Ungaria, probably the worst army in the world


Desi Ungaria are gura cam prea mare pentru valoare ei militara, desi daca stai sa-i asculti, iti creaza senzatia ca pot oricand sa intre peste Romania, realitatea este de fapt de la hazlie, pentru noi, la lacrimoasa si umilitoare pentru ei! Comportandu-se ca orice catel mic si jigarit, care numai gura e de el, vecina si aliata noastra de la vest, este practic o natiune fara armata. Cu o mana de tancuri si cateva gramezi de infanterie motorizata, Ungaria se poate mandri ca fiind singura natiune, membra NATO, pe care americanii s-au jurat ca daca se putea…de mult ii uscheau din Alianta!

Si pentru a nu fi acuzat ca sunt subiectiv, voi cita din “cuvintele frumoase” trimise de ambasadorul american de la Kabul, Karl Eikenberry ,acolo unde mandra armata honveza participa cu o amarata de echipa de reconstructie. Nu numai ca nu contribuie la pacificare Afganistanului, dar mai mult de atat, alte trupe din alianta trebuie sa-i apere pe ei.

Asadar iata ce spune domnul ambasador : -“Echipa de reconstructie ungara face putine lucruri pentru a face fata problemelor. Ei NU AU DREPTUL SA POARTE ARME( asta este in mod sigur o dovada de respect! Probabil ca tantalai au obiceiul sa se impuste singuri din greseala), cu exceptia cazului autoapararii, efectueaza doar cateva patrule pe strazile principale si nu desfasoara activitati contra drogurilor”, se plange americanul de blestemul ce a cazut pe capul lui cu asa aliati! Mai mult “ Dupa moartea a doi genisti unguri, Budapesta nu a mai trimis alti”, adauga amaratul de ambasador si da marunt din buze.

Desi zona de “responsabilitate”, probabil cateva strazi mai late, este relative linistita si cu rare conflicte, honvezi stau, preventiv, cu capul la cutie …Constatand prostia facuta, atunci cand Ungaria a fost primita in NATO, reprezentantul SUA continua sa se lamenteze: “Membrii fortelor ungare se gandesc doar la “a putea sa se intoarca teferi” dupa ce au efectuat mici actiuni de dezvoltare a relatilor cu bastinasi”.

Probabil ca le dau spaga sa nu ia bataie cand ies din tabara. Si tot probabil armata ungara este singura din NATO care plateste taxe de protectie, pentru a nu fi batuta… Astfel soldatii neozeelendezi, stationati in regiunea vecina, Bamyan, au fost chemati, in mai multe randuri, in ajutor, scrie ziarul neozeelandez New Zeeland Herald, pe site-ul sau. Probabil ca gasti organizate de copii pana-n 10 ani ii atacu regulat pe unguri si le furau cartusele, sau poate chiar ii violau in mod repetat, saracii…

Autoritatile ungare nu au reactionat de loc la aceste informatii dezvaluite de Wiki Leaks. Si deltfel ce dracu sa spuna?! Sa recunoasca ca sunt probail cei mai prosti din NATO? Poate ca ar trebui…Ar trebui sa-si desfiinteze rapandula de ii zic ei armata si sa infiinteze ceva mai putin rusinos. O companie de balet, un circ, mai multe fanfare de varietati. Ca militar este evident ca nu sunt talentati, ca ei sunt clar foarte curajosi si bine pregatiti, dar daca nu au nene talent?! E vina lor?! Nu bre, e vina lu muma-sa ii trimite sa se joace cu talibani, cand stie bine ce copii handicapati a facut, iar talibani ii mai si…julesc cateodata si atunci vin neozeelandezii.

Pai ati auzitera fratilor mai mare rusine nationala, decat ca armata ungara sa nu aiba voie sa poarte arme?! Si acum sa spuneti voi ca noi romanii nu suntem cei mai ghinionisti membrii ai NATO! Suntem la doi pasi de Rusia, principalul inamic si avem cei mai prosti doi aliati din NATO pe capul nostru, basca Ucraina…Ghinionul este foarte clar…

In final vreau sa cer scuze companiei Carlsberg pentru ca am alipit o reclama la, probabil cea mai buna bere din lume, de, in mod sigur, cea mai proasta armata din Europa…

Sorry…Carlsberg!

