ANTIFA


Pediculosis Pubis-Antifa, rasă de păduchi care ascultă muzică punk şi se hrăneşte cu ateo-bolşevism condimentat puternic cu teoria politică numită ANARHISM .  E notoriu faptul că această teorie s-a născut din ideile  unor nemernici ca: Pierre Joseph Proudhon, Mihail Bakunin, Piotr Kropotkin, sau Errico Malatesta.

Majoritatea păduchilor anarhisti antifa din România, se zbenguie prin boscheţii din Bucureşti, Iaşi şi Timişoara. Aceste scursuri au dobândit o oarecare celebritate cu ocazia  summitului N.A.T.O de la Bucureşti (2008). La vremea respectivă, publicaţia Adevărul informa :
Mişcarea anarhistă din România este condusă din umbră de un careu multinaţional. E vorba de un „Che” grec, ce evită să-şi dezvăluie adevăratul nume, o guvernantă din Germania care vrea să-i răscoale pe şcolarii din România, un tânăr bulgar provenit dintr-o familie de agricultori şi un francez care se erijează într-un patron al artelor din Iaşi. Ei însă nu se află niciodată în prima linie. În stradă sunt scoşi doar tinerii amăgiţi de doctrina „revoluţionară”. Datele provin dintr-un raport existent la nivel guvernamental

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Anarhistii-romani-pregatesc-proteste-anti-NATO_0_32398881.html

Mediul anti-bolşevic se pare că e nociv, dăunează grav larvelor antifa. Totuşi, a fost identificată modalitatea prin care e posibilă supravieţuirea. E suficient să găsească bârlogul lighioanei roşii, numită “pe-se-de”. Lighioana în cauză, trăieşte în simbioză perfectă cu orice fel de păduche, implicit cu antifa. Cercetările de ultimă oră confirmă faptul că pediculosis pubis-antifa poate să trăiască în simbioză şi cu alte lighioane, de exemplu cu “pe-de-le”, “pe-ne-le”, “pe-re-me” sau “u-de-me-re”.

Marxism-leninismul şi anarhismul în combinaţie cu muzica punk; pro-homosexualitatea; feminismul  marca Laura Grümberg & Mihaela Miroiu;  anti-creştinismul; injecţiile cu alcool şi Diazepam, sunt elemente fără de care antifa nu poate să trăiască.

Având toate elemntele, paduchii anarho-bolşevici s-au gândit să se antreneze cu ceva vreme înainte de summitul NATO. Aşa se face ca Sâmbătă 10.XI. 2007, antifa  a încercat o “alertă fascistă”,  au pus-o de-o  “mitingeală” şi ziceau că astfel sunt combătute toate formele de discriminare. Fluturau frenetic pancarte roşii inscriptionate cu lozinca:

No borders, no nations. No flags, no patriots” (versurile aparţin trupei punk, Anti-flag)

Vajnicii antifa răgeau de zor, slogane d’alea adevărate de genu:  “Nimeni nu este ilegal! Solidaritate cu toţi imigranţii!

Combinau cu: “Gândeşte global şi acţionează local” sau  “Lumea noastra-i lumea-ntreagă

Gurile rele spun că din lipsă de revoluţionari, a trebuit să vină la mitingeală “te-se-deii” (aşa se numesc puii de pe-se-de). Puiandrii aştia n-au avut chef să-şi arate chipul de antifa şi să se implice în lupta de clasă până n-au primit în dar de la pe-se-de-ul alpha, câte un deodorant unisex marca LGBT.

În 2008, cu ocazia faimosului summit, trebuiau să arate lumii că NATO e instrumentul cu care  burghezo-moşierii oprimă proletariatu’ din lumea întreagă. Nu s-a întamplat mare lucru chiar dacă au venit păduchi antifa din toată UE. Celebritatea lor are legătura cu singurul moment interesant, adică bătaia cu Jandarmeria de la fabrica Timpuri Noi.

Nişte cetateni fascişti burghezo-moşieri  infiltraţi în tabăra anarhistilor au aflat lista partială a ONG-urilor ce susţin antifa mioritica. Din întamplare, raportul a ajuns la capitaliştii de la Asociaţia Civic Media, care l-a publicat.  Aşadar:
“Asociaţia Aqvarius, Asociaţia Centrul pentru Artă Media şi Acţiune Socială (CAMAS mascată şi sub denumirea Contra-Doxa), Reţeaua UNITED for Intercultural Action, Indymedia România, grupului H.ARTA, Ladyfest România, Asociaţia Cultura Păcii, Asociaţia Romani Criss, Agenţia de Monitorizare a Presei. Asociaţia Cultura Păcii face parte din European Network Against Racism şi din reţeaua UNITED for Intercultural Action, Aqvarius reprezintă o adunare de ecologişti inspiraţi de mişcarea Vărsătorului, o pesudoformă de religie naturistă şi new-age-istă, Romani Criss sunt parteneri ai Guvernului şi abonaţi la finanţări din toate părţile, cât despre Mircea Toma, şeful AMP, el este abonatul oricui dă mai mult”

http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=com_content&task=view&id=683&Itemid=1

Cei de la Asociaţia Civic Media, ca niste capitalişti veritabili, dau de înţeles publicului că francezul Benoite Vitse, ateu şi anarho-bolşevic, director la Ateneul Tătăraşi din Iaşi, e om de bază în mişcarea anarhistă din România. Trebuie menţionat faptul că păduchele Benoite Vitse a regizat “Evangheliştii”, o piesă de teatru anti-creştină scrisă de Alina Mungiu Pippidi, preşedinte S.A.R (Societatea Academică din România). Piesa e batjocoritoare la adresa Creştinismului.

În viziunea “artistică” a autoarei, apostolii sunt otraviţi iar Iisus Hristos e înjunghiat, toate acestea fiind săvârşite de…Sfântul Apostol Pavel. Mai multe informaţii despre “capodoperă” se găsesc în pagina web a profesorului şi muzeografului Laurenţiu Dumitru.

http://www.laurentiudumitru.ro/evanghelistii-pippidei.php

Multe pot fi spuse despre păduchii anarhişti antifa, însă cel mai elocvent o fac chiar ei. Din revista online a defunctei grupări “Craiova Anarchist Front” răbufnesc câteva idei emblematice:

Imperiul sângelui este imperiul lumii noastre

Naţionalismul este un cuptor în care dospeşte mizeria

Baricadele închid străzile dar deschid calea!

Pasiunea distrugerii este creatoare!

Triumful umanitaţii poate fi realizat numai prin distrugerea statului!

Oamenii care muncesc, se plictisesc când nu muncesc!

Oamenii care nu muncesc, nu se plictisesc niciodata

http://www.waste.org/~roadrunner/horea/caf_fac/index.html

Păduchii antifa din România încă sunt aschilambici, în schimb cei din restul U.E sau Rusia, sunt viguroşi. În Suedia, anarho-păduchii sunt aliaţii de nădejde ai imigrantilor mahomedani. Împreună tulbură liniştea acestei tări, comit jafuri la drumul mare, distrug, asasinează, incendiază şi violează. Desigur, toate acestea în numele luptei împotriva statului “fascist”. Daniel Wretström este numele unui tânăr de 17 ani ucis de anarho-bolşevici.  Nici Germania nu sta mai bine, în 2008, antifa s-a implicat masiv în luptele de stