Miliardarul penticostal Lazar Gog si cumnatul sau, milionarul Victor Faragau, si-au tras Partid (U.C.D.R.) ca sa intre in Parlamentul Romaniei


Lazar Gog  e anchetat pentru disparitia a peste 4 milioane de dollari din gestiunea Bisericii Emanuel Anaheim CA, USA, fapt pentru care biserica s-a rupt in doua, 3 pastori parasind board-ul bisericii .

Diversiunea infiintarii Partidului Crestin Roman, via Spania, ii supara pe penticostalii exclusi din PNT-CD si PNL, recrutati de trombonistul Victor Faragau, cumnatul lui Lazar Gog, asa ca si-au tras si eu un partid.

Iata-i pe aventurierii penticostalo-baptisti ofticati rau de tot pe Partidul Crestin Roman, concurent la voturile evanghelicilor…

About mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
This entry was posted in America, antroposofie, Church of God, Erezie, homosexualitate, Marele Arhitect, Morals and Dogma, neoprotestantism, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, Protestantism, teologie, yoga and tagged . Bookmark the permalink.

186 de răspunsuri la Miliardarul penticostal Lazar Gog si cumnatul sau, milionarul Victor Faragau, si-au tras Partid (U.C.D.R.) ca sa intre in Parlamentul Romaniei

 1. Dorel Puchea spune:

  SĂ LUĂM AMINTE, DRAGI PRIETENI, DE LA CEI AFLAȚI ÎN SUFERINȚĂ! ȘTII TU OMULE CÂTE ZILE MAI AI DE TRĂIT? DE CE SĂ NU TRĂIM ÎN PACE UNII CU ALȚII? DE CE SĂ NE RĂNIM? DE CE SĂ NE MUȘCĂM? TOȚI SUNTEM TRECĂTORI PRIN VIAȚĂ, AȘA CUM A FOST ACEASTĂ TÂNĂRĂ, ȘI NU ȘTIM CÂND NE VINE CLIPA, AȘA CĂ TREBUIE SĂ ÎNTINDEM MÂNĂ DE PACE! AMIN!
  http://ro.yahoo.com/_ylt=A1f4edNnQtpSz58AmU2Uxsl_;_ylu=X3oDMTNkYnFjazN0BGJwb3MDMQRjcG9zAzEEY3QDMQRnAzI2M2RjYTUwLWU3MTgtMzVlNC05NzRkLTgzNzllOGU3MzhjZgRpbnRsA3JvBHBrZ3QDNARwb3MDMQRzZWMDdGQtc3RybQRzbGsDdGl0bGUEdGVzdAM3MTU-/RV=1/RE=1391245159/RH=cm8ueWFob28uY29t/RO=2/RU=aHR0cDovL3JvLnN0aXJpLnlhaG9vLmNvbS9zZmF0dXJpbGUtdW5laS10aW5lcmUtY2FyZS1hLWFmbGF0LWMlQzQlODMtbWFpLWFyZS1kZS10ciVDNCU4M2l0LWMlQzMlQTJ0ZXZhLWx1bmktMTE1ODU4ODQ5Lmh0bWw-/RS=%5EADAyYdGWpq3Rq2.UAR.S0ODokfI3bk-

 2. mihaiberdan spune:

