Pedofilia nu mai este o dereglare


Putini oameni stiu că Asociatia Americană de Psihiatrie (A.P.A.) a redefinit  pedofilia.  A.P.A.  a modificat semnificativ criteriile pentru diagnosticarea pedofiliei, exact cum au făcut şi în cazul homosexualităţii.

Potrivit celei mai noi versiuni a „Manualul de Diagnostică si Statistici” (DSM IV), o persoană nu mai prezintă o afectiune psihologică doar pentru faptul că molestează copii. Pentru a fi diagnosticat ca bolnav, el trebuie să manifeste o tulburare în legătură cu molestarea sau să fie afectat în activitatea sau relatiile sale sociale.

Astfel A.P.A. a aranjat lucrurile pentru pedofilul „normal” din punct de vedere psihologic.
Studiu a fost realizat de unul dintre autorii publicatiei Journal of Homosexuality.
Documentul intitulat „A Meta-Analytic Examination of Assumed Properties of Child Sexual Abuse Using College Samples „a fost publicat in Psychological Bulletin in iulie 1998.

Autorii articolului Bruce Rind, Philip Tromovitch, si Robert Bauserman le propun psihologilor să înceteze a mai folosi expresii ca „abuz asupra minorului”, „molestare” sau „victime”, ci să folosească în schimb termeni neutri gen „sex adult-copil.” La fel, ei afirmă că nu ar trebui să vorbim despre „severitatea abuzului”, ci despre „nivelul de intimitate sexuală.”

Autorii concluzionează că acel comportament numit de psihoterapeuti „abuz” poate reprezenta doar o violare a normelor sociale. Stiinta, afirmă ei, trebuie să se delimiteze de terminologia social-morală. Religia si societatea, argumentează autorii, sunt libere să judece comportamentul cum doresc, dar psihiatria trebuie să evalueze comportamentul după propriile standarde.

De fapt, autorii articolului propun ceea ce ei consideră a fi un mijloc mai bun de întelegere a pedofiliei: ar trebui considerată „abuz” numai dacă copilul se simte rău în urma relatiei.Ei sugerează de fapt o repetare a pasilor prin care a fost normalizată homosexualitatea.

Primul pas către scoaterea homosexualitătii din „Manualul de Diagnostică şi Statistică”  s-a realizat atunci când A.P.A. a declarat această stare ca normală atât timp cât persoana nu suferă din cauza ei.

Etapa urmatoare vine de la sine ,dacă psihologia recunoaste pedofilia consensuală ca nevătămătoare, atunci legile civile si normele sociale vor fi presate să urmeze directia indicată de „stiintele” sociale, întocmai cum au făcut si în problema homosexualitătii. Atunci când psihiatria a declarat homosexualitatea ca” normală”, instantele de judecată si „teologii” au început să rescrie legile si teologia morală în functie de ce spunea psihiatria că s-a descoperit prin intermediul stiintei empirice.

La fel sa intamplat si  atunci când psihiatrii au decis să redefinească homosexualitatea ca normală, trecerea din categoria „indezirabilă” în categoria „dezirabilă” a fost facută din condei.

Inevitabilul s-a produs. De când Asociaţia Americană de Psihiatrie (APA) a eliminat homosexualitatea ca boală din ” Manualul de Diagnostică si Statistici (DSM-III) în 1973, mulţi s-au întrebat de ce respectiva asociaţie continuă să listeze pedofilia, exhibiţionismul, sadismul şi masochismul, împreună cu alte deviaţii sexuale, ca tulburări.

Premiza de la care s-a plecat când s-a efectuat modificarea din 1973 cu privire la homosexualitate a fost aceea că comportamentul sexual nu are un scop intrinsec sau inerent. Sexul este un impuls ce trebuie satisfăcut, iar obiectul respectivei satisfaceri nu are importantă atât timp cât nu eşti afectat grav de impulsurile tale sexuale.

