Cine aduce dezbinarea?


               Scindarea crestinismului nu are nimic de’a face cu Hristos. Scopul diavolului este de a dezbina cât poate de mult crestinatatea. Reformatorii/dezbinatorii sunt de fapt slugile lui satan.

             „Fiti treji, privegheati. Potrivnicul vostru, diavolul, umbla, racnind ca un leu, cautand pe cine sa înghita.”(1 petru 5,8)

             Ca sectantii aduc dezbinare şi neanţelegere în familie, între rude, între prieteni, între vecini şi pana la urmă, dezbinare într-un neam nu mai este un secret pt nimeni.

             Trasatura cea mai comuna a sectantilor este existenta numeroaselor contradictii ,ca si mitica Hydra, capetele „reformatorilor” se înmultesc mereu.Este imposibil sa se tina evidenta tuturor grupurilor protestante care apar aproape zilnic. S-au format zeci si sute de curente.Spectacolul acestei farâmitari este foarte trist si este unul dintre cauzele majore ale slabirii marturiei crestine în lumea Occidentala.

             Daca judecam „reforma” dupa roadele ei suntem obligati sa tragem concluzia ca acest pom trebuie „taiat si aruncat în foc” (Matei 7:19).

              Cei care produc dezbinare in Biserica ,sunt denumiti in Sf.Scriptura oameni fara Duhul Lui Dumnezeu iar scopul lor imediat este atacul asupra unitatii credintei.

            ”Aceştia sunt cei ce fac DEZBINARI, (oameni) fireşti, care nu au Duhul.” (Iuda 1,19)

             Unde este un sectant acolo este si DEZBINARE ,treaba e clara ,ca asa stau lucrurile priviti video de mai jos…

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în adventism, anarhism, biblie, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, city bingo, Francmasonerie, Gnosticism, Marele Arhitect, Morals and Dogma, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, sabat, teologie, Vatican, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

415 răspunsuri la Cine aduce dezbinarea?

 1. Adrian.I zice:

  Ma, eu am fost cretin ca ti-am explicat de un milion de ori ca harul nu lucreaza decat in ortodoxie.

 2. Adi zice:

  Nu inteleg cum poate fi cineva sfant fara har?!?

 3. Adrian.I zice:

  Pai e considerat sfant de ei, nu de noi. La ei nici nu mai exista asa ceva, decat ceva simbolic, ca la sectanti, desi pana la schisma sfintii din apus aveau experiente comune

 4. Adi zice:

  Ha! La Schisma a murit harul!

 5. Adrian.I zice:

  A murit la catolici , ca s-au despartit de Biserica.

 6. Adi zice:

  Let people quote the Scriptures and sacrifice to the gods, let them perform rituals and worship the deities, but there is no Liberation without the realisation of one’s identity with the Atman, no, not even in the lifetime of a hundred Brahmas put together. (Shankara, Vivekachudamani 6)

 7. Adi zice:

  57. The beauty of a guitar’s form and the skill of playing on its chords serve merely to please a few persons; they do not suffice to confer sovereignty.
  58. Loud speech consisting of a shower of words, the skill in expounding the Scriptures, and likewise erudition – these merely bring on a little personal enjoyment to the scholar, but are no good for Liberation.

 8. Adi zice:

  Adrian, in legatura cu provocarea de mai devreme…
  In primul rand… `problemele puse inainte` nu am inteles absolut nimic. Ar trebui sa intreb ce inseamna fiecare afirmatie a ta de acolo.
  In ceea ce priveste Maya, vad ca exista confuzii… care nu fac sa ilustreze decat inferioritatea spirituala a celor care se rezuma la ortodoxia crestina.
  In primul rand, cand vorbim de Maya trebuie sa intelegem profund definitia Mayei: Maya este ceea ce nu este. Pt un neofit, asta nu are niciun sens… e o contradictie. Dar pt cineva avansat spiritual, este cel mai important lucru de inteles in calea spre eliberare.
  Sa vedem ce zice Shankara:
  108. Avidya (Nescience) or Maya, called also the Undifferentiated, is the power of the Lord. She is without beginning, is made up of the three Gunas and is superior to the effects (as their cause). She is to be inferred by one of clear intellect only from the effects She produces. It is She who brings forth this whole universe.
  Deci Maya este cam tot ceea ce `cunosti` tu.
  Doar inlaturand atasamentul tau fata de toate obiectele de simt si informatiile acumulate de acestea si cu privirea la acestea… doar atunci vei intelege adevarul, care te va elibera.
  Deci simplul fapt ca tu afirmi ca Maya are o proprietate (de exemplu ca e diferita de Brahman)… atunci simpla ta afirmatie… face parte tot din Maya!!!!!!!!
  Deci este ireala.
  Este pur si simplu socant de elegant, iti taie respiratia Shankara cu simplitatea si eleganta… si exuberanta cu care se poate explica si cel mai complicat concept… prin cele mai simple idei!

 9. Adrian.I zice:

  Eu nu dau doi bani pe ce spune Shankara, vreau sa-mi argumentezi logic, asa pot sa spun si eu ca e o iluzie afirmatia lui cutare sau cutare pentru ca asa este structurat conceptul. Ma, deja ai inceput sa-i imiti pe sectanti care dau versete din Biblie pentru a combate teoria relativitatii.

 10. Adi zice:

  Pai si vrei sa schimb eu conceptul… ca nu iti convine tie? 🙂

 11. Adrian.I zice:

  Conceptul este copilaresc, nu-ti dai seama ca e chiar penibil daca imi pui aia in fata. Asa puteam sa zic si eu ca doar sfintii parinti au dreptate chiar daca nu se explica logic, pentru ca s-au unit cu lumina Dumnezeiasca , in varianta ta Shankara pentru ca a ajuns la alt stadiu prin ascesa si meditatie.Crezi ca m-ar crede cineva daca nu as argumenta logic?

 12. Adi zice:

  Pai cam asta faci mereu… cand te-am intrebat de ce au schimbat `sfintii parinti` predania apostolica, ca sa introduca doctrina treimii, sacrificiul rascumparator, iadul, judecata de apoi si toate alea… ai zis ca nu stiu eu mai bine decat ei, deoarece ei au tinut post.

 13. Adrian.I zice:

  Cand am zis eu asta?

 14. Adi zice:

  Mereu!
  De fiecare data cand zic ceva… ba dai cu sfintii parinti, ba cu harul unic al ortodoxiei!

 15. Adrian.I zice:

  Depinde de subiect. Nu ti-am dat niciodata la dogme de ex asta.Am facut doar cateva comparatii cand chiar eram pe subiect la traire si mistica ca sa vezi nulitatea acestora la heterodocsi.

 16. Adi zice:

  Ma, nu aveam nimic cu dogmele (de, sunt si ei oameni, puteau sa greseasca)… daca nu il asasinau pe Arie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.