Cine aduce dezbinarea?


               Scindarea crestinismului nu are nimic de’a face cu Hristos. Scopul diavolului este de a dezbina cât poate de mult crestinatatea. Reformatorii/dezbinatorii sunt de fapt slugile lui satan.

             „Fiti treji, privegheati. Potrivnicul vostru, diavolul, umbla, racnind ca un leu, cautand pe cine sa înghita.”(1 petru 5,8)

             Ca sectantii aduc dezbinare şi neanţelegere în familie, între rude, între prieteni, între vecini şi pana la urmă, dezbinare într-un neam nu mai este un secret pt nimeni.

             Trasatura cea mai comuna a sectantilor este existenta numeroaselor contradictii ,ca si mitica Hydra, capetele „reformatorilor” se înmultesc mereu.Este imposibil sa se tina evidenta tuturor grupurilor protestante care apar aproape zilnic. S-au format zeci si sute de curente.Spectacolul acestei farâmitari este foarte trist si este unul dintre cauzele majore ale slabirii marturiei crestine în lumea Occidentala.

             Daca judecam „reforma” dupa roadele ei suntem obligati sa tragem concluzia ca acest pom trebuie „taiat si aruncat în foc” (Matei 7:19).

              Cei care produc dezbinare in Biserica ,sunt denumiti in Sf.Scriptura oameni fara Duhul Lui Dumnezeu iar scopul lor imediat este atacul asupra unitatii credintei.

            ”Aceştia sunt cei ce fac DEZBINARI, (oameni) fireşti, care nu au Duhul.” (Iuda 1,19)

             Unde este un sectant acolo este si DEZBINARE ,treaba e clara ,ca asa stau lucrurile priviti video de mai jos…

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în adventism, anarhism, biblie, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, city bingo, Francmasonerie, Gnosticism, Marele Arhitect, Morals and Dogma, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, sabat, teologie, Vatican, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

415 răspunsuri la Cine aduce dezbinarea?

 1. Adrian.I zice:

  Cine l-a asasinat pe Arie?

 2. Adi zice:

  Sfintii parinti l-au asasinat pe Arie!

 3. Adrian.I zice:

  Care sfinti parinti?

 4. Adi zice:

  Episcopul Alexandru… cu ceilalti misei!

 5. Adrian.I zice:

  Era invers :). Episcopul Alexandru era exilat atunci de curtea imperiala care era majoritar ariana ,nici macar nu era in Constantinopol.

 6. Adi zice:

  Si cu `rugaciunea` publica cum ramane?

 7. Adrian.I zice:

  I-a ascultat-o Dumnezeu.

 8. Adi zice:

  Deci Dumnezeu e criminal?
  Nu imi vine sa cred la ce perversiuni te dedai… sa Il acuzi pe Dumnezeu ca sa ii disculpi pe sfintii misei ai tai!!

 9. Adrian.I zice:

  Ma eu nu am auzit de nici o rugaciune din asta, doar de la tine.Oricum si in vechiul testament au fost omorati filistinienii de evrei la porunca Lui Dumnezeu. Pentru un materialist sau pagan asta este o crima, pentru un crestin e un lucru bun, pentru ca s-au salvat majoritatea.

 10. Adi zice:

  Iar cineva care se proclama crestin si are incredere intr-un evreu fie si pt un cuvant… fie ei Moise, Saul, David, Samson si ceilalti criminali, curvari, betivi, perversi… descrisi in V.T. … acela numai crestin nu este, ci ratacit pe calea spre iad pana la sfarsitul Universului!
  Daca nu crezi ce zice Shankara, foarte bine! E un semn de intelepciune… poti sa practici exact ce a facut Shankara si, daca ajungi la alte rezultate, atunci poate vei fi proclamat mai intelept decat Shankara. Si atunci o sa te cred pe cuvant 🙂
  Analog, tu nu poti sa imi pretinzi mie sa fac acelasi lucru ce au facut `sfintii parinti`… pentru ca nu pot sa ma dedau la niciun asasinat… chit ca Arie nu mai e in viata!

 11. Adrian.I zice:

  Normal ca Arie nu mai e in viata 🙂 Deci s-a ales praful de toata argumentarea ta cu asasinarea lui Arie. Si s-a ales praful si de celalalt argument al tau , ca sfintii parinti au fost criminali, l-au omorat pe Arie si deaceea nu-i crezi. Trebuie sa-ti reamintesc ca tu incriminezi doar doi sfinti parinti: Sf Nicolae si Sf Alexandru dar in total sunt cateva sute care au ajuns la rezultate mistice diferite fata de Shankara, iti recomand sa bagi tare pe google sa cauti si alte basme cu asasinate pana completezi numarul, spor la cautat 🙂

