Brigitte Sfăt, penticostală şi iepuraş Playboy – interceptată într-un dosar de contrabandă cu ţigări


Brigitte Sfăt a fost interceptată în dosarul de contrabandă în care Bombeto Pascaline Esther, soţia consilierului 2 al Ambasadei Republicii Congo la Belgrad, a fost prinsă în flagrant transportând ţigări aduse din Serbia cu maşina de Corp Diplomatic. Prietena lui Ilie Năstase a “picat” pe tehnică când a sunat la unul dintre telefoanele pe care anchetatorii de la DIICOT le monitorizau pentru a strânge probe împotriva suspecţilor.

În seara zilei de 27 mai, Brigitte a sunat-o de pe un număr care-i înregistrat pe numele lui Ilie Năstase pe Roxana Cârstea, nimeni alta decât soţia lui Dumitru Cârstea, mai cunoscut în lumea traficanţilor de ţigări ca “Gigi Olteanu”. Chiar dacă implicat în afacerile cu ţigări fără timbru, “Gigi Olteanu” a fost văzut de mai multe ori la sfat de taină prin biroul unui şef de structură de la Poliţia de Frontieră Timiş, care avea printre obiective chiar combaterea contrabandei. Pe lângă scandalurile provocate în vama Stamora Moraviţa în vremurile în care duty-free-urile funcţionau din plin, “Gigi Olteanu” s-a remarcat prin faptul că le-a arătat penisul poliţiştilor locali, după ce maşina i-a fost blocată pentru că a fost parcată ilegal. De altfel, Brighitte Sfăt chiar pe “Gigi Olteanu” îl căuta la telefon.

Brigitte: Da? Gigi a ajuns, a venit înapoi?

Raluca Cârstea: Nu.

B: N-a venit.

RC: N-a venit.

B: Bine. Să-i zici că i-am lăsat nişte bani acolo, pentru sârbi, ştii, pentru alea?!

RC: Ăha, alea.

B: Pentru alea i-am lăsat la salon

RC: Da, el nu ştiu, că nu am vorbit cu el nimic. De fapt l-am sunat, dar nu mi-a zis nimic.

Brigitte Sfăt i-a transmis lui “Gigi Olteanu” să o caute cât mai repede pentru că “eu plec mâine la Roland Garos şi după aia nu prea am impulsuri”. Anchetatorii nu au găsit alte probe care să dovedească faptul că ar fi fost vorba de o tranzacţie ilegală, în faţa acestora Dumitru Cârstea susţinând că Brighitte este “naşa fiicei mele” şi că banii reprezentau contravaloarea unor reparaţii făcute la salonul acesteia de un prieten de-al lui căruia i se spune “Sârbu’ “. După ce Bombeto şi ceilalţi sârbi membrii ai reţelei au fost trimişi în judecată de DIICOT, “Gigi Olteanu” este în continuare anchetat în dosarul disjuns alături de alţi români pentru afaceri ilegale cu ţigări de contrabandă.

Sursa:  http://www.pressalert.ro/2011/08/exclusiv-brigitte-sfat-interceptata-intr-un-dosar-al-unei-retele-de-contrabanda-cu-tigari/

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, biblie, cruce,biblie,sectant,eretic,, Marele Arhitect, neoprotestantism, new age, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, Romania, teologie, UE, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

32 de răspunsuri la Brigitte Sfăt, penticostală şi iepuraş Playboy – interceptată într-un dosar de contrabandă cu ţigări

 1. gaby zice:

  si mai frumos ar fi ca fiecare sa isi plinga propriile pacate si sa priveasca in curtea lui ca sa faca ordine acolo , e urit ca fiecare arata cu degetul spre alti credinciosi ,de parca la el toate ar fi ca in rai …..

 2. Iulian zice:

  Gabriela,
  Eu nu cunosc decit un singur fel de credinciosi Crestini Ortodocsi restul sunt SECTARI.
  Sf Ap. Pavel , ne spune in Biblie de o singura credinta nu de 32.000 de mii cite sunt in ziua de azi.

 3. petronius7 zice:

  Dupa capul vostru de posedati de demoni si Basescu e penticostal, pe Tiriac l-ati facut mormon, pe Botezatu Catalin homalaul l-ati facut calugar ortodox ( se pricepe sa miroasa anusurile baieteilor). Atit va poate duce capul atit scoateti. Blogul asta abject reflecta mintea si caracterul unui infractor periculos si apoi reflecta un bolnav cronic scapat de la Spitalul nr 9 spital de boli nervoase.

  MihailAndrei’s Blog : Oare de ce ai tu impresia ca trebuia sa-ti placa? Ce credeai ca asisti la vreo sedinta penticostala de vorbit in „limbi”?

  Hai, plimba „haina sfanta „a lu’ Benny Hinn prin America, pe aici…e mai complicat, nu consideram ca fiind benefica prezenta sectelor.

