Părintele Justin avertizează să nu participăm pe 15 oct. 2011 la revoltele de stradă


Părinte un pericol social care se întrezăreşte la ora actuală îl reprezintă posibilitatea unor revolte generale, pe care nişte conducători din umbră le dirijează şi scot populaţia în stradă să protesteze faţă de criza în care ne aflăm. Chiar există nişte anunţuri de mobilizare generală programată anul acesta, oricum cât de curând. Ce sfătuiţi oamenii să facă?

Sub nici o formă să nu iasă în stradă, pentru că este o capcană mai mare decât îşi pot vreodată închipui. Sunt manevre politice, în care românul nostru a picat de multe ori. Aşa cum ne-au ameţit şi ruşii şi americanii; după ’44 toti săreau în sus ca vin americanii şi vin americanii! Românii noştri peste tot aşteptau americanii. Şi securitatea înregistra toate persoanele care propovăduiau acest americanism. Americanii nu au mai venit, bineînţeles, au umplut însă puşcăriile de români, condamnări – 15-20 de ani de puşcărie. De aceea eu atenţionez şi acum, pentru că niciodată nu poţi şti ce e pus la cale şi care sunt înţelegerile şi dedesubturile dintre ei. Cetăţeanul, înainte de a ieşi la o manifestaţie sau revoltă, trebuie să işi pună mai întâi întrebarea: Cine pune la cale această revoltă? Cine o conduce? Că spontană e o naivitate să crezi ca e. Dacă se va informa va vedea că în spatele acestor mişcari sunt oameni ai sistemului, nişte criminali care se folosesc de mulţime spre a-şi câştiga ei autoritate şi putere. Împotriva cui te revolţi? Se ştie măcar cine e de vină pentru această criză? Nu e limpede că ea este provocată tocmai de bancherii şi oamenii sistemului în scopuri murdare? Aşadar cine se va face partaş la astfel de revoluţie îşi va periclita şi libertatea pe care o mai are şi răspunde şi pentru întreaga omenire care se va afunda într-o dictatură nemaiîntâlnită până acum. Nu va încredeţi în manipulările mass-mediei. Şi chiar de ar avea un scop bun o revoluţie, cine să mai dirijeze o societate în zilele noastre? Toţi stăpânii netrebnici s-au făcut, nu mai este niciun drept care să poată dori binele omenirii. Numai Dumnezeu ne poate scăpa de urgia care vine. De abia aici este justificată cuminţenia. Deci să avem cuminţenia cea bună şi să nu cădem în laţurile unei politici nefaste.

extras din interviul ce va apărea în ATITUDINI, nr. 19

RĂSPÂNDIŢI ACEST MESAJ!

SURSA:
http://apologeticum.wordpress.com/2011/10/14/parintele-justin-avertizeaza-sa-nu-participam-pe-15-oct-2011-la-revoltele-de-strada-caci-fac-parte-dintr-o-capcana/
__________________________________________________________

Boicotaţi acţiunea globalistă numită generic „Occupy Bucharest”. Cu siguranţă la aşa zisul protest vor participa netoţii antifa (anarho-bolşevicii) şi slugoii ONG-urilor năşite de Soroş. Lupta lor nu e lupta noastră. Nu daţi apă la moara ticăloşilor! Dacă cunoasteţi oameni care doresc să participe … ÎMPIEDICAŢI-I

http://www.money.ro/occupy-bucharest-romanii-se-strang-in-piata-unirii_1124161.html

Acest articol a fost publicat în America, anarhism, Antifa, ateism, biblie, Biserica, bolsevism, Enclavizarea Romaniei, Europa, marxism, Ortodoxie, Romania. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la Părintele Justin avertizează să nu participăm pe 15 oct. 2011 la revoltele de stradă

 1. Pingback: Ocupaţi Bucureştiul – 15.10.2011 | Jurnal Bogdan

 2. bogdan zice:

  TLC, mie îmi place de părintele Justin. Eu ştiu că mulţi legionari au fost patrioţi (exceptând uscăturile, spionii diversionişti şi alte categorii similare). Din punct de vedere istoric, care e legătura dintre părinte şi Mişcarea legionară? Din biografia lui nu reiese nimic în acest sens.

 3. florin flueras scrie pe criticatac:
  „S-a creat o inteligenţă a mulţimii în modul în care ne organizam spontan în faţa asaltului din toate părţile. Dar pe lângă inteligenţă, s-a creat şi o senzaţie şi un sentiment al acestei multitudini. Cred că am luat parte la învierea pentru câteva momente a ceea ce ştiu doar din teorie că a omorât capitalismul – a corpului social. Cooperarea, solidaritatea, empatia au înlocuit cel puţin temporar paradigma economică bazată pe competiţie, individualism, fragmentare. Pentru prima dată în viaţă am trăit pentru câteva ore o ieşire din logica capitalistă (am trăit 12 ani şi în regimul Ceauşescu, dar din punct de vedere al subiectivităţii e mică diferenţa dacă capitalismul e de stat sau privat). În urma acestei experienţe m-am apropiat şi empatizat ulterior cu starea de exuberanţă şi plinătate pe care o aveau revoltaţii de pe străzile Londrei în momentul în care alterau radical normalitatea capitalistă”

  Se poate astepta scufundarea corabiei, dar contactul viu cu oamenii, altul decat cel prin calculator, duce la alte solutii, la solutii reale. preotul ne fereste de suferinta, dar schimbarea lumii doar printr-o mare suferinta/sacrificiu se poate face. cand exista 1 solutie dintr-o mie pentru reusita, pentru aceasta idee va trebui sa moara un om, sau sa sufere, cel putin. vazut din afara, se poate rade de el. si, da, om cu om, ala unu la o mie va suferi. reusita lui, aia unu la o mie este posibila doar cand nu va mai suferi el si vor suferi 999.
  tu, cel care puteai sa ajuti macar cu sufletul si gandul, aflat la loc sigur in spatele unui ecran de calculator, un om sincer care s-a expus sa schimbe lumea, intr-o idee nebuneasca de a ocupa bucurestiul, macar taci, daca tot te-ai legat atata de mult de propriul trup.

 4. TLC zice:

  @cenacluldinbar

  Nero e invidios! Foarte tare, stangistii de la „criticatac” au inceput sa filosofeze pe marginea violentelor din Londra. Ce poem a la Bakunin ar fi putut sa faca pornind de la imaginile astea:
  http://stirileprotv.ro/stiri/international/imaginile-care-au-ridicat-marea-britanie-in-picioare-ce-pateste-un-adolescent-prins-de-huligani.html
  Malatesta si Emma Goldman crapau in iad de ciuda.

  Stimate domn, ati nimerit ca nuca in perete:

  „tu, cel care puteai sa ajuti macar cu sufletul si gandul, aflat la loc sigur in spatele unui ecran de calculator, un om sincer care s-a expus sa schimbe lumea, intr-o idee nebuneasca de a ocupa bucurestiul, macar taci, daca tot te-ai legat atata de mult de propriul trup”

  Nu bravez, nu am habar pana la proba contrarie in ce masura sunt legat de propriul meu trup, de materie. Omul sincer care vrea sa schimbe lumea, trebuie sa se asigure ca demersurile sale sunt juste. Unde e justetea celor ce muscau din momeala lui Soros? Asa, in treacat va spun, fac parte dintre dintre cei ce, in ultima instanta, erau gata sa intervina contra anarhistilor, a pescuitorilor in ape tulburi. Poate ne vom intalni candva, nici o grija, la vremea cuvenita vom face proba credintei.

 5. turmentatu zice:

  cenacluldinbar e elev al samanului florin flueras ala de criticatac care vroia sa ocupe bucurestiul. florinache e specialist in problema 2012, impreuna cu alt rezident de la sectia zgubilitici a spitalului 9 promovau la OTV o gagica care a le are cu limbajul iubirii. priviti video e super tare

 6. TLC zice:

  @turmentatu

  🙂 Multumesc frumos pentru informatie. Acum chiar ca-s lamurit in legatura cu seriozitatea demersului.

 7. bogdan zice:

  Puștoaica e frumușică. 🙂 Gagicile de la Ocupați Bucureștiul erau nasoale. Deci, avem o problemă cu anarhistele. 🙂

  TLC, revenind la lucruri serioase, am văzut că faci referire la textele jurnalistului Victor Roncea. Pe net sunt prea puţine lucruri despre el. Cine este acesta? Fac parte din Noua Dreaptă?

 8. TLC zice:

  @bogdan
  Victor Roncea, spre deosebire de alti jurnalisti, e interesat de Credinta si nationalism. In plus de asta, nu a ezitat sa publice mesajele parintelui Iustin, din cate stiu, s-a implicat in chestiunea respingerii documentelor biometrice. Nu am idee daca face parte dintr-o formatiune civica/politica, poti sa-l intrebi. Si daca tot ai amintit de el, uite ce lista publica:
  http://roncea.ro/2010/09/26/lista-cu-cei-330-de-masoni-venerabili-din-romania-si-a-tuturor-lojelor-masonice-adrese-e-mail-uri-telefoane-mobile-document/

 9. TLC zice:

  @bogdan

  Tipa cu caciula antiradiatii nu prea le are cu lupta de clasa, o da in „limbajul iubirii”. In locul ei, era indicat sa apara tovarasa Ruxandra Costescu, un fel de Bakunin cu fusta si barba mai mica. Daca se implica mica antifa cu pricina, iesea o razmerita mai tare ca la Londra. Ma asteptam sa vina cu Potiomkin pe Dambovita ca sa mobilizeze masele oprimate de burghezii si mosierii fascisti. Nu-i nimic, poate data viitoare o sa ne fericeasca cu prezenta. Sper sa apara cu chestii tari, gen: fete si baieti hai la Slut Walk Bucuresti, famila e viol si proprietatea furt, fara arme nucleare.

  Sculati, voi oropsiti ai vietii
  Furati viagra nu fiti blegi!
  Sa ne unim toti proletarii,
  Ca Eleanor Marx cu boschetarii
  Sculati, popor de osanditi!
  Lampa lui Ilici sa ……

 10. bogdan zice:

  Interesantă lista, o s-o studiez.

  Nu sunt un expert în anarhism și anarhiști, te cred pe cuvânt. M-am uitat să văd cine a fost Eleanor Marx, nu știam. Am văzut că a fost fiica lui Marx și că a avut un sfârșit nefericit – http://en.wikipedia.org/wiki/Eleanor_Marx.

  Vorbind de proprietate, la cum și-au făcut unii marile averi la noi, aceștia, într-o guvernare legionară, ar fi fost condamnați pe drept și băgați în pușcării. Codreanu, un mare român și un incoruptibil, era deosebit de aspru cu hoții și cu corupții. Tu parcă mi-ai și arătat un text în acest sens.

 11. INTERESANT zice:

  Mai,dar nu vi se pare ca sunteti prea inteligenti,nu cumva voi stiti neste treburi fiindca faceti parte din sistem?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.