Senatorul Şova, reclamat la Parchet pentru că a negat Holocaustul românesc.


Astăzi, organizaţiile Romani CRISS şi Centrul pentru Combaterea Antisemitismului în România au depus la Parchetul General o plângere penală împotriva senatorului Dan Şova, care, luni seara, a negat existenţa Holocaustului românesc, se arată într-un comunicat de presă al celor două instituţii.

Luni seară, la postul de televiziune The Money Channel, politicianul social-democrat a negat existenţa unui Holocaust românesc, afirmând, printre altele, că: „la Pogromul de la Iaşi au murit 24 evrei”, „armata germană este responsabilă pentru evenimentele de la Iaşi” sau „pe teritoriul României nici un evreu nu a avut de suferit.

sursa: romanialibera.ro

–––––––––––––––––––––––––––––

Reacţiile nu au întârziat să apară:

Senatorul Dan Şova nu mai este deocamdată purtător de cuvânt al PSD, în urma declaraţiilor pe care le-a făcut cu privire la problema Holocaustului, a anunţat, miercuri, preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta, într-o postare pe blogul personal.
SURSA:  http://www.antena3.ro

Dan Sova a facut o mare gafa. Am exprimat punctul de vedere al PSD, care este in totala contradictie cu ce a zis Dan Sova. Evident, mi-am cerut si eu scuze in numele PSD, si-a cerut si el scuze. Astazi l-am anuntat ca nu mai activeaza ca purtator de cuvant al partidului pana cand nu pleaca la Washington, la Muzeul Holocaustului, sa vada cu ochii lui tot ceea ce eu am vazut. Dupa ce se intoarce de acolo, sunt convins ca va intelege ca sunt evenimente istorice pe care trebuie sa le cunoastem, si trebuie sa le recunoastem cu totii. Nu a avut nicio scuza pentru ce a spus. 
SURSA: blogul “micului Titulescu”

Pentru că a mişcat în front, domnul senator Dan Şova nu mai e purtator de cuvânt al PSD, fost destituit de Victor Ponta. E limpede că orice dovadă de verticalitate e pedepsită, cine îndrăzneşte să conteste tezele “holocaustologilor” e marginalizat.
Domnul senator Şova o să fie deportat în kibbutz ca să culeagă căpşuni, iar Marean Vanghelie o să fie noul purtător de cuvânt. Aşteptăm cu interes să ne citească din almanahe.

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în anarhism, antihrist, ateism, bolsevism, comunism, coruptie, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Evrei, holocash, holocaust, Israel, leninism, marxism, nationalism, pamflet, politicianism, Romania, sabat, secte, sionism, socialism, Totalitarism, UE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Senatorul Şova, reclamat la Parchet pentru că a negat Holocaustul românesc.

  1. #Din moment ce în plan diplomatic, statul Israel nu mai învinuieşte de holocaust state ca Germania sau Ungaria, şi nu este rău acest lucru după ce acestea au plătit „la greu”, cum de se mai găsesc personalităţi şi organizaţii evreieşti care învinuiesc de acest păcat inventat, ţări cum ar fi Romania? Nu cumva holocaustul încriminat a fost săvârsit, de fapt, asupra României de către oficiali comunişti de cel mai înalt nivel cum ar fi: Gheorghe Apostol (Gerschwin), Iosif Chişinevschi (Iacob Braitman), Teohari Georgescu (Burah Tescovich), Alexandru Moghioroş (Szandor Mogiorosz), Ana Pauker (Hannah Rabinnsohn), Leonte Răutu (Lev Oigenstein), Gheorghe Stoica (Moscu Cohn), Ghizela Vass (Gizela Vasz), Leon Tismăneanu (Lev Tismenetski), toţi români neaoşi după ce din patriotism şi-au schimbat numele?#
    Nu aceste nume sinistre sunt responsabile de acele deportări „la canal”, de lagărele de muncă şi de închisorile politice populate în majoritate de intelectualitatea română? Poate menţiona istoricul Rozenberg vreun nume de evreu român care a îndurat ororile comuniste?
    A propo, domnule Marcel Rozenberg. Dacă familia dvs. a avut de suferit, cum se face că distinsul dvs. tata a devenit un comunist fervent în timpul lui Dej, adică în timpul celor enumeraţi mai sus? Şi în fond, de ce uitaţi că prigonirea evreilor în România a fost făcuta de Horty în timpul ocupaţiei în Transilvania şi de către ruşi în Basarabia?#

  2. Am auzit ca, de curand, domnul Ioan Coja a protestat vis-a-vis de atitudinea FACIAS. Surprinzator acest lucru, stiind ca domnul respectiv, un mare si nemeritoriu profitor fata de un statut privilegiat in raport cu romanii neaosi, spunea „pe timpuri” ca a si uitat ca este evreu. Eu il sfatuiesc sa mai uite o data.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s