KLAUS IOHANNIS INTERMEDIAR ÎN TRAFICUL DE COPII


În data de 13.VI. 2011 am publicat un articol despre un om al actualei puteri, astăzi publicăm ceva despre un om al opoziţiei. Credem că este posibil ca USL-ul  (Uniunea Social Liberală) să-l resusciteze politic pe domnul Klaus Iohannis propunându-l pentru funcţia de Preşedinte sau Prim-ministru al României. Dorim să reamintim tuturor faptul că  teutonul minune nu e chiar aşa de onorabil pe cât se crede. Cel mai probabil e un personaj paravan, un om uşor şantajabil, numai bun de propulsat într-o funcţie cheie a statului pentru a oferi acoperire legală pentru tot felul de matrapazlâcuri făptuite de sponsorii săi. Credem că e important să readucem în actualitate informaţiile ce dezvăluie slăbiciunile domnului Iohannis. În virtutea celor afirmate, încercăm să sintetizăm informaţiile ce-l vizează pe actualul primar al Sibiului.

În 2009, jurnalistul de investigaţii Victor Roncea publica în jurnalul Curentul următorul articol:

Cum a mijlocit Klaus Iohannis dispariţia definitivă a trei copii orfani

Propus de PNL şi PSD pentru şefia unui guvern imaginar, Klaus Iohannis este acuzat de trafic internaţional de fiinţe umane de către bunica a trei copii dispăruţi via o adopţie dubioasă intermediată de actualul primar al Sibiului. Ziarul „Curentul“ se află în posesia unei înregistrări video pe care am pus-o la dispoziţia opiniei publice în care bunica celor trei copii, Maria Iliuţ, face declaraţii fulminante, istorisind dispariţia copiilor şi învinovăţindu-l direct pe Iohannis de această afacere necurată. Directorul publicaţiei „Justiţiarul“, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, care a investigat acest caz în amănunţime, afirmă la råndul său într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Romåniei, Traian Băsescu, documentată cu mai multe dovezi, că Iohannis se face vinovat de următoarele:
trafic de fiinţe umane, trafic de influenţă şi luare de mită, evaziune fiscală, rapt imobiliar, abuz de putere şi corupţie în gestionarea banului public şi atentat la siguranţa naţională, pentru legăturile sale subterane cu o putere străină.

Tragedia familiei Iliuţ începe cu anii 1990-1991, când, profitând de dispariţia prematură a părinţilor celor trei copii, apare pe fir inspectorul şcolar Klaus Werner Iohannis. Acesta, împreună cu soţia, Carmen Georgeta Iohannis, au intermediat la vremea respectivă mai multe adopţii de copii din judeţul Sibiu pentru cetăţeni canadieni şi americani. De aceşti copii nu se mai ştie nimic astăzi, afirmă „Justiţiarul“. Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei şi pentru Petiţii din Camera Deputaţilor a cercetat acest caz, şi în anul 2004 a fost audiată chiar Maria Iliuţ, bunica a trei fraţi adoptaţi de o familie de canadieni pe filiera Iohannis, împreună cu încă o fetiţă în vârstă de doar două luni.

Solicitat de Comisia respectivă să se prezinte la audiere, Iohannis a refuzat, sfidând Parlamentul României. Maria Iliuţ i-a înmânat personal fostului preşedinte Ion Iliescu un memoriu în care arăta implicarea lui Iohannis în dispariţia nepoţilor săi, dar fără niciun rezultat. Puţin i-a păsat lui Iliescu de copiii altora. Doar el nu are copii! Nici Iohannis nu are copii, dar „bine“ că i-a vândut pe ai altora, constată cu dezamăgire Albin Marinescu. Pe lângă probele depuse la dosar, jurnalistul îl informează pe preşedinte că deţine probe suplimentare şi că există şi martori dispuşi să dea declaraţii privind implicarea directă a soţilor Iohannis în traficul internaţional de copii. Până atunci, „Curentul“ vă oferă, în exclusivitate, un interviu video incendiar cu bunica celor trei copii dispăruţi.

Prima parte a interviului:

A doua parte a interviului:

Tot în anul 2009, jurnalistul Marius Sălăjean publica în jurnalul Napoca News un articol din care selectăm urmatoarele informaţii:

“După instalarea primarului sas Klaus Johannis la cârmuirea oraşului Sibiu, masoneria germană a devenit tot mai virulentă, găsind în persoana primarului o adevărată coloana
a V-a pentru promovarea intereselor de dominare şi control. Primarul Johannis a fost sprijinit în activitatea sa de lideri şi afacerişti de marcă din Sibiu, care au căpătat poziţii importante pe harta puterii fiind catalogaţi drept principalii “sateliţi” ai Clubului Economic German. Printre aceştia au apărut în centru atenţiei masonilor şi Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanţă româno-germană GTZ din Sibiu, al cărui nume a fost conectat la ramificaţiile afacerii retrocedărilor din centrul istoric al Sibiului către Consistoriul Evanghelic German. Motivaţia masonică a acestui gest o reprezintă faptul că de numele GTZ se află legat importanţi finanţatori care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ministerului Federal de Interne German, în interiorul căruia activează importanţi lideri masonici în frunte cu Otto Schilly”