Iată că acum APA a modificat semnificativ şi criteriile pentru diagnosticarea pedofiliei, exact cum au făcut şi în cazul homosexualităţii.

În versiunea anterioară DSM-III-R, pedofilia era catalogată ca tulburare dacă „persoana a acţionat în baza acestor impulsuri sau este vizibil tulburată de ele” (pagina 285, par. B din criteriile de Diagnostic pentru 302.20 Pedofilia).

În DSM-IV, paragraful B din aceeaşi secţiune (pag. 528) devine: „Fanteziile, impulsurile sexuale sau comportamentele generează o tulburare semnificativă din punct de vedere clinic sau afectează latura socială, ocupaţională sau alte aspecte importante ale vieţii.”

A acţiona pur şi simplu în baza acestor impulsuri nu mai constituie un motiv pentru care pedofilia să fie considerată o tulburare/boală. Dacă individul nu este tulburat sau afectat de ceea ce face, atunci, pentru psihiatri, acesta este un comportament sănătos.

Treaba e clara ,o sa-i vedem in strada si pe pedofili , vor proceda ca poponarii, vor dori si ei drepturi.

Pedofilii folosesc deja  spaţiul virtual pentru a se organiza si militează pentru dreptul lor la … dragoste!

In SUA au o organizaţie, NAMBLA (North American Man/Boy Love Association), care editează şi o revistă ce se poate comanda on-line.

In Olanda există un post de radio on-line pentru boyloveri, „Your Boylove Pride Station”, dar şi o revistă lunară, OK Magazine.

In Danemarca există, de asemenea, o asociaţie care militează pentru recunoaşterea lor ca „minoritate sexuală”.”Legea cunoaşte limite, dragostea – nu”, aşa sună sloganul campaniei.In Danemarca, discriminarea sau înjosirea unei persoane pentru orientarea ei sexuală este interzisă.

Sursa:  http://www.homosexualitate.ro/apapedo.html

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Albert Pike, ateism, city bingo, FMI, Francmasonerie, Halloween, Kabbala, Marele Arhitect, Mason, Morals and Dogma, nationalism, new age, trafic de copii și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Pedofilia nu mai este o dereglare

 1. Iulian zice:

  eeeee,fantastic o alta mareata descoperire americana.
  Au pus homosexualitatea ca fiind normala, pun baietii si pedofilia tot ca normala, probabil mai urmeaza zoofilia si treaba e gata .Nu este exclus, peste citva ani sa vezi ca merge omul cu capra sau cu vaca la primarie si se casatoreste.Invitatii vor fi tratati cu bere si fan proaspat .
  Au gasit nenorocitii teren favorabil normal ca isi cer drepturi,daca homalaii au ei de ce nu ar avea?
  Of,of, lumea merge din nebunie in nebunie.

 2. Iulian zice:

  Sincer, asemenea nenorociti ar trebui incuiati intr-un ospiciu ,pedofilii sunt pericol public pentru o societate normala, la fel cum sunt si homalaii.
  Drepturi???dreptul lor este puscarie pe viata.
  Uite asa poti descoperi pedofilii si sa ii inchizi pe toti la casa de nebuni,cind isi cer drepturile.
  Daca nu ma insel TLC spunea odata ca dupa homosexuali, urmeaza pedofilii sa isi ceara dreptul,sincer nu credeam sa vad si asta se pare ca m-am inselat.
  Vom ajunge sa ne uitam la pedofili, cum trage de copii si sa nu avem dreptul sa le spunem nimic ca facem discriminare.

 3. Adrian.I zice:

  @Iulian
  „Daca nu ma insel TLC spunea odata ca dupa homosexuali, urmeaza pedofilii sa isi ceara dreptul,sincer nu credeam sa vad si asta se pare ca m-am inselat.”
  Asta ii spuneam si eu lui Arvunescu….si incepuse sa faca misto.
  In constitutia europeana se vorbeste de drepturile/autodeterminarea copiilor de la 12 ani, deci probabil o sa se adopte legal, asta era planuit de mult, intai se incepe cu manipularea prin mass media si pseudo studii ca sa nu mai fie scandalizati bizonii apoi se introduce oficial.

