CARTEA NEAGRĂ, CARTEA CELOR CE DUŞMĂNESC NAŢIUNEA ROMÂNĂ


Este vorba de “Cartea Neagră – Suferinţele evreilor din România 1940/1944” (Atelierele Grafice SOCER&Co, S.A.R, Bucureşti, 1946 ) scrisă de Matatias Carp, delator al neamului românesc.
Lecturând pagina web a domnului profesor Ion Coja (îl respectăm pentru curajul cu care combate minciunile sioniştilor, însă nu suntem încântaţi de atitudinea domniei sale faţă de masonerie, credem că e lipsită de fermitate), am aflat detalii despre această carte. Informaţiile prezentate ne-au îndemnat să căutam “capodopera” delatorului Matatias Carp. Iată ce declara autorul la pagina 13 a primului volum:

Dar vreau justiţie. Pe sfânta dreptate care izvorăşte din bunul simţ, din cugetul şi sentimental omului civilizat, să fie pedepsit oricine a chinuit, a jefuit sau a ucis nevinovaţi.
Vreau să scot durerea evreească, din bagatela în care a fost înfundată până acum. Vreau să se cunoască de toată lumea adevărul, numai adevărul şi întreg adevărul. 

 

Ce adevăr trebuie să cunoască toată lumea? Că neamul românesc e batjocorit de neamul celor cu hexagramă în frunte? Multe minciuni s-au spus despre români, însă Matatias Carp şi acoliţii săi au întrecut măsura.
Pagina 17 e de-a dreptul şocantă, cităm:

Dar în afară de metodele clasice de ucidere, cunoscute de când s’a inventat ştreangul şi praful de puşcă, fascismul român a avut metodele sale originale de exterminare a evreilor. Aici au fost oameni bătuţi până la istovire şi expiere, sufocaţi în vagoane cu rasuflătorile astupate, vânduţi din mijlocul convoaielor pentru a fi apoi omorîţi  şi a li se comercializa îmbrăcămintea, tăiaţi în bucăţi pentru ca, sângele lor, să ungă osiile căruţelor ş.a.m.d.
Aici s-au făptuit jafurile sub formele cele mai oribile ce le-a putut înfăţişa istoria tâlhăriilor, la toate neamurile şi în toate timpurile.

Cum e posibil ca astfel de minciuni gogonate să fie promovate în cartea celui ce-şi turna cenuşă în cap declârand în gura mare: “Vreau să se cunoască de toată lumea adevărul, numai adevarul şi înreg adevărul”? Cât de prostănac e cel ce crede că românii erau criminali în serie care măcelareau evrei ca să le ia sângele şi apoi să-l folosească la ungerea osiilor de la căruţe? Cât de bezmetic e cel ce îndrăzneşte să susţină aşa ceva? Astfel de afirmaţii şocante fundamentează aşa zisul holocaust românesc.
Pagina 29 pare menită să “confirme” cumva afirmaţiile din pagina 17, cităm:

Unii evrei au fost vânduţi sătenilor şi apoi împuşcaţi, pentru ca cumpărătorii să primească îmbrăcămintea victimelor.

Adică nea Gheorghe, ţăranul român, obsedat fiind de moda vestimentară, punea ochii pe un evreu mai bine îmbrăcat, îl cumpăra de la jandarmi ca să-i ia minunatele haine? Măi să fie! Năbădăiosul nea Gheorghe ungea cu sânge kosher osia căruţei sale 4X4 apoi mergea la horă îmbrăcat cu fracul evreului împuşcat pe marginea drumului? Impresionant!

Mai multe amănunte despre această carte găsiţi aici:

http://www.ioncoja.ro/legionarii-in-eternitate/cartea-neagra-citita-atent/

http://www.ioncoja.ro/textele-altora/despre-doua-carti-negre-si-doi-negationisti-ai-holocaustului/

http://www.ioncoja.ro/legionarii-in-eternitate/minunata-poveste-a-evreului-spiegel/

Ticălos e politicianul român pentru că a plecat fruntea în faţa celor ce duşmănesc neamul nostru. Ticălos e pentru că s-a facut slugoiul neprietenilor neamului românesc. Ticălos e pentru ca s-a făcut cârpă de lustruit podelele templului “holocash”. Degeaba blamăm pe cele ce-şi fac veacul pe linia de centură, adevăratele curve sunt în partide, în Parlament şi în Guvern. Politicianul român care a acceptat fără să cârtească terfelirea naţiei, e vrednic de dispreţ.

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în antihrist, bolsevism, comunism, coruptie, Erezie, Evrei, holocash, holocaust, marxism, politicianism, Romania, sionism, socialism, Totalitarism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la CARTEA NEAGRĂ, CARTEA CELOR CE DUŞMĂNESC NAŢIUNEA ROMÂNĂ

 1. bogdan zice:

  Miniciuni evreieşti! Ruşine!

