„Duhul” penticostal – jefuieste România


Societatea „Carbid Fox” a fost unul dintre obiectivele industriale din Tarnaveni (judetul Mures), avand circa 2.000 de muncitori in perioada de 2002-2003. In aprilie 2006 a fost declarat falimentul societatii, care mai avea pe atunci 500 de muncitori. Societatea, aflata in stare de lichidare judiciara, a fost vanduta cu 4,5 milioane de euro in iulie 2009 firmei austriece SC Terra Holdings din judetul Ilfov.

In dosarul de faliment al fabricii Carbid Fox sunt fapte de corupţie, săvârşite de către lichidatorul Buculeu Dănilă împreună cu pastorul penticostal SORIN IGNAT, directorul care a pus fabrica intenţionat, pe butuci. Începând cu licitaţiile dinainte aranjate, ca activele scoase la vânzare să ajungă în mâinile clientelei celor doi indivizi, la furturi de active ale fabricii aflate în faliment şi până la şpăgi de miliarde lei şi trafic de influenţă, aferent acestor spăgi, în cazul dosarului de faliment al fabricii Carbid Fox, se găsesc toate ingredientele monitorizate de către DNA, dosarul penal nr 33/P/2008. Societatea Carbid-Fox, este o afacere 100% de PENticostALA.
Cei doi netrebnici, pastorul SORIN IGNAT şi licheaua de Buculeu Dănilă au reuşiseră să facă harcea-parcea, întreaga bază tehnologică, ce ar mai fi putut prezenta importanţă pentru un posibil investitor.

Buculeu Dănilă era deja renumit pentru modul fraudulos şi penal, în care se ocupase de vânzarea activelor altei fabrici, din Mureş, şi-anume ce-a de cauciucuri, din Luduş… intregul sindicat al respectivei fabricii, îl acuzase pe Buculeu de corupţie, de abuzuri şi de înşelăciune, dar nimeni nu luase nici o măsură împotriva acestuia.

Pastorul-director  SORIN IGNAT şeful pocăiţilor din zona Târnăveniului a distrus cu bună ştiinţă, băgând-o în faliment, singura fabrică de produs carbid din România, în plus, mai toate vânzările făcute în dosarul Carbid-Fox, au fost făcute datorită clienţilor pe care i-a adus Sorin Ignat! Chiar el şi-a cumpărat un activ din Carbid-Fox, şi-anume staţia de făcut acetilenă. Bineânţeles, l-a băgat în faţă pe un alt individ uns cu toate alifiile, şi care are acelaşi nume- Ignat Mircea, zis şi „Chioru’ din Bălceşti”. Ca staţia de făcut acetilenă a valorat 20 miliarde lei, nu e treaba mea să am îndoieli legate de valoarea activului. Penalul intră însă, în scenă, în clipa în care se va verifica, cum a primit Sorin Ignat, într-o singură zi, credit de la BRD-ul mureşean, ca să cumpere staţia de făcut acetilenă, ATENŢIE… gajând aceiaşi staţie de făcut acetilenă care însă… oficial, încă nu fusese cumpărată!
Că fabrica Carbid-Fox a fost băgată INTENŢIONAT, în faliment e o certitudine . SORIN IGNAT a fost ultimul director al fabricii de făcut carbid, fabrica fiind şi singura din România care mai producea carbid pentru pieţele interne şi externe. Sorin Ignat, cu toate că era încă directorul fabricii Carbid-Fox, a ajuns să fie reprezentantul în România a câtorva firme străine, mai toate interesate să vândă carbid. Mai ieftin şi din import!

Chiar dacă fabrica Carbid-Fox producea încă carbid, SORIN IGNAT , în numele diverselor firme străine, vindea deja carbid adus tocmai din Argentina sau din alte colţuri ale lumii, vânzând marfa sub preţul carbidului făcut la Carbid-Fox şi sabotând astfel piaţa existentă a fabricii.

Cum să-şi revină fabrica Carbid-Fox, când însăşi directorul ei, SORIN IGNAT  îi făcea concurenţă neloială, prin diverse firme private, la care tocmai el era acţionarul din România? În clipa în care fabrica Carbid-Fox a intrat în faliment, era de la sine înţeles că Sorin Ignat trebuia, musai, să-şi acopere urmele. Astfel că a şi intrat în cooperarea cu lichidatorul Buculeu Dănilă. În fond, de ce să nu profite cât se mai putea, de pe urma falimentatei fabrici?

