Madrid Resort Island”, un complex sportiv-turistic ce va fi inaugurat în 2015 pe insula Ras Al Khaimah, una dintre cele 7 care formează Emiratele Arabe Unite. Colaborarea cu arabii, care vor investi peste 1 miliard de euro în stabiliment, îi va apropia pe Ronaldo, Benzema şi Kaka de cei aproximativ 150 de milioane de fani de pe întreg continentul asiatic.

În semn de recunoştinţă faţă de acest proiect şi pentru a nu crea tensiuni în sânul lumii arabe, Florentino Perez a făcut un gest fără precedent: a promis că va scoate de pe sigla clubului crucea care ornează coroana regală.

„Sacrificiul” nu este deloc unul minor pentru istoria clubului madrilen, crucea de pe stemă fiind la rându-i o concesie făcută de regele Alfonso al XIII-lea în anul 1920. Sumele fabuloase care le vor intra „galacticilor” în conturi au fost însă suficiente pentru a-l convinge pe şeful madrilen să renunţe la simbol.

Complexul care va fi ridicat în Emirate va cuprinde, pe lângă hoteluri de lux şi centre comerciale unde se vor regăsi mărci de renume, şi un muzeu dedicat istoriei clubului „blanco”, unde fanii vor putea regăsi evoluţia echipei, mari jucători care au evoluat pentru Real, dar şi mai multe obiecte ce le-au aparţinut acestora, totul într-o formulă modernă şi avangardistă.

sursa:prosport.ro

Acest articol a fost publicat în Agora, Albert Pike, America, anarhism, Antifa, antihrist, antroposofie, Assemblies of God, ateism, baptism, Bhagavad Gita, biblie, Biserica Coptă, bolsevism, cezaropapism, Church of God, city bingo, coran, coruptie, Egipt, Enclavizarea Romaniei, Europa, FMI, Francmasonerie, geopolitica, Gnosticism, Halloween, homosexualitate, islam, Israel, Kabbala, KGB, leninism, mafie retrocedari, Marele Arhitect, Martin Luther, marxism, Mason, MLFR, Morals and Dogma, musulmani, NATO, nazism, neoprotestantism, new age, pamflet, papistasi, pedofil, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, Protestantism, recensamant, Rosia Montana, rugul aprins, sabat, secte, Siberia, socialism, teologie, teosofie, Totalitarism, Transilvania, UE, Ungaria și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Real Madrid renunţă la crucea de pe stemă pentru 1 miliard de euro

 1. Adrian.I zice:

  Visca el Barca !!! :))

 2. Vasi zice:

  Sa vinzi crucea, este ca si cum l-ai vinde pe Iisus Hristos. Cel care a luat aceasta decizie fie nu este crestin, fie este un vanzator si tradator. Oare va mai putea manca, bea sau dormi, va mai putea trai cu un asemenea pacat?

 3. CRUCEA zice:

  Ma scuzati ca intrerup aceasta discutie elevata,dar crucea nu este simbol crestin.Crucea e un simbol antic pre-crestin, pagan si satanic.
  Ar fi bine sa cercetati scripturile,nu de alta dar va faceti de ras.

 4. Adrian.I zice:

  ” Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.”(1,Cor 1,18)

  „Căci mulţi, despre care v-am vorbit adeseori, iar acum vă spun şi plângând, se poartă ca duşmani ai crucii lui Hristos.
  . Sfârşitul acestora este pieirea. Pântecele este dumnezeul lor, iar mărirea lor este întru ruşinea lor, ca unii care au în gând cele pământeşti.”(Filipeni 3,18-19)

  Aviz amatorilor.

 5. viorel zice:

  Crucea@ Si sa ne punem pestiosori pe masini care reprezinta zeul peste Dagon? Semnul acela nu este nici pe departe crestinsec.
  Cred ca cine ar trebui sa-si faca temele si sa nu mai creada orice zic pastorii mincinosi.

  Chiar voi va dati crestini si va faceti de ras.

 6. Adrian.I zice:

  Pestele astazi, este simbolul traficantilor de carne vie :)))

 7. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (06.04.2012) « Saccsiv's Weblog

 8. moş crăciun zice:

  Nu se precizează dacă i-a cerut cineva lui Perez să dea jos Crucea sau s-a oferit de buna voie, „pentru a nu crea tensiuni în sânul lumii arabe”?!
  De fapt nici nu contează asta prea mult. Dar el poate dormi liniştit, fiţi siguri !

 9. botosani zice:

  Cand e vorba de ceva crestinesc apar si indracitii. Ceea ce e de fapt normal.

 10. maria zice:

  crucea, semn al biruintei!daca nu era crucea, nu era inviere.daca Domnul IIsus Hristos nu ar fi vrut cruce, nu ar fi acceptat-o, cobora de pe easau nici nu se urca pe ea, dar atat timp cat el a luat-o, inseamna ca si noi trebuie nu numai sa o acceptam, ci si sa o iubim. Este semnul pe car il vom vedea pe cer la a doua venire, nebunilor de sectani penticostali, adventisti si altii ca voi.

 11. maria zice:

  intr-adevar, crucea in antichitate era simbol de tortura, dar Iisus Hristos i-a dat un alt sens.Prin cruce a venit bucurie la toata lumea, dar cum draci precum voi, penticostali si adventisti, nu au INVIEREA, batjocoriti si crucea sfanta, pe cre tre sa recunosc public ca si eu o injur la manie, dar nu ma voi lepada de ea. Voi nu aveti nici icoane, nici moaste, nu aveti nimic.Nu aveti nimic din ce au lasat apostolii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.