Mediafax anunţa că: “Primarul oraşului Sibiu, Klaus Iohannis, cercetat pentru neglijenţă în serviciu
Prezentăm următoarele informaţii:

“Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, este anchetat, din 1 octombrie, pentru retrocedarea unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condiţiile, din anul 2005.
În 12 iunie 2006, procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia au început urmărirea penală faţă de primar şi faţă de alte persoane, un notar public, un consilier juridic la Primăria Sibiu, dar şi secretarul Primăriei Sibiu, dosarul fiind apoi trimis la DIICOT, anchetatorii apreciind că este vorba despre un grup infracţional organizat. Procurorii DIICOT şi-au declinat competenţa în favoarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), din cauză că notarul public din dosar ar fi eliberat în fals mai multe certificate de moştenitor prin care o persoană de naţionalitatea germană a devenit succesorul unor rude pe care nu putea să le moştenească conform legii. Ulterior eliberării actelor notariale, folosite în baza Legii 10/2001, mai multe imobile din Sibiu au fost revendicate, între care şi un imobil în care funcţiona o grădiniţă ( … ) Procurorii DNA au reţinut că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice şi, în 24 septembrie, au disjuns dosarul şi l-au trimis înapoi procurorilor Curţii de Apel Alba Iulia”

Normal că procurorii au trimis dosarul înapoi, domniile lor nu puteau să trimită în judecată un om bine protejat politic. Se pare că cei aflaţi sub umbrela protectoare a diverselor grupuri mafiote din politica autohtonă, pot face orice în România fără să-i deranjeze cineva.

Jurnalul Gândul a publicat articolul:
Klaus Iohanis, primarul Sibiului, a împroprietarit ilegal un cetăţean german pe baza unor acte false
Selectăm următoarele informaţii:

“Deşi în Cartea Funciară există o „cerere olografă” scrisă şi semnată de Gunther Nurnberger, germanul a intrat în ţară la trei luni după intabularea imobilului. Ziarul „Gândul” a prezentat în exclusivitate faptul că primarul Sibiului, Iohanis Klaus Werner, este cercetat de Departamentul Naţional Anticorupţie-Alba Iulia pentru trafic de influenţă, edilul fiind, practic, capul unei reţele specializate în retrocedări ilegale de imobile. Metoda de lucru a reţelei, care cuprindea avocaţi, notari, funcţionari publici şi oameni din Justiţie, consta în operarea de falsuri în acte publice. Cu ajutorul acestora, erau revendicate case preluate abuziv de stat, ai căror proprietari sunt stabiliţi în străinătate”

A fost iniţiată chiar şi o petiţie publică în care se cerea anchetarea edilului Municipiului Sibiu. Evident că demersul a eşuat.
Credem că e anormal ca funcţiile importante să fie ocupate de oameni şantajabili. Cu titlu de supoziţie, susţinem că oameni de genul lui Klaus Iohannis sunt promovaţi doar pentru a uşura disoluţia României. Credem că ultimii douăzeci de ani ar putea să fie un argument în favoarea acestei supoziţii.

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în anarhism, ateism, biblie, Biserica, cruce,biblie,sectant,eretic,, Francmasonerie, mafie retrocedari, Marele Arhitect, Mason, nationalism, Ortodoxie, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, Romania, Sibiu, trafic de copii, Transilvania, UE, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la KLAUS IOHANNIS INTERMEDIAR ÎN TRAFICUL DE COPII

 1. Iulian zice:

  Baptistii si icoanele e adevarat acest filmulet:

 2. lionel Queen zice:

  Nu stiu de ce nu va otraviti odata sa scapati lumea de putori ca voi!!!! Asa arata poporul roman imputit si mizerabil, din cauza asta suntem in situatia in care suntem.
  Poate exista dreptate si se face o triere ca scursurile societatii sa moara sa ramana oameni integrii care vor ajuta tara asta sa progreseze.
  In orice caz EU MIZERII SCRISE CA ASTEA NU INGHIT si pupatoarea asta de microfoane sa dispara de pe suprafata pamantului ca-i face umbra degeaba, iar ala care a pus botul la asa ceva sa-i fie de bine ca are doi neuroni in cap!!!!
  Mars in ….. mamii voastre de ….. cu citatele voastre din biblie!!!!!

 3. Varahiil zice:

  @Drag Queen-
  Ai mare grija ce-ti doresti, ca s-ar putea… sa se implineasca, si nu stii niciodata capatul de la care se incepe trierea! 🙂

 4. carmen zice:

  Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s