Ştiţi care e însă culmea, în toată această poveste? La puţină vreme după ce fabrica din Târnăveni a intrat în faliment, SORIN IGNAT a fost curtat inclusiv de arabi, ca să le construiască, în ţara lor, şi din temelii, o fabrică de produs carbid, după modelul celei din Târnăveni… e drept că la scară mai mare , arabii fiind pe deplin încântaţi de profesionalismul directorului.

SORIN IGNAT este pastor la „biserica” Penticostala din loc.Craiesti, com. Adamus, jud.Mures.

Surse:     http://tarnaveniro.blogspot.com/

http://julien-tanase.blogspot.com/2010/08/chiar-traim-in-tara-hotiilor-si.html

Acest articol a fost publicat în adventism, biblie, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, city bingo, nationalism, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, teologie, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la „Duhul” penticostal – jefuieste România

 1. Adi zice:

  Cum iti explici… nevoia oamenilor de sentimentalism (iubire, prietenie, socializare etc.)… care in popor poarta numele de „nevoi ale sufletului”… cand de fapt nevoia sufletului este sa se elibereze de lumea materiala, in care este ca intr-o inchisoare… si sa se intoarca la Dumnezeu. Sunt aceste nevoi sentimentale… o forma degenerata a adevaratelor nevoi spirituale? Sunt consecinta faptului ca omul a devenit incapabil sa Il mai caute pe Dumnezeu… si atunci cauta implinirea in relatiile cu alti oameni?!

 2. drujba zice:

  Corect. Ce ne mai pasa de Dumnezeu… sa ne donam averile si sa ne uitam la cer. Sa postim si sa ii facem cu p… mare pe toti sectantii planetei. Vine gaura neagra, voi dona ultimul rahat penticostalilor.

 3. fane zice:

  Nu stiu daca ai vreo legatura cu persoana care are userul pe youtube „LegArhMih” dar articolul tau imi confirma ca acea persoana are grave probleme de de vedere, asta pe langa multe altele de constiinta.
  Daca ar avea catusi de putin frica de Dumnezeu nu ar putea afirma astfel de lucruri despre o persoana pe care nu a intalnit-o si nici nu a auzit despre ea si care se pare ca sunt doua persoane diferite, coicidenta fiind numele. NU AM STIUT CA E ASA DE MARE PACAT IN FATA LUI DUMNEZEU SI A LEGII SA TE NUMESTI SORIN IGNAT.

  S-ar putea ca din pozitia de acuzator sa ajunga in pozitia de acuzat si asa cum ii palce lui sa sustina sus si tare – acuzat penal.

  In cazul in care il cunosti te rog sa ii recomanzi un optometrist si poate un psihiatru, obligatoriu si niste somnifere sa poata dormi.

  Pacat de el ca a putea investi timpul si energia in ceva folositor si constructiv.

  Salutare.

 4. Farkas Ioan zice:

  Salutare

  cum vad lucrurile, unii au ramas cu limba in KUR la altii, daca ar fi sa vorbim de coincidente vis a vis de numele de Ignat Sorin sau Ignat mircea, nu ar fi nici o problema, dar lucrurile sunt catusi de clare ca sunt doi jegosi, totusi cel mai jegos este cel care se tine mare pastor penticostal dare de fapt este diavolul in sine datorita faptului ca este si un pervers penticostal, de celalalt Ignat chioru ce sa va spun ? nu va spun nimic, este un lichea de care sa folosit pastorul pacatos ca de un KUR papir, faza cu BRD-ul este 100% penalo caz de coruptie dar nu si cu o Elena Curcoaie care acopera pe acesti jeguri umane , datoritya faptului ca Elena Curca a primit terenuri cu iz de mita de la fostul primar Bubau Viorel care este prieten de breasla cu acelasi penticostal Ignat care desfasoara activitatea teroristilor de la Turbocam din santana pe teritoriul lui Tarta (camatarul) , asa deci se leaga itele acestui clici de nemernici care au facut praf si pulbere din potentialul Tarnavenului cu care pe vremuri chiar si pe timpul lui Ceasusecu eram mandria zonei si nu numai, acum suntem sugacii sugacimii bine manipulati de spagarii sistemului corupt adica putred de corupt, nemernicii dracului!

  din tarnavenro.net sa transformat in http://tarnaveniro.blogspot.com/

  adios , in curand probe , filme , inregistrai si detalii probate cu acte beton, numai chef de munca sa ai ca procuror si nu sugaci si spagar !

