Neoprotestanţii au făcut un nou calcul – pe 21 mai vine sfârşitul lumii !


                     Sfârşitul lumii vine fix pe 21 mai anul acesta, potrivit membrilor unei secte adventiste, care au pornit cu caravanele prin Statele Unite, ca să-i „avertizeze” pe oameni. Liderii mişcării spun că va avea loc un cutremur de proporţii, care va devasta pământul. Vor scăpa doar „cei aleşi”.

                Liderul grupării, Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, susţine că data este precisă, fiind obţinută în urma unor calcule pornite de la cifre biblice. El a reuşit să-şi atragă mulţi adepţi, care şi-au abandonat locurile de muncă şi familiile şi cu care a pornit cu caravanele prin America.

                  In fiecare zi, fostul inginer, care are acum 89 de ani, le vorbeste adeptilor sai prin intermediul postului sau de radio, Family Radio Network, fondat pe baza donatiilor. Iar oamenii au fost atat de generosi, incat reteaua are 66 de statii, care valoreaza in jur de 120 de milioane de dolari.

                    Mii de panouri de avertizare au fost puse în toate statele, iar un fost angajat al companiei de transporturi, pe nume Robert Fitzpatrick, a ajuns să-şi pună la bătaie economiile de o viaţă (peste 140.000 de dolari) pentru o campanie publicitară de avertizare pe străzile din New York.

             Adventistii  tot „profetesc” de un secol incoace ca vine sfarsitul . Numele de adventist e extras din latinescul adventus (venire), sunt preocupati de a doua venire a Domnului, in sensul acesta tot incearca sa deduca prin diverse calcule data exacta a parusiei.

                  Hristos a spus ca numai Tatăl ştie ziua. Îngerii nu ştiu ziua de reantoarcerea lui Hristos! Data reantoarcerii este un secret cunoscut doar de Tatal. Biblia chiar ne avertiza să nu creadem orice „profet” sau fiinta „angelica”, care vine la noi spunând că ştie ziua de revenirea lui Hristos.

                Iar de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal ” (Matei 24, 36).

                   Data de 21 mai 2011 o sa fie la fel ca cea din 10 oct .1844 ,cand  i-a gasit pe sectantii adventisti intr-o sala din Boston cu urechile ciulite ca nu cumva sa rateze auzul trambitei ingerului care avea sa vesteasca venirea Domnului. Spre dezamagirea tuturor ziua a trecut, nu s-au auzit trambite si nici Hristos nu a venit. Adventismul, ca multe alte erezii, poarta stampila „made in U.S.A” si este o contrafacere ordinara a invataturilor crestine.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în adventism, Albert Pike, biblie, Biserica, city bingo, FMI, Gnosticism, Halloween, Kabbala, Marele Arhitect, new age, papistasi, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, sabat, teologie, teosofie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Neoprotestanţii au făcut un nou calcul – pe 21 mai vine sfârşitul lumii !

 1. Ortodox zice:

  POEZIE: CREDINTA IN POPOR ! http://www.youtube.com/watch?v=tbUxF8K_Scc

 2. SOLA SCRIPTURA zice:

  Vedeti ce patiti daca nu urmati scriptura.Numai acolo scrie ce se va intampla.Restul sunt diversiuni penibile.Apocalipsa asta e o afacere foarte buna.Nu degeaba tipam cu toata puterea- SOLA SCRIPTURA!!!!!!

 3. Adrian.I zice:

  @Sola prostia
  Sola scriptura este cea mai satanica si idioata doctrina din istoria omenirii, chiar si tipul ala care a facut profetia respectiva era adeptul acestei doctrine.
  Cei care cred in sola scriptura nu sunt crestini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.