 12. Iulian Bracau zice:

  Arie a murit asasinat ? 🙂 ))))cea mai tare gluma .Arie nu a murit assasinat, arie a murit ff urit si-a vomat matele pe gura .A murit in buda varsindu-si matele .
  Pedepsa lui Dumnezeu a fost acolo. .El a vrut sa ,,revina,,chipurile in sinul bisericii si a zis catre episcopul vremii,,De ma vei primi sa slujesc cu tine ma voi intoarce la Dumnezeu,,.Si episcopul ia zis ,,bine vino dimineata sa facem liturghia impreuna ,, Seara episcopul acelei vremi sa rugat catre bunul Dumnezeu ,,Doamne de e bine sa il primim inapoi da-ne semn faca-se voia ta ca sa nu se spurce altarul primind-ul inapoi. Si pe cind sa intre Arie in biserica ia venit sa mearga la toaleta .Si acolo sia vomat toate matele si a murit .
  Nicidecum nu a murit arie assasinat, cum incearca a sugera un budist sau musulman ,sau deist ,sau mai stiu eu ce hram poarta el .

 13. Adi zice:

  Sunteti o adunatura de natarai!
  Tovarasu Purcea va mai lipseste 🙂

 14. eda zice:

  @MIhail Andrei
  Cine aduce dezbinarea?!!!?

  (de remarcat ca fraze intregi din spusele lui Cleopa sunt luate papagaliceste, fara discernamant si postate pe mai multe blog-uri, sit-uri, topicuri, comentarii etc., pe unde ai postat tu si „camarazii” tai. )

  “”””In continuare veti urmari parerea unui titan al Bisericii Ortodoxe(PARINTELE CLEOPA) despre aproapele,despre atitudinea ortodoxa vizavi de alte culte crestine!
  Este interesant ingustimea acestui om si INDEMNURILE LA AGRESIUNE fata de orice alta invatatura crestina sau Biblie (SCRISA DE ALTA DENOMINATIE CRESTINA) . De ce? Fiindca o vorba romanesca spune ca “pestele de la cap se impute”, deci PROBLEMA ESTE DE LA VARFUL BISERICII ORTODOXE. Incepand cu conducerea Bisericii se propaga in Biserica o invatatura de agresiune impotriva a tot ce are alt nume decat “ortodox” .Sa nu uitam insa ca Romania este formata din multe religii crestine si alte religii.Toti sunt romani si intre toti ar trebui sa existe dragoste. Crestinii pot castiga pe altii la credinta aratand ca Cristos locuieste in ei si nu ura si violenta!:

  “Stefan cel Mare n-a fost baptist ! Mircea cel Batran n-a fost evanghelist sau adventist ! Alexandru cel Bun n-a fost martorul lui Iehova; nebunii astia care au iesit acum. Nici o secta nu exista in tara noastra pe atunci. Acestia vin din strainatate, platiti de masoni, sa ne strice dreapta credinta si originea noastra si radacina noastra de popor ortodox.
  Ce spune Sfantul Efrem Sirul ? ” Cu omul eretic sa nu vorbesti, in casa sa nu-l primesti, la masa sa nu stai cu dansul, buna ziua sa nu-i dai “. Acestia sunt inaintemergatorii lui Antihrist. ca Mantuitorul a spus la Efeseni, prin Apostolul Pavel : Biserica este Trupul lui Hristos, iar cap al Bisericii este Hristos. Fiecare sectar care s-a despartit de Biserica, s-a despartit de Hristos. Este om al
  satanei.”(http://www.sfaturiortodoxe.ro/secte/index.htm)

  “Paziti-va de sectari, care dau brosuri prin trenuri, prin gari si prin cutiile de posta si unde vad oameni, dau gratuit otrava lor. cand vei vedea o carte ca nu are aprobarea Sfantului Sinod si nu are cruce pe ea, da-o pe foc, chiar Biblie daca este ! Daca-i sectara si scrie sa nu va mai inchinati la icoane, da-o pe foc ! Nici un pacat nu ai ! Aceasta este otrava semanata de inaintemergatorii lui Antihrist. Toate sunt otrava. Sa tineti credinta pe care ati supt-o de la piepturile maicilor voastre ! Sa tineti credinta pe care o avem de doua mii de ani ! Nu va luati dupa slugile satanei, care vin din Apus cu milioane de dolari. Ei cumpara pe cei prosti si nelamuriti in credinta, sa rupa unitatea si sufletul poporului roman si vor sa faca cele mai mari erezii si nebunii in tara asta. Paziti-va de nebunii acestia ! Au case de rugaciuni, dar acolo-i casa satanei.” “”””””””

  (http://www.sfaturiortodoxe.ro/secte/index.htm).

  Ideile (multe dintre ele uluitoare, ca sa nu spun altfel) le poate citi oricine, pe net, la
  http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/meniupc.htm , si le poate compara cu Biblia (bineinteles, pentru cine are sau doreste sa aiba cunostinte biblice).
  ………………………………………………………………………………………………
  Orice om cinstit, sincer si cu mintea intreaga poate vedea “cine aduce dezbinarea”.

 15. chemanonim zice:

  Reblogged this on wp2wp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.