  Toate bune

 5. Farkas Ioan zice:

  aaaaaaaaaaa, oamneii de genul ignat sorin, nu ca nu-l cauta pe Dumnezeu pentru ca nu ar exista, ci si-au adormit constiinta, adica, sa-u amestecat in tarat (ca sa-i mance porcii) problema nu este ca ei (el) A ALES ACEST DRUM, PRBLEMA majora este ca aceasta minte bolnava si-a imaginat ca-si face damblaua perfect lectiilor transmise de satana, prosteste pe mii de oameni petru interese pamanesti (interese de kakat) parerea mea este ca astia nu au nici o sansa de scapare de cazanul cu zmoalas a lui lucifer, Ignat Sorin cu Iacob Berghian o sa dea examenul de licenta, care dintre cei doi sa fie mana dreapta al diavolului, deocamdata se sterg la kur cu ei sistemul corupt din romania, principala mea preocupare, unde dracu sunt acei mari a biserici penticostali care tolereaza pe acesti ucenici demn de JAD ?

 6. Gyorke zice:

  Romani 1:32 „Si macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednci de moarte totusi ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de bun pe cei ce le fac.”- raspuns la intrebarea lui Farkas Ioan : unde dracu sunt acei mari a biserici penticostali care tolereaza pe acesti ucenici demn de IAD ? Stiti vorba? ” pestele de la cap se pute..” si pute de mult, problema e ca poporul penticostal nu simte mirosul!!!!!!!!!! De fapt cuvantul lui Dumnezeu arata ca ce a fost va fii si ce va fii a fost de mult, nimic nu este nou sub soare. Dovada clara se gaseste in Mica cap 3 ver 11 : ” Capeteniile cetatii judeca pentru daruri, preotii lui invata pe popor pentru plata si prorocii lui prorocesc pe bani; si mai indraznesc apoi sa se bizuie pe Domnul si zic: „Oare nu este Domnul in mijlocul nostru? si nu ne poate atinge nici o nenorocire.” POCAITIVA POCAITILOR DIN TOATA INIMA! 1 Timotei 4:1 ” Dar Duhul spune lamurit ca in vremile din urma unii se vor lepada de credinta ca sa se alipeasca de duhurile insalatoare si de invataturile dracilor” 2 Timotei 4:3-4 „Caci va venii vremea cand oamenii nu vor putea suferii invatatura sanatoasa ci ii vor gadala urechile sa auda lucruri placute, si isi vor da invatatori dupa poftele lor.” 2Petru 3:3 ” Inainte de toate sa stiti ca in zilele din urma vor venii batjocoritori plin de batjocuri care vor trai dupa poftele lor?” Iata inca o dovada clara ca venirea Domnului este aproape! VINO DOAMNE ISUSE! Seamana biserica penticostala cu Biserica Domnului??? NICIDECUM!! Biserica Domnului are un Cap si este Hristos Domnul, iar biserica penticostala are multi capi, incepand de la presedinte pana chiar la un pastor care aduc hula si batjocura asupra Numelui Lui Dumnezeu, dovedind ca nu au frica de Dumnezeu si PUT. Ori penrtu Hristos Domnu placerea Lui era frica de Dumnezeu Isaia 11:3. MARIT SA-I FIE NUMELE!! GLORIE LUI! SI SLAVA LUI!

 7. Iulian zice:

  Atentie! lupii la stana.
  Actualitate religioasă|Marti, 10 Aprilie 2012
  Biblia difuzată împreună cu ziarul Adevărul nu este ortodoxă şi ca atare nu are binecuvântarea Sfântului Sinod!
  E-mail Print RSS Text
  Astăzi, 10 aprilie 2012, cotidianul Adevărul a început să vândă împreună cu ziarul la toate punctele de difuzare a presei şi în librăriile proprii o ediţie revizuită a Bibliei traduse de Dumitru Cornilescu, apărută anul acesta (2012) la editura „Orizonturi” din Bucureşti.

  Deoarece mai mulţi credincioşi ortodocşi au sesizat deja Patriarhia Română cu privire la faptul că au fost induşi în eroare de către cotidianul Adevărul prin oferirea spre vânzare a unei Biblii neoprotestante, solicităm acestei publicaţii ca în articolele promoţionale şi în spoturile publicitare să ofere informaţiile corecte despre ediţia Bibliei pe care o difuzează.