Sursa: http://www.rumaniamilitary.ro/ungaria-probably-the-wors-army-in-tah-world

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Europa, nationalism, Romania, UE, Ungaria și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

43 de răspunsuri la Ungaria, probably the worst army in the world

 1. bogdan zice:

  Acum – management de proiect, cu fonduri europene.

 2. Iulian zice:

  Bogdan ,hai sa fim mai seriosi
  Ceausescu nu era singeros?Se pare ca ai uitat de Brasov 87 vrei sa spui ca Ceausescu nu a stiut?
  Din ordinul cui au fost ucisi cei de la Brasov?In 89 nu a avut nici un amestec?Din ordinul cui s-a tras in popor?
  El chiar nu stia ca poporul murea de foame? El se vedea un dumnezeu al romanilor.A mers mult prea departe.

 3. bogdan zice:

  A greșit după 198o, întotdeauna am spus asta. Nu știu exact ce s-a petrecut la Brașov. Cât privește ordinele date în decembrie 1989, aici nu avem o situație clară.
  Ceaușescu nu a omorât disidenți ca alți conducători comuniști.
  Păcate a avut, au plătit cu viața pentru păcatele lor și el și ea în decembrie 1989. Însă, ei nu au avut parte de o judecată, ci de o execuție. Ținând cont că aveau amândoi peste 70 de ani, iar el era diabetic, din punct de vedere umanitar, ce s-a întâmplat cu ei a fost o crimă oribilă, ei trebuiau să beneficieze de clemență, nu trebuiau omorâți. Părerea mea este că ce s-a întâmplat cu ei s-a întâmplat pentru că trebuiau șterse urmele care duceau la conturile țării, care au fost jefuite, aici adăugându-se și răzbunarea lui Iiliescu pentru anii cât acesta a fost data laoparte, marginalizat.
  Cu toate greșelile lui din anii ’80, Ceaușescu rămâne un mare naționalist.

 4. bogdan zice:

  TLC,

  Ca să închei cu dl Liviu Florian, acesta nu este, se pare, numele d-sale, este un pseudonim. De mult timp bănuiesc, din cauza atitudinii sale pro-rusești staliniste și antiromânești, că dl Liviu este alogen. De curând, un alt comunist i s-a adresat, pe blogul d-sale, numindu-l ”tovarășe Ivanov”. Când l-am întrebat pe blogul meu dacă acesta e numele d-sale, a dat-o pe glumă.

  Mi-e simpatic, dar asta nu înseamnă că sunt conștient de visurile d-sale borisgriunberghiene (sper să se limiteze la visuri!) . Am tot respectul însă pentru dl Valerius, care este înainte de toate român.

  Chiar dacă nu am simpatii politice, voi rămâne întotdeauna un naționalist creștin-ortodox și un umanist.

 5. bogdan zice:

  Iulian, m-am interesat ce a fost la Braşov, în noimebrie 1987, aveam doar o idee vagă despre ce a fost acolo.

  Mai jos ai un articol scris de doi istorici importanţi ai noştri, Marius Oprea şi Stejărel Olaru.

  http://www.revista22.ro/15-noiembrie-1987-brasov-259.html

  Mai jos ai alt link, din wikipedia:

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Istoria_Bra%C8%99ovului

  Da, au fost abuzuri atunci în noiembrie 1987, bătăi, torturi, dar nu şi crime, nu au existat victime omeneşti.

  Se pare că avem o problemă de comunicare. A doua oară pe ziua de azi mă contrazici fără ca să ai adevărul de partea ta, nu te-ai informat înainte. Te rog de acum înainte să verifici când spui ceva din auzite.

 6. bogdan zice:

  TLC, vezi, te rog, că am un mesaj în aprobare, un răspuns pentru Iulian. Mulţumesc.

 7. Iulian zice:

  Bogdan,
  Eu nu sunt si nu am fost niciodata de acord cu impuscarea sotilor Ceausescu.Suntem cred ca singura tara din lume care ne-am lichidat presedintele ca pe un caine.
  Iliescu si sleatca lui l-au impuscat caci se aflau prea multe.De fapt cei care au preluat puterea in 90 sunt tot fosti comunisti care il pupau in dos pe Ceausescu.
  In toata sletca comunista sau gasit doar 4 vinovati Emil Bobu,Danca si mai erau 2 parca nu le mai retin numele .))))))

