Un documentar despre efectele negative ale căsătoriilor gay


 

Documentarul „The Problem with Same-sex Marriage” dezbate modul în care este influenţată viaţa copiilor de stilul de viaţă gay, tot mai prezent în spaţiul public.

Documentarul atrage atenţia că, odată acceptate căsătoriile între persoane de acelaşi sex, lucrul acesta ar deschide uşa şi pentru alte ajustări ale conceptului de familie.De exemplu, s-ar putea cere legalizarea căsătoriilor poligame

Biblia este foarte clară cu privire la condamnarea comportamentului homosexual.

Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune„. (Lev. 18,22 )

Atât Vechiul, cât şi Noul Testament vorbesc la fel despre homosexualitate.

Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.” (Rom 1,27)

În ciuda publicităţii făcute „teologilor” pro-gay în ultimii ani, un studiu de exegeză serios şi consistent  nu permite o altă interpretare.

Orice fel de pacat poate sa fie iertat, cu conditia sa ne recunoastem greseala si sa incetam sa o savarsim. Totusi, cand cei pacatosi isi neaga pacatul cand insista asupra faptului ca dorintele si practicile lor desfranate nu sunt pacatoase, cand reinterpreteaza Scriptura spre a-si indreptati pacatele si cand sustin sfidator ca nu se vor intoarce de la caile lor pacatoase, nu poate sa aiba loc nici o iertare.

In efortul lor de a inlatura homosexualitatea din categoria pacatelor, aparatorii teologiei homosexualitatii chiar nu au nici o legatura cu Scriptura .

Prezenta homosexualilor este peste tot, în şcoli, artă şi divertisment şi chiar si in „bisericile” protestante.

Cum sa îngădui ce D-zeu condamnă?

Cucoana de mai sus se numeste Mary Glasspool, a fost aleasa adjunctul episcopului anglican al diocezei din Los Angeles. Evenimentul a avut loc pe data de 15 mai 2010.

 Iar Eva Brunne – pastor al cultului luteran – este primul episcop cu orientari sexuale „aparte” din Suedia. Eva Brunne este lesbiana declarata si este implicata intr-o” relatie” cu o femeie mai tanara, pastorul Gunilla Lindén si au impreuna un copil in varsta de trei ani.

Reeducarea populaţiei prin propaganda homosexuală este deja un fapt împlinit în  „bisericile „occidentale, ea făcându-şi tot mai mult apariţia şi în ţările care au intrat sau se află deja în sfera de influenţă culturală a Occidentului.

Presiunile exercitate de grupurile militante ale sodomiților sunt extrem de vizibile și bat cu vehemență la porțile Ortodoxiei. Cand ne confruntam cu o astfel de situatie, raspunsul trebuie sa fie pe masura.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în adventism, Albert Pike, antroposofie, ateism, biblie, Biserica, city bingo, FMI, Francmasonerie, homosexualitate, Marele Arhitect, Morals and Dogma, neoprotestantism, new age, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, sabat, teologie, teosofie, trafic de copii, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un documentar despre efectele negative ale căsătoriilor gay

  1. diana zice:

    O,Doamne… iarta-i pe ei si pe mine, ceea ce-am pacatuit in gind asupra vietii lor!

  2. chemanonim zice:

    Reblogged this on wp2wp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.