  În acelaşi timp, îndemnăm clerul ortodox să informeze comunităţile de credincioşi despre faptul că Biblia vândută împreună cu ziarul Adevărul nu este ortodoxă şi conţine diferenţe majore de traducere faţă de textul oficial al Sfintei Scripturi a Bisericii Ortodoxe Române.

  BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE
  http://www.ziarullumina.ro/articole;1925;1;70978;0;Biblia-difuzata-impreuna-cu-ziarul-Adevarul-nu-este-ortodoxa-si-ca-atare-nu-are-binecuvantarea-Sfantului-Sinod!.html

 8. ALIANA zice:

  JUDECATI DUPA FATA SI EAPTE , DAR NAVETI NICIUNUL CURAJ SA SA -L DATI LA DNA, DECE CA SINTETI TOTI COMPLICI. LASATIIPE OAMENI ACEIA CARE SE ROAGA CU CREDINTA LA DUMNEZEU. SI DE ACESTI PUII DE NAPARCI SASE OCUPA POLITI NOASTRA DI TRNAVENI ,DACA AU CURAJ SI IEIISARACI DE VOI AMIN…………………

 9. Muresan zice:

  Draga Alina, sunt dati la DNA, dosar penal nr.33/P/2008, numai ca Lenuta Curca daca ii trimite in instanta pe, nemernicii astia de unde isi va primii doamna sefa DNA spagile ca sa-si termine viloaia ???

 10. Lotzi zice:

  Farkas…si care mai sunte.ti merge.ti dracului cu miciunile voastre si si mihail andrei cu blogul tau de kakat penibil….minciunii…

 11. mihailandrei zice:

  @lotzi, puradelul din flori a lu’ Cicciolina
  Tare prostanac mai esti daca te-ai inscris la secta tremuricilor. Pentru tine si seful tau Ignat o celebra melodie penticostala inspirata de duhul lampii, adica de Charles Parham

 12. Chioru zice:

  Lotzi, dracului tre sa mergi tu cu jegosul hot de ignat, pe Dumnezeu nu poti pacali ca pe creditorii carbid-foxului, falimentu s-a declarat in 2007, in aprilie 2006 a devenit jegosu asta director ignat in locul lui cerghizan, erau 600 de muncitori, gunoiu de predicator imputit la care ii sug sula prostii penticostali, sus in jos era cu lozinca ca nu da afara pe nimeni , si el jegosu imputit in decembrie deja comanda carbidul din argentina, si pana una alta mai lotzi zabala, erau pe vremuri 4000 de muncitori, fabrica s-a vandut in iulie 2009 prin lichidare, dar avand in vedere ca ignat sorin, gunoiu ofta la avere putea sa faca in asa fel ca fabrica sa functioneze si azi, deoarece austriacul infractor na avut curaj sa-si aduca nasu incoace, dar ignat sorin si gunoiu de chior ignat mircea impreuna cu scheletul invidios jegos si evazionistul miklos levente, sugand sula austriacului prin spalare de bani incepand din august 2010 pana in iunie 2011 iau spalat la austriac 5 milioane de euro, na asa, daca nu ti-a zis jegosul de pseudo predicator, iti spun eu, tu naidecat sa-l pupi in sula incontinuare pana i se face prastie ca tot un hot jegos ramane !

 13. Aurel Ursu zice:

  Eu am auzit ca Ignat Sorin este homosexual si f..e in k.., mi sa laudat Sava Mihai cand ii dadea miliarde ca sa-l lase sa-l ,f..a in k.. !

  În data de 27 mai 2014, 02:03, MihailAndrei’s Blog a scris:

  > Chioru commented: „Lotzi, dracului tre sa mergi tu cu jegosul hot de > ignat, pe Dumnezeu nu poti pacali ca pe creditorii carbid-foxului, > falimentu s-a declarat in 2007, in aprilie 2006 a devenit jegosu asta > director ignat in locul lui cerghizan, erau 600 de muncitori, gunoiu” >

 14. Pityu zice:

  Nu e bine sa asociezi o denomibatie cu un singur om…cert e ca acesti oameni fac rau societátii si si comunitatilor crestine…pentruca odata anunsi in aceste comunitati duc cu ei aceasta mentalitate de a manipula oameni pt.a dobandi bani forta autoritate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.