 4. Iulian zice:

  Adrian
  Asta ii spuneam si eu lui Arvunescu….si incepuse sa faca misto.
  In constitutia europeana se vorbeste de drepturile/autodeterminarea copiilor de la 12 ani, deci probabil o sa se adopte legal, asta era planuit de mult, intai se incepe cu manipularea prin mass media si pseudo studii ca sa nu mai fie scandalizati bizonii apoi se introduce oficial.

  Wow, pai asa ceva e stigator la cer frate .In ce hal a putut sa ajunga omul .Se coboara mai jos ca animalul.
  Un animal isi apara puiul chiar cu pretul vietii iar unii nenorociti isi distrug proprii semeni.
  Stau si ma intreb cit ne mai rabda oare Bunul Dumnezeu .

 5. Iulian zice:

  Sincer am ramas mut ceea ce am citit m-a ingrozit total.

 6. Adrian.I zice:

  @Iulian
  Pai… UE si Americana, flebetea sectantilor….
  Urmatorul pas e raspunderea penala, chiar daca ii discriminezi doar pe net, sau in toate spatiile publice …si asta inseamna inclusiv in Biserica….
  Toate astea sunt introduse subtil, cate putin, de ex, un pastor din Elvetia a facut inchisoare pentru ca a spus intr-o „biserica”, …ca homosexualitatea este un pacat grav si o boala, a fost reclamat de cineva care s-a simtit discriminat iar justitia l-a condamnat.

 7. Adrian.I zice:

  erata:”febletea”

 8. Iulian zice:

  Adrian.I says:
  26/06/2011 la 23:42
  @Iulian
  Pai… UE si Americana, flebetea sectantilor….
  Urmatorul pas e raspunderea penala, chiar daca ii discriminezi doar pe net, sau in toate spatiile publice …si asta inseamna inclusiv in Biserica….
  Toate astea sunt introduse subtil, cate putin, de ex, un pastor din Elvetia a facut inchisoare pentru ca a spus intr-o “biserica”, …ca homosexualitatea este un pacat grav si o boala, a fost reclamat de cineva care s-a simtit discriminat iar justitia l-a condamnat.

  Sincer asa ceva mi se pare de domeniul S.F-ului dar din pacate sunt lucruri adevarate care se intimpla in lumea in care traim .

 9. TLC zice:

  @Adrian.I

  „Urmatorul pas e raspunderea penala, chiar daca ii discriminezi doar pe net, sau in toate spatiile publice …si asta inseamna inclusiv in Biserica”

  Deja s-a intamplat, in Suedia un pastor penticostal a fost arestat pe motiv ca a zis ceva nasol de homosexualitate.
  http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/in-suedia-cei-care-predica-biblia-in-biserica-merg-la-inchisoare_2000.html

  Avem ce avem cu neoprotestantii, insa nu putem sa-i blamam pentru ca si-au permis sa comenteze impotriva homosexualitatii intr-o predica. In America e la fel, sunt arestati aia de comenteaza prea vocal impotriva poponarilor. Ce sa mai vorbim de faptul ca l-au trimis in Romania pe Michael Guest poponar declarat. Mai nou, cica Obama lupta pentru drepturile dosnicilor, la fel si astia din UE. In ritmul asta, Elton John ajunge regina, iar Remus Cernea si Naomi vor ajunge cuplu prezidential.

  Cat despre pedofilie, inclin sa cred ca e picatura ce umple paharul.

 10. MARILENA zice:

  Dar de ce nu se scrie corect denumirea asociatiei??. Trebuie de scris – ASOCIATIA AMERICANA DE PSIHICI….si apoi de ce trebuie o lume intreaga sa se foloseasca de aberatiile lor??? . Doar in fiecare tara exizta oameni de stiinta,doctori,psihologi,psihiatri etc….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.