În atenţia celor doi magnifici, domnii Otniel Ioan Bunaciu şi Caius ben Obeada


Am luat act de comunicatele domniilor voastre:

http://istorieevanghelica.ro/2011/01/14/jignire-adusa-baptistilor-de-catre-antena-3-luati-atitudine/

http://www.voxdeibaptist.com/January11.htm#comunicat

Dragi baptişti, ne bucurăm că aţi apreciat  capodopera video numită “Baptista dezvirginată în direct la Noră pentru Mama”. E minunat să ştim că vajnicul domn Otniel Ioan Bunaciu, preşedintele  baptiştilor, este fanul nostru înfocat. Suntem impresionaţi până la lacrimi de faptul că arta noastră a reverberat în inima fondatorului Misiunii Baptiste Vox Dei, nimeni altul decât mirobolantul domn Caius ben Obeada.

Deşi domniile voastre ne apreciază arta, în public sunteţi obligaţi să adoptaţi o atitudine critică, asta din cauză că detineţi poziţii importante în cadrul neimportantei comunitaţi baptiste .Aţi emis aşa-zise comunicate, în care cu mânie proletară vă exprimaţi indignarea  faţă de un  videoclip pamflet găzduit de site-ul  http://videonews.antena3.ro

Cei de la site-ul cu pricina, au permis postarea videoclipului din cauza că au fost sideraţi de valoarea acestuia (ne cerem scuze că suntem aşa de talentaţi). Gurile rele spun ca “antenistii”(un alt nume al adventistilor) au dat unda verde acelui clip din cauza ca pica foarte bine propagandei adventiste.

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/67400/Baptista-dezvirginata-in-direct-la-Nora-pt-Mama/

Stimate domn Bunaciu, cu surprindere am aflat că aţi depus sau urmează să depuneţi o sesizare către C.N.A, alta către Antena3 şi încă una către Secretariatul de Stat pentru Culte. De asemenea am înteles că aţi solicitat sprijinul unor parlamentari. Mai lipsea  să solicitaţi sprijin de la Ministerul Agriculturii.

Suntem tare curioşi să aflăm ce vor face parlamentarii la care aţi apelat. Vă mărturisim cu sinceritate că aşteptăm cu inimile înfrigurate de emoţie să ne înfiereze cinstiţii aleşi ai neamului chiar în plenul reunit al Parlamentului.

Stimate domn Obeada, e de înţeles că sunteţi ultragiat de faptul că o baptistă şi-a pierdut virginitatea în “prime time” totuşi nu înţelegem de ce legaţi acest eveniment de un presupus atac cu un virus informatic asupra bibliotecii Vox Dei? Noi vă mulţumim că ne ridicaţi la rangul de “hackeri”, totuşi nu putem să acceptăm aşa ceva pe motiv ca nu ne pricem la “hacking”.

Domnilor, video pamfletul incriminat e o simplă ironie la adresa plictisitoarei propagande baptiste. Prea vă laudaţi la ortodocşi cu “sfinţenia” voastră. Făceaţi tumbe îmbracaţi cu tricouri inscripţionate cu sloganul “Pasiune pentru puritate”. Poftim, v-am arătat o mostra de puritate pasională. Motivul pentru care am introdus în minunatul video pamflet pe domnul Obeada glăsuind despre baptism, se regăseşte în nevoia de a preciza cine sunt baptiştii, aşa că am apelat la înţeleptele vorbe ale domniei sale.

Cât despre personajele care chiuiau şi dansau în biserică, precizăm că sunt nişte americani ce fac parte din cultul Bapticostal. În conformitate cu propaganda neoprotestantă, precum că nu contează denominaţiunea, şi că toţi neoprotestanţii sunt creştini, ne-am gândit că nu e nici o problemă dacă introducem în poveste pe “fraţii” domniilor voastre, adică pe bapticostali. Precizăm că aceşti bapticostalii sunt un fel de “Străjerii” de la noi.

Se ştie că între baptiştii, bapticostali şi străjeri, e o legătură tainică ce transcende religia, e o chestiune de credinţă. Din păcate nu am găsit imagini explicite cu străjerii, aşa că am apelat la cele cu bapticostali. Nu considerăm că am greşit cu ceva, video pamfletul nostru se distinge printr-o  abordare originală, de-a dreptul ecumenică. În orice caz, nu puteam să folosim scene de la o înmormântare, căci nu mai era pamflet, era clip “horror”. Doream ca totul să se termine într-o notă pozitivă. Cantecul, jocul şi voia bună din bisericile bapticostale au reliefat de minune ideea noastră .

În final vă transmitem toate urările de bine şi vă sfătuim amical să-i schimbaţi pe cei  ce v-au consiliat aşa de deficitar în gestionarea crizei generată de video pamfletul nostru. Aţi fost sfătuiţi greşit, domniile voastre au reacţionat disproporţionat şi haotic.

Buftea, Bollywood şi Hollywood … păzea că vă invadează Mihail Andrei!!

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, Marele Arhitect, neoprotestantism, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, teologie, vesnicie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.