 4. Iulian zice:

  petronius7 says:
  17/08/2011 la 1:09
  Dupa capul vostru de posedati de demoni si Basescu e penticostal, pe Tiriac l-ati facut mormon, pe Botezatu Catalin homalaul l-ati facut calugar ortodox ( se pricepe sa miroasa anusurile baieteilor). Atit va poate duce capul atit scoateti. Blogul asta abject reflecta mintea si caracterul unui infractor periculos si apoi reflecta un bolnav cronic scapat de la Spitalul nr 9 spital de boli nervoase.

  )))))flacau nu te mai agita ca un pepsi expirat pe aici, chiar tu esti acela care pare scapat de la spitalul 9.Ce vorbe de ,,duh ,,scoti )))))suntem cumva la emisiunea sa ridem cu petronius?

 5. gaby zice:

  da,exista o singura credinta , credinta lui Isus intr-un Dumnezeu care lasa soarele lui si peste cei buni si peste cei rai si ea se marturiseste prin fapte ,care ar trebui sa fie exact ca ale Lui, iubire fata de pacatosi si exemplu dat prin discutiile pline de har cu ei ……
  in rest, ce sa zic ,nu as vrea sa dau linkuri spre articole din presa unde sint relatate fapte ale conducatorilor bisericii ortodoxe ,dar cine vrea sa fie drept ,le cauta si singur si apoi sa faca comparatie intre culte ,oricum eu ma intristez pt fiecare om care crede ca ar fi crestin si face ceea ce nu a facut Hristos niciodata ,dar neghina nu o putem scoate noi ,cit despre uscaturi ele sint in orice padure totusi nu tragem concluzia ca padurea respectiva e o uscatura …..

  MihailAndrei’s Blog : Exista o singura credinta ,e adevarat, dar si o SINGURA Biserica….

  „Biserica este stâlp si temelie a adevarului „(1 Timotei 3:15) ,daca stâlpul cade, întreg edificiul se prabuseste, inclusiv Scriptura!

  Biserica este cea care pazeste si garanteaza Scriptura.
  Daca Biserica secolelor doi, trei si patru a fost „corupta”(asa cum spun liderii vostrii) , atunci si canonul Bibliei este corupt, , caci alegerea cartilor s-a facut de catre episcopii din primele sec.
  Biblia nu pot fi despartita de Biserica.

  Daca nu ne încredem în Biserica, atunci nu ne putem încrede în Biblie, care a fost scrisa, transmisa si pastrata de catre Biserica.
  Cum poate un neoprotestant accepta autoritatea Noului Testament daca respinge BISERICA care ne-a dat canonul Noului Testament?

  Cercetarea istoriei Bisericii primare ne arată un lucru: structura Bibliei este produsul Tradiţiei Bisericii, Biserica fiind cea care( prin Apostoli , Părinţi ,Episcopi) … a stabilit în primele secole creştine ce este şi ce nu este CANONIC.

 6. gaby zice:

  pt ca adevarata credinta nu iese la iveala in mod evident la nici un cult si extremismul exista la toate de aia remus si altii ca el au ceva impotriva icoanelor ,nu ca ar fi satanist ci nu suporta latura extremista a credintei si logica si experienta lui si a altora nu sint de acord cu ce fac religiosii fundamentalisti ……
  nu ca ei ar fi mai buni ,desi nu ar fi rau si asta dar ei considera ca sint prea multe conflicte ca sa mai adaugam inca unul ……

  MihailAndrei’s Blog : Cernea urmeaza doctrina ATEO-marxista ,asa au facut si comunistii ,au dat jos CHIPUL lui Iisus si l-au pus pe Lenin ,Stalin sau Ceausescu .

  Imediat dupa instalarea guvernului Groza (6 martie 1945), religia a fost scoasa din scolile de stat (august 1948), la cererea liderilor comunisti Ana Pauker si Vasile Luca.

  S-au interzis slujbele in spitale, azile si cazarmi, au fost suprimate periodicele bisericesti ale eparhiilor, au fost desfiintate Facultatea de Teologie din Suceava (fosta la Cernauti – Bucovina de Nord), patru Academii Teologice din Ardeal si Banat, precum si seminariile teologice ale eparhiilor din Muntenia si Moldova, s-a oprit catehizarea tineretului.

  Peste 2.600 de preoti ortodocsi de mir si un numar inca necunoscut de calugari au fost arestati (vezi de ex celebra „noapte a Adormirii Maicii Domnului”-15/16 august 1952 ).Dintre acestia, cel putin 200 – gasiti in documente au murit in temnita sau dupa eliberare, ca urmare a conditiilor de detentie

  PS: Remus Cernea e un marxist – evolutionist oligofren…el vrea sa stopeze si sa scoata crestismul din scoli ,asa cum au facut ATEO-comunistii!!!

