„Duhul” penticostal – jefuieste România


Societatea „Carbid Fox” a fost unul dintre obiectivele industriale din Tarnaveni (judetul Mures), avand circa 2.000 de muncitori in perioada de 2002-2003. In aprilie 2006 a fost declarat falimentul societatii, care mai avea pe atunci 500 de muncitori. Societatea, aflata in stare de lichidare judiciara, a fost vanduta cu 4,5 milioane de euro in iulie 2009 firmei austriece SC Terra Holdings din judetul Ilfov.

In dosarul de faliment al fabricii Carbid Fox sunt fapte de corupţie, săvârşite de către lichidatorul Buculeu Dănilă împreună cu pastorul penticostal SORIN IGNAT, directorul care a pus fabrica intenţionat, pe butuci. Începând cu licitaţiile dinainte aranjate, ca activele scoase la vânzare să ajungă în mâinile clientelei celor doi indivizi, la furturi de active ale fabricii aflate în faliment şi până la şpăgi de miliarde lei şi trafic de influenţă, aferent acestor spăgi, în cazul dosarului de faliment al fabricii Carbid Fox, se găsesc toate ingredientele monitorizate de către DNA, dosarul penal nr 33/P/2008. Societatea Carbid-Fox, este o afacere 100% de PENticostALA.
Cei doi netrebnici, pastorul SORIN IGNAT şi licheaua de Buculeu Dănilă au reuşiseră să facă harcea-parcea, întreaga bază tehnologică, ce ar mai fi putut prezenta importanţă pentru un posibil investitor.

Buculeu Dănilă era deja renumit pentru modul fraudulos şi penal, în care se ocupase de vânzarea activelor altei fabrici, din Mureş, şi-anume ce-a de cauciucuri, din Luduş… intregul sindicat al respectivei fabricii, îl acuzase pe Buculeu de corupţie, de abuzuri şi de înşelăciune, dar nimeni nu luase nici o măsură împotriva acestuia.

Pastorul-director  SORIN IGNAT şeful pocăiţilor din zona Târnăveniului a distrus cu bună ştiinţă, băgând-o în faliment, singura fabrică de produs carbid din România, în plus, mai toate vânzările făcute în dosarul Carbid-Fox, au fost făcute datorită clienţilor pe care i-a adus Sorin Ignat! Chiar el şi-a cumpărat un activ din Carbid-Fox, şi-anume staţia de făcut acetilenă. Bineânţeles, l-a băgat în faţă pe un alt individ uns cu toate alifiile, şi care are acelaşi nume- Ignat Mircea, zis şi „Chioru’ din Bălceşti”. Ca staţia de făcut acetilenă a valorat 20 miliarde lei, nu e treaba mea să am îndoieli legate de valoarea activului. Penalul intră însă, în scenă, în clipa în care se va verifica, cum a primit Sorin Ignat, într-o singură zi, credit de la BRD-ul mureşean, ca să cumpere staţia de făcut acetilenă, ATENŢIE… gajând aceiaşi staţie de făcut acetilenă care însă… oficial, încă nu fusese cumpărată!
Că fabrica Carbid-Fox a fost băgată INTENŢIONAT, în faliment e o certitudine . SORIN IGNAT a fost ultimul director al fabricii de făcut carbid, fabrica fiind şi singura din România care mai producea carbid pentru pieţele interne şi externe. Sorin Ignat, cu toate că era încă directorul fabricii Carbid-Fox, a ajuns să fie reprezentantul în România a câtorva firme străine, mai toate interesate să vândă carbid. Mai ieftin şi din import!

Chiar dacă fabrica Carbid-Fox producea încă carbid, SORIN IGNAT , în numele diverselor firme străine, vindea deja carbid adus tocmai din Argentina sau din alte colţuri ale lumii, vânzând marfa sub preţul carbidului făcut la Carbid-Fox şi sabotând astfel piaţa existentă a fabricii.

Cum să-şi revină fabrica Carbid-Fox, când însăşi directorul ei, SORIN IGNAT  îi făcea concurenţă neloială, prin diverse firme private, la care tocmai el era acţionarul din România? În clipa în care fabrica Carbid-Fox a intrat în faliment, era de la sine înţeles că Sorin Ignat trebuia, musai, să-şi acopere urmele. Astfel că a şi intrat în cooperarea cu lichidatorul Buculeu Dănilă. În fond, de ce să nu profite cât se mai putea, de pe urma falimentatei fabrici?

Ştiţi care e însă culmea, în toată această poveste? La puţină vreme după ce fabrica din Târnăveni a intrat în faliment, SORIN IGNAT a fost curtat inclusiv de arabi, ca să le construiască, în ţara lor, şi din temelii, o fabrică de produs carbid, după modelul celei din Târnăveni… e drept că la scară mai mare , arabii fiind pe deplin încântaţi de profesionalismul directorului.

SORIN IGNAT este pastor la „biserica” Penticostala din loc.Craiesti, com. Adamus, jud.Mures.

Surse:     http://tarnaveniro.blogspot.com/

http://julien-tanase.blogspot.com/2010/08/chiar-traim-in-tara-hotiilor-si.html

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în adventism, biblie, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, city bingo, cruce,biblie,sectant,eretic,, nationalism, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, teologie, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la „Duhul” penticostal – jefuieste România

  1. Pityu zice:

    Nu e bine sa asociezi o denomibatie cu un singur om…cert e ca acesti oameni fac rau societátii si si comunitatilor crestine…pentruca odata anunsi in aceste comunitati duc cu ei aceasta mentalitate de a manipula oameni pt.a dobandi bani forta autoritate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s