 8. Iulian zice:

  Reformulez in toata sleatca comunista care au tras in popor, care a supt poporul ca niste lipitori sau gasit doar 4 vinovati .

 9. bogdan zice:

  Sunt de acord, Iulian, cu tot ce ai spus mai sus, mai puţin cu partea cu trasul în popor şi cu responsabilitatea, aici sunt nişte neclarităţi. Ultima oară fuseseră găsiţi vinovaţi, pentru Timişoara, generalii Stănculescu şi Chiţac, o lovitură de teatru, ţinând cont că aceştia au fost priviţi mult timp ca făcând parte din grupul de mari revoluţionari.

 10. bogdan zice:

  Se spune că Nicolae Ceauşescu ar fi dat ordin să se tragă la Timişoara la şedinţa CPEX din 17 decembrie 1989. Am extras câtva lucruri interesante din ceea ce a publicat Adevărul ( http://www.adevarul.ro/societate/dupa_20_de_ani/Ceausescu-Demisia-Nicolae-minute-lui_0_140385999.html ) din stenograma şedinţei (22 de pagini), trei dintre intervenţiile preşedintelui Ceauşescu:

  Tov. Nicolae Ceauşescu:

  Am spus să trageţi de avertisment, dacă nu se retrag, trageţi în picioare. Nu m-am gândit că trageţi cu gloanţe de manevră. Este apă de ploaie. Cei care au intrat în sediul Comitetului judeţean de partid nu trebuiau să mai iasă de acolo, trebuiau să fie jos, la pământ.

  Tov. Nicolae Ceauşescu:

  Am dat, de altfel, indicaţia să se întrerupă orice activitate de turism. Nu trebuie să mai vină niciun turist din străinătate, pentru că toţi s-au transformat în agenţi de spionaj. De asemenea, să se întrerupă micul trafic de frontieră imediat. Am dat ordin la Ministerul de Interne, dar trebuie chemaţi şi cei de la turism imediat, iar locurile neocupate să fie date la cetăţeni români.

  Nici din ţările socialiste să nu mai vină, în afară de Coreea, de China şi din Cuba. Pentru că toate ţările socialiste vecine nu prezintă încredere. Cei din ţările socialiste vecine sunt trimişi ca agenţi. Întrerupem orice activitate de turism. La toate judeţele se va declara stare de alarmă. Unităţile militare, ale Ministerului de Interne, ale Securităţii sunt în stare de alarmă.

  Să dăm la teleconferinţă indicaţia ca să se ia toate măsurile faţă de orice încercare, pentru că trebuie să apărăm independenţa patriei şi a socialismului împotriva oricăruia, indiferent cine este.

  Acestea sunt problemele care se pun acum. Am impresia că nu s-au înţeles la Congres lucrurile care trebuie. Hotărârile nu au fost de paradă. Toţi trebuie să ştie că suntem în stare de război. Tot ce s-a întâmplat şi se întâmplă în Germania, Cehoslovacia şi Bulgaria acum, şi în trecut în Polonia şi Ungaria, sunt lucruri organizate de Uniunea Sovietică, cu sprijinul american şi al Occidentului.

  Trebuie să fie foarte clar acest lucru, iar ceea ce s-a întâmplat în ultimile trei ţări – R.D. Germană, Cehoslovacia, Bulgaria – au fost lovituri de stat organizate şi cu sprijinul plevei societăţii. Pleava societăţii cu sprijin străin. În acest fel trebuie înţelese lucrurile. Nu se pot judeca altfel. Este clar, tovarăşi, sunteţi de acord?

  Tov. Nicolae Ceauşescu:

  Vreau să fie clar. Vom trece de această situaţie. Am avut şi situaţia din 1968, dar acum este mai rău decât în 1968, pentru că se face demagogie, se înşală poporul cu lozinci anticomuniste, pentru că se urmăreşte de fapt lichidarea socialismului. Aceasta este realitatea. Uite, aşa să facem, dacă sunteţi de acord.

 11. Iulian zice:

  Sincer sa fiu cu tine Bogdan, dintodeuna am crezut de Stanculescu ca este un ticalos si un prefacut.Niciodata nu l-am considerat un erou al revolutiei ci un criminal care a particitat la lichidarea lui Ceausescu si la distrugerea tarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.