Tremuricii din arcul Puterii pedeliste, la ora bilanţului


Este tremurici acel penticostal intrat într-o stare de trepidaţie dez­ordonată, în momentul în care a atins transa. Cel mai frecvent, tremuriciul pretinde că vorbeşte în limbi străine, dar psihiatria consideră că ne aflăm în faţa unui sindrom de utilizare a unui limbaj primitiv şi fantezist, fără organizare sintactică. Tremuricii au prins teren în mediile slab educate sau marginale, în care subiecţii îşi dau bacalaureatul, în cel mai fericit caz, la 24 de ani, aşa cum a procedat ministrul de Interne Traian Igaş, membru al bisericii penticostale din Arad.

Când nu şi-l dau, aşa cum nu şi l-a dat nici azi deputatul PDL Lucian Riviş-Tipei, fiul lui Pavel Tipei, preşedintele Cultului Penticostal din România, lucrează ca ceferişti, dar trăiesc din bişniţă şi contrabandă. Tremuricii s-au lipit de PDL ca timbrul de scrisoare, întărind cultura manelistă a democrat-liberalilor.

Tremurici de marcă din arcul Puterii sunt chestorul de poliţie Ioan Dascălu, secretar de stat la Interne, zis „Mu­tul“; Sorin Apostu, primarul Clujului; Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj; deputatul PDL Daniel Buda; deputatul PDL Mircea Lubanovici, care îi reprezintă pe românii din America de Nord, Centrală şi de Sud, Australia şi Noua Zeelandă. Nu cred că ar conta prea tare că Igaş a fost tâmplar, Lucian Riviş-Tipei, ceferist şi Mircea Lubanovici, frezor, fotograf, zidar sau comerciant de textile.

Problema este că un trecut obscur, care îşi dă mâna cu o cultură în piuneze, creează diverse momente interlope. Igaş protejează câteva reţele de traficanţi de ţigări, Tipei este el însuşi un mic contrabandist, Buda face afaceri imobiliare cu câţiva mafioţi româno-americani, iar Lubanovici a făcut lobby în favoarea româno-americanului Iosif Caza, acuzat de Curtea Federală din Sacramento, California, de trafic de persoane.

SURSA:  http://www.catavencii.ro
––––––––––––––––––––––––––––-

Caţavencilor, noi ştiam că Traian Igaş e lăutar de ziua a şaptea! Când si-a făcut transferul la penticostali?

Anunțuri

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în antihrist, Assemblies of God, Church of God, coruptie, Erezie, Europa, neoprotestantism, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, politicianism, Romania, secte, Totalitarism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

54 de răspunsuri la Tremuricii din arcul Puterii pedeliste, la ora bilanţului

 1. viorel zice:

  Cele mai multe abuzuri sexuale se intampla in bisericile protestante. Sunt de departe campioni.
  http://www.foxnews.com/story/0,2933,286153,00.html

  http://www.fisheaters.com/clergysexabuse.html

  http://www.eurekaencyclopedia.com/index.php/Category:Pentecostal_Sexual_Abuse

  http://www.religion-online.org/showarticle.asp?title=3338

  Avem si marturile unora care si-au dat seama cum penticostalismul creeza oameni BOLNAVI MINTALI….schizofrenici…
  http://www.psychforums.com/cult-abuse/topic2609.html

 2. Iulian zice:

  🙂 ))))Nenea sectarasu ai uitat sa adaugi,si titlu:
  Inca un scandal aparut la Constanta pateaza imaginea bisericii. Un fost staret, calugarul Macarie, cum isi spune chiar el, a fost reclamat de sase baieti ca i-ar fi racolat pentru relatii intime si alte perversiuni.

  Deci UN FOST calugar .
  Domnule sectars ,noi stim ca iti place sa arunci cu noroi ,ca si pro tv. dar vorbeste si tu cu toti dinti si nu cauta sa smintesti lumea.

 3. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (30.01.2012) « Saccsiv's Weblog

 4. Cipi-Cix zice:

  Mircea Lubanovici – asta NU ma reprezinta pe mine in America!

 5. alex zice:

  e trist prietene ca aduci afront Bisericii Penticostale vorbind ca un amator din afara. E drept ca pt tine micarea penticostala e vazuta negativ datorita afinitatii pt biserica ortodoxa….vorbeste strict de politica si nu ofensa credinta si manifestarea nimanui. nu e vb de transa si manifestari bizare…vb si tu de doctrina penticostala cum vorbesc si eu chineza….Mantuieste-te pe tine..si fa curatenie in biserica in care te implici ACTIV… de pe tusa vorbesti ca un amator..din auzite…fara sa cunosti pe Dumnezeu… Ca si la tine, sunt oamenii care gresesc in cele spirituale…dar asta nu inseamna ca trebuie sa jignim intreaga miscare. Ms mult. ps…ai grija ca ne vede Dumnezeu..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s