  Da kosk interesant ce zici tu,dar daca citesc Biblia in limba Italiana sau in Engleza scrie la fel.Ciudat nu???In al doilea rand nu sant protestant,sant doar un om ce citeste Biblia si istoria, sa vada si sa inteleaga asa zisele afilieri de partide si religii ce bine au facut ele de-a lungul istoriei pentru rasa umana!!!Da bine zici tu ca trebuie oprita citirea Bibliei de catre oameni de care nu va place la voi!!!Ba mai trebuioe omorati,trasi in teapa ,arsi de vii,vrajitoare omorate…Daca mai lipseste ceva …pune si tu..Pt mine nu sant curios de apartenenta religioasa a nimanui,pt ca am crescut anii tineretii intr-o tara unde pt simplul fapt ca erai nascut dintr-o famile ai carui parinti,unul dintre ei daca era de alta minoritate:maghiar,ucrainian sau alte etnii,erai ridiculizat de o societate mai mult sau mai putin religioasa ,si aveai atasate toate etichetele rasiste posibile.Ca romanul nu-i niciunul.Cand tatal meu a murit acum 26 de ani in urma intr-o mica localitate di nordul Romaniei,preotul din localitate nu vroia sa-i faca inmormantarea pt ca zicea el;caci tatal meu nu era membru,ca era ateu.Atunci la inmormantare a venit preotul dintr-un oras mai mare.Preotul satului auzind ca vine un preot din oras,a venit si el,si la intrebat pe preotul de la oras dece a venit sa-l inmormanteze pe raposatul.Cel de la oras ia raspuns pt ca decedatul,cand sa facut biserica a facut acoperisul biserici fara sa ceara un ban.Din pacate asa zisele biserici uita de sacrificiile oamenilor care daca nu erau ele nu se aflau in stadiul in care sant azi.Asa ca pe mine nu ma intereseaza fanatismul sau comunismul,doar libertatea omului de exprimare sau de alegere,sant satul de aburire sau sistem comunist de partid de implementare de doctrine prin legea pumnului.Ori sa-ti spun de bunicii mei pocaiti penticostali care aveau proroocii ca nu vor muri pana nu va venii Isus in slava???Sant morti demult,ascultand casete cu Gog despre sfarsitul lumii,strangeau si ascultau casetele lui Gog mai ceva ca diamantele.Cea ce vreau eu de la viata aceasta este::copii mei sa nu fie sluga unui sistem religios,sau partid,ori cult.Sa fie liberi de superstiti si prostie,ura religiosa care a facut mai mult rau decat bine.Sa-l cunoasca pe D-zeu dupa intelegerea lor nu pt caci ia fortat cineva sau obligat cineva.Scuze pt comentariul lung,iar daca sant greseli gramaticale te descurci tu.Sa fi iubit.

 3. kosk spune:

  …draga @mihaiberdan este clar de la inceputul disputei (te-ai bagat in seama ca musca-n curu calului..) ca Biblia (chiar in variantele modificate ) este o carte mult prea complexa pt cineva ca tine. o calatorie de 10000 de km incepe cu litera O, deci incepe si tu dragutzule cu lecturi usoare de genu Hansel si Gretel. daca te plictiseste cartea uite aici filmu..
  http://www.imdb.com/title/tt1428538/
  sa fi iubit :mrgreen:

 4. Danypop spune:

 5. pavel boroanca spune:

  Sa va mai dau unul care se bate cu biblia de piept si vorbeste in numele Domnului Isus si mi-a furat 60.000$ este din Sanbernandino si merge lq aventisti. Si pe numele lui de Dimitrie Cristofor Chebeleu a Inceput cercetari la politia din Sanbernandino.Halal crestini !

 6. Pavel Boroanca spune:

  Hotul Chebeleu a fost arestat,fica lui Liliana a platit cautiunea stabilita de judecator si acuma tremura ca o gaina ploata ca va afla sentinta care ,va fi cu lantul la picior in casa de doi s-au trei ani daca va inapoia bani furati.Iar daca nu va fi cu executare in jail minim 10 ani. Si cu dejunctia in proces civil pentru recuperarea prejudiciului cauzat prin furt.Acest mizerabil om care spune ca este aventist si ca are o biserica in spate,ma tinut in mizerie spunand mereu despre Domnul pana mi-a furat bani din seiful meu,mintind cu nerusinare.Astea sunt vorbesc de Domnul ,se dau ca ei sunt crstini si sfinti pana i-si ating scopul.Multa lume i-l „iubeste si-il vorbeste de bine” chear dintre frati lui.Un vecin penticostal de-al lui se crede proroc,fratele Petre si mi-a spus ca de la-dat pe mana politiei ca nu mi-a spus Domnul prin vedenia lui… ca Domnul a spus ca I,mi va da bani.Asta este adevarul.Se folosesc de numele Lui Dumnezeu pentru a insela in scopul obtineri de averi.Toti au facut prin inselaciune furt

 7. Vrancuta spune:

  Chiar daca comentariile sunt vechi, sunt trista sa citesc cat de multa rautate exista intre voi. Voi cei care credeti ca il cunossteti pe Domnul Isus. Voi cei care cititi Biblia. Egal din ce religie vi. Nici una nu ii mai buna ca cealalta atata timp cat rezultatele sunt astea…Cea mai buna religie, biserica, e aceea care te invata sa calci pe urmele Mantuitorului. Care te invata sa fi bun. Cum a fost El . Etc…nu religia Mantuie. Nici biserica. Ci insus Mantuitorul. Domnul Isus. El care a murit pentru noi.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s