Miliţia si bătălia duhurilor (pamflet)


În Septembrie 2010 miliţienii strigau duios către preşedintele Băsescu:

IEŞI AFARĂ JAVRĂ ORDINARĂ!

În Ianunarie 2012 miliţienii au schimbat tabăra, adică ţin partea castei politicienilor condusă pentru moment tot de preşedintele Băsescu. Vitejii apărători ai ordinii publice gratulează lumea cu arhicunoascuta formulă:

DU-TE-N  P…  MEA!

Ce anume a determinat trecerea de partea cealaltă a baricadei? E de presupus că Traian Igaş, lăutar de ziua a şaptea si ministu de interne, a cerut sprijin divin de la duhul coanei Nutzi White – Matriarhul sectei adventiste. Duhul în cauză, a apărut în visele miliţienilor şi le-a zis că dacă servesc cu credinţă “sfânta” castă a politicienilor vor avea locurile asigurate în echipa selectă a celor 144.000 (Apocalipsa 7:4; 14:1). Matriarhul Nutzi White a mai zis că toţi miliţienii vor defila fericiţi pe bulevardele Paradisului adventist îmbrăcaţi in robe de parusia cu stele galbene UE, în timp ce vor fi aclamaţi frenetic de adventiştii tuturor veacurilor.

E posibil ca în clipa de faţă să aibă loc o mare confruntare între duhuri. Voci discrete susţin că bolşevicul Iliescu a aprins flacăra violet a lui Geoana şi cu ajutorul unor mantre speciale invocă duhul “apostolului” iadului Karl Marx – Levy! Aparatcikul Iliescu crede că “divinitatea” chemată cu ardoare o să-i acorde şansa de a salva România încă odată.
Mai crede că “apostolul” său preferat o să-i convingă pe miliţieni să treacă de partea sa.
Acum aşteaptă semne pe cer care îi vor arăta calea spre Piaţa Universităţii.
Ponta, Crin, Hrebenciuc şi Tokes cică îl vor ajuta să se deplaseze.

Să vedem în ce parte se înclină balanţa, să vedem ce duh e mai puternic. Nutzi White sau Karl Marx – Levy? Bătălia duhurilor are ecou pe pământ, cu certitudine miliţienii vor ţine partea celui mai puternic.

Anunțuri

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în antihrist, bolsevism, comunism, coruptie, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Europa, FMI, geopolitica, pamflet, Romania, socialism, Totalitarism, UE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Miliţia si bătălia duhurilor (pamflet)

 1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (18.01.2012) « Saccsiv's Weblog

 2. bogdan zice:

  TLC, e pe bune că Igaș e neoprotestant?

 3. TLC zice:

  @bogdan

  Da, e coreligionar cu fratii Negoita de la PSD

 4. bogdan zice:

  Ce religie sunt? Adventiști?

 5. TLC zice:

  @bogdan

  Daca-s fanii lu’ coana Nutzi, sunt adventisti 🙂

 6. bogdan zice:

  Da, ai dreptate, am trecut cu vederea! 🙂

  Am un amic adventist, am mai spus asta, băiat de treabă el, însă, părinții și sora lui sunt ortodocși. Acuma, sunt oameni și oameni, indiferent de religie.

 7. bogdan zice:

  Mafioții de frații Negoiță numai a adventiști nu arată – afemeiați și hoți. Mai bine îl prefer pe Goagăl Vanghelie care a fugit pe Coasta de Azur cu frumușica de Oana Mizil.

 8. TLC zice:

  Sigur ca da, musai ca jidovul Vanghelie si magraoanca Mizil sa ajunga la putere. Cu certitudine le trebuiesc suplimentate fondurile, niscai firfirei din birurile stranse de la romani nu strica.
  Asa pot merge linistiti la shopping, pot solicita consiliere de specialitate de la EBA.

 9. bogdan zice:

  TLC, dacă nu vine sânge nou, așa cum ar trebui, să vezi ce o să mai meargă Goagăl prin stațiunile de lux mondiale, cu prințesa roșie de mână, pe banii noștri.

 10. TLC zice:

  @bogdan

  Si o sa oblige poporu’ sa-i cumpere almanahele 🙂

 11. bogdan zice:

  Cam așa ceva! 🙂

 12. Cel ce va inteapa zice:

  Bă..tălanilor..Asa zisa BOR…impreuna cu totii mancatorii de kk luciferic de traditii si oculte …nu sunt decat ..reminiscente creiere bolnave si indoctrinate de ..prelati si inalti prea sfintiti..bă alde cimitir..va vine vremea in curand..va va putrezi ochii in gaurile ochilor..Pe E. G. White va invit sa -o pupati…undeva…Neam de neamul vostru , nu-i calcati vreodata in viata asta pe urmele ei..TLC mihail andrei..et & si altii..slugi pe fata a lui scaraotzchi..Va duceti la fund ..si impreuna luati si pe altii cu voi…Bă cine va trezeste…Vai mama voastra …puturosilor…Voi nu santeti romani..voi sunteti slugi la alti stapani..

 13. TLC zice:

  @bogdan

  Batalia duhurilor se incinge! Coana Nutzi White si lautarul de ziua a saptea Traian Igas apeleaza la cadrele de rezerva. Daca rezervele sunt constituite din prostanaci ca „cel ce se inteapa”, secta adventistilor trece prin clipe nasoale. Penticostalii au si ei pe „patriarhul” Pavel Rivis Tipei in postul de senator PD-L, numai ca au dat dovada de ceva mai multa abilitate cand au ales sa nu fie provocatori. E si asta o chestie, trebuie sa stii cand sa taci. E clar ca in capetele adventistilor se vor sparge mai multe oale 🙂

 14. TLC zice:

  @Cel ce se inteapa

  Asa ficior imberb, schelalaie pentru onoarea ministrului Garcea Traian Igas adventist PD-L, cel ce a ordonat reprimarea romanilor.
  EBA sefa ghertzoilor adventisti din parlamentul UE iti dedica o frumoasa melodie:

  Inca ceva, o alta Nutzi, una blonda, ne-a dezvaluit ca tu ai intepat-o cu acul in timp ce ea facea turism in tramvaiul 41

  http://www.mediafax.ro/social/barbatul-care-intepa-cu-acul-femeile-in-tramvai-a-fost-arestat-preventiv-9145021

 15. CRESTINI zice:

  Adevaratii crestini nu fac profetii si minuni,nu au ritualuri pagane si simboluri oculte.
  Ei urmeaza scriptura.Punct.
  Restul e de la diavol si anatema.
  Si nu va mai luati de evreii sionisti,ei sunt poporul ales si veti plati corespunzator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s