Pamflet


Stimaţi cetăţeni ai Bucureştiului, să vă intre bine în capete că domnul primar Sorin Oprescu emană dragoste aşa cum trandafirul pesedist, păpădia pedelistă şi crinul penelist emană grijă şi respect faţă de ţară. Cine nu-i de acord e un defetist ce trebuie grabnic pedepsit! Sărmanul primar, câtă dragoste are oferit şi voi sunteţi stane de piatră!
Aveţi toate motivele să vă mândriţi cu primarul vostru. Domnia sa veghează ca să puteţi zburda fericiţi pe bulevardele luminate discret de flăcări.

Din grija ce v-o poartă, medicul minune nu numai că anticipează crizele … le rezolvă.
Domnul Oprescu ştie că urbea lui Bucur e cea mai aglomerată din ţară şi că are mici probleme cu spaţiul locativ, transportul, încălzirea, canalizarea etc. Domnia sa a cugatat adânc şi a concluzionat că modernizarea crematoriului uman Vitan – Bârzeşti (noi îi spunem “societate de recilare” pentru că aşa-i e corect politic) e o chestiune stringentă. Ce legatură e între criză, aglomerarea urbană, necesarul de locuinţe, încălzire, apă, canal şi cuptorul societăţii de reciclare? Nu ştim cu exactitate, însă vă rugăm să citiţi următoarele rânduri:

“Investiţia constă în înlocuirea unuia dintre cuptoare cu unul nou, care să poată funcţiona conform cerinţelor în vigoare de protecţie a mediului, şi care să poată, în caz de necesitate, să incinereze şi deşeuri spitaliceşti. Municipiul Bucureşti reprezintă cea mai mare aglomerare urbană din ţară. Problemele legate de rezolvarea locuinţelor necesare, a transporturilor, a apei, a canalizării, a încălzirii reprezintă situaţii complexe, care reclamă soluţii adecvate. În acelaşi context se înscrie şi asigurarea locurilor necesare pentru înmormântări (în cimitire sau crematorii). Nedemararea la timp a lucrărilor aferente crematoriului poate genera o situaţie de criză în viitorul apropiat
SURSA:  http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/db/09_20111128.pdf

Despre ce criză să fie vorba? Oare greşim dacă, printre altele, considerăm ca fiind criză şi starea de tensiune ce a cuprins Bucureştiul în ultimele zile? Cafteala dintre bucureşteni şi miliţieni o putem eticheta drept criză? Dacă e criză, societatea de reciclare Vitan – Bârzeşti cum poate ajuta la rezolvarea acesteia? Ţinând cont că în ’89, o altă societatea de reciclare numită Cenuşa ( culmea, tot din Bucureşti) a ajutat la rezolvarea crizei iscată de nişte timişoreni, avem voie să ne gândim că e rândul societaţii de reciclare Vitan – Bârzeşti să ajute la rezolvarea crizei din 2012? Ne poate lămuri cineva?

Cetăţenii aşteaptă aplicarea imediată a unei soluţii finale în ceea ce priveşte aşa-zisa criză bucureşteană. E de presupus că se pot baza pe talentul actualului primar general. Se pare că acesta face parte dintr-un neam de elită, neamul lui Itzik şi al lui Ştrul. Umblă vorba că elitiştii cu pricina, sunt foarte pricepuţi la rezolvarea oricăror probleme specifice administraţiei publice. Dacă e aşa, bucureştenii au toate motivele să fie optimişti.
Pentru cei ce vor zice că domnul Sorin Oprescu nu face parte din neamul de elită (practic îi contestă talentele într-ale administraţiei) prezentăm un fragment dintr-un articol ce ne dă de înţeles, spre liniştea tuturor, că dom’ primar general e talentat cu adevărat, adică face parte din neamul de elită:

“Nu este o noutate faptul că pe Sorin Oprescu ar fi trebuit să îl cheme Hirsch. Tatăl actualului primar general a fost nevoit să îşi schimbe numele din Hirsch în unul cu rezonanţă mioritică între gradul de colonel şi cel de general de securitate, grad la care nu putea accede cu un nume de sorginte iudaică. Nu este o noutate nici faptul că Sorin-Hirsch Oprescu a candidat la conducerea Comunităţii Mozaice din România, după decesul lui Moses Rosen”
SURSA:  http://www.concretmedia.ro/politica/barfe-cu-si-despre-sorin-oprescu-1865.html

O fi bârfă? Nu avem habar. Adevărul îl cunoaşte doar “marele arhitect”

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în anarhism, Antifa, coruptie, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Europa, Evrei, pamflet, politicianism, Romania, sionism, UE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Pamflet

  1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (18.01.2012) « Saccsiv's Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s