 2. costel zice:

  Pentru cei ce inca mai au dubii ca respectiva „carte” este o minciuna ordinara, vizionati documentarul : http://ciprianvoicila.blogspot.com/2012/02/povestea-sionismului.html
  Va veti lamuri pe cine plange acest autor dusman al Romaniei, va veti lamuri cum de aceasta „carte” spurcata a putut fi publicata…

 3. pucheadorel zice:

  Ok, văd că tot aruncați cu pietre în evrei. Nu am nimic de remarcat aici, fiecare va răspunde de faptele și vorbele lui. Dar despre unguri de ce nu spuneți nimic? De exemplu, am văzut în seara asta la tv o știre potrivit căreia din zece olimpiade școlare opt sunt pentru etnicii maghiari, una pentru rromi (ceva legat de istoria rromilor) și numai una este pentru români. Ce spuneți de asta?

 4. TLC zice:

  @Dorel

  Pricepi de-a-ndoaselea, flacaii cu holocash-ul arunca cu pietre in romani. Cu ajutorul ticalosiilor gen „cartea negra” s-a ajuns la astfel de situatii:

  http://www.edu.ro/index.php/articles/4782

  Uite un articol scris in stilul lui Ilya Ehrenburg:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/prima-despagubire-pentru-holocaustul-romanesc-883725.html
  „fraţii Abraham tot aşteaptă 360.000 de lei – banii de la stat, care au întârzâiat prea mult, dar acum „sunt prinşi în noul buget”, după cum a confirmat Direcţia Finanţelor Galaţi. Nu sunt mulţi, dar nici puţini pentru nişte bătrâni care şi-ar putea îndeplini cu ei dorinţe nerostite. Devy ar putea, de pildă, să meargă în Israel. Dar nu. El nu-şi doreşte decât să-şi ia o prăjitură”

  Vrei cu bozgori? Probabil o sa-si indeplinim dorinta, pana atunci delecteaza-te cu astea:

  https://mihailandrei.wordpress.com/2011/03/16/contra-propagandei-maghiare/

  https://mihailandrei.wordpress.com/2011/08/04/ungaria-probably-the-worst-army-in-the-world/

 5. TLC zice:

  @Adrian.I

  E de presupus ca Frunzaverde&Co inca mai discuta.

 6. Tudorache Gabriela zice:

  Buna ziua,
  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
  dumitru_gabriela31@yahoo.com

 7. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (07.03.2012) « Saccsiv's Weblog

 8. Nui nici o minciuna pot spune ca Evrei erau inainte de a fi deportati si ucisi majoritari in moisei MM azi exista la Moisei un monument in cinstea eroilor inpuscati de hortisti care nu erau moiseieni ci fugai din armata hortista si care au fost prinsi la jaf avand arme asupra lor….insa tacere totala despre miile de moiseieni Evrei ucisi ori deportati ….un grup de evreii din borsa peste 40 cu femei si copii au fost executati cu acordul autoritatilor romane in padurea balasana la nici 5…6 km de sat minune ca o fata a supravetuit in conditi de iarna si a fost gasita de ciobani cand au iesit cu oile desigur au executato rapid…pentru tacere

 9. http://youtu.be/qs9w8jtBn_g Marturie despre evreii inpuscati cu acordul autoritatilor romane la Borsa MM..

 10. Varahiil zice:

  @Fanica
  In Romania nu a existat Holocaust! Asta o zice si… Shimon Peres. Doar n-o sa-l acuzati si pe el de antisemitism!

 11. Dave zice:

  https://docs.google.com/file/d/0B98NeZoIbJ-SRFRqVHVvUmltVTg/edit?pli=1

  Din pacate m-am nascut in Romania. Familia mea a muncit din greu ca sa nu avem lipsa. A fost rau si nu ne-a lasat sa plecam. Am fost furati si jefuiti de tot ce am avut de catre Romani. E clar si simplu de descries lasitatea si inferioritatea Romanilor alora care sint antisemiti. Ignotanti si incapabili, continua sa ridice capul pentru a scrie minciuni.
  Blogul asta e dovada ca Romanii antisemiti si lasi au participat in uciderea evereilor cind au avut ocazia. Sper ca antisemitii astia sint in minoritate.

  https://docs.google.com/file/d/0B98NeZoIbJ-SRFRqVHVvUmltVTg/edit?pli=1

 12. rozenbergstein zice:

  Lasa bre Davide, nu fi suparat bre, ca n-a fost chiar asa rau pentru noi in Romanica niciodata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s