 7. Iulian zice:

  gaby says:
  17/08/2011 la 8:43
  pt ca adevarata credinta nu iese la iveala in mod evident la nici un cult si extremismul exista la toate de aia remus si altii ca el au ceva impotriva icoanelor ,nu ca ar fi satanist ci nu suporta latura extremista a credintei si logica si experienta lui si a altora nu sint de acord cu ce fac religiosii fundamentalisti ……

  ))) care expierenta Gaby????invatata de la fratii lui homosexuali?))))sau de la indelungile pupaturi in fund aplicate jidanilor si maghiarilor?
  Poate ca idolul tau cernea ar trebui sa iasa si el in lumea occidentala, sa vada ca in tari occidentale ca Italia,Irlanda de Nord,Irlanda etc. icoanele sunt in institutiile publice si nu deranjeaza pe nimeni.
  Dute in orice institutie publica din Irlanda ca Scoli,Spitale,Gradinite,etc si vei gasi icoane.Niciodata nu s-a pus problema in Irlanda ca icoanele sa fie scoase din scoli.
  Numai o minte bolnava ca cernea care nu poate judeca din cauza pletelor, vine el domnule si isi da cu parerea si culmea presa il ridica in slavi.E clar ca sunt altii in spatele lui care au interese .
  De fapt ce se urmareste, ca oamenii sa isi paraseasca dreapta credinta si peste ani si ani cind vei zice asta este tara mea va zice cum e tara ta ,cind aici au trait ortodocsi si tu esti penticostal,baptis ,iehovist sau mai stiu eu ce erezie???
  Sunt curios ce vei raspunde?
  Ne vor blestema nepotii si stra,stra,stranepotii.

 8. Adrian.S zice:

  Remus Cernea nu e intreg la minte.Bine faceti ca sunteti impotriva lui.

 9. Iulian zice:

  erata ,experienta

 10. gaby zice:

  cernea nu e idolul meu si nu ader la ideile lui insa incerc sa inteleg ce au unii care gindesc ca el impotriva icoanelor si a religiei ,cum bine ai sesizat , pt ca da el nu e impotriva libertatii de constiinta ci impotriva religiei in scoli ,in sensul ca educatia nu ar trebui sa aiba de a face cu religia ……..
  da , am trait fara icoane in vremea comunismului ….si ce? a disparut credinta? ea trebuie sa fie vazuta in exemplul parintilor si a celor care conduc biserica ,altfel degeaba punem pe toate zidurile orice ca nu misca pe nimeni ,mai ales pe copii care se pot blaza si pt ei nu mai are nici o importanta ce le zici ,nimic nu le mai atinge inima si mintea ……
  singurul mod de a lupta cu ideile ateiste a celor care le au e ca sa demonstram cum influenteaza religia comportamentul omului prin propriul exemplu ……..si a influenta pe alti credinciosi sa faca la fel ,sa aratam puterea lui Dumnezeu in noi de a ne reconstrui caractere pt cer …..depinde si cum il intelege fiecare pe El …….
  daca nu sintem diferiti , geaba ne mai batem gura , parerea mea !

 11. pucheadorel zice:

  Părerea mea este că ar trebui să-l lăsăm pe Cernea cu ideile lui cu tot, pentru că oricum nu are el șanse să schimbe ceva în țara asta! Mai bine să ne ocupăm de bătrânii noștri care mor de frig și foame, de copiii care mor prin spitale… Asta este cu adevărat o dramă, nu Cernea!

 12. mm zice:

  nu, nu e penticostala, e o razvratita cu „zurgalai”. nu are legatura cu penticostalii, nu asa sunt adevaratii penticostali
  iar penticostalii se bazeaza pe o teologie crestina, carismaticii pe smecherii

 13. Jocker zice:

  OK
  pretine, e vorba de distanta de la pamint la luna si inapoi

 14. Pingback: Brigitte Sfăt, penticostală şi iepuraş Playboy – interceptată într-un dosar de contrabandă cu ţigări (via MihailAndrei’s Blog) | Ortodoxia Biruitoare

 15. Dan zice:

  sti cum e cu Mihai asta? Bou moare de drumul lung si prostu’ de grija altuia! In Romania tara majoritar ortodoxa de 60 de ani avem 22 milioane avorturi! Înca o data populatia romaniei! Avind in vedere cã SUNT 85% ortodocsi in tara asta , imi dau seama in ce mediocritate stau acesti ortodocsi criminali! Sa Nu vi sa zici cã celelalte culte au facut avorturile cã ma dai pe spate!

 16. Varahil zice:

  Da, măh, nu te lăsa, explică-ne tu…poate reușești să faci și statistica „credincioșilor” numai cu numele din țara asta.
  Ca idee generală, mediocritatea nu are legătură cu apartenența religioasă. Nici omenia.
  Remarcă, ‘teligentule, că spre deosebire de reprezentanții cultelor sectare, ortodocșii au bunul simț de a nu se declara neprihăniți. Și orice inițiativă de a sublinia această diferență este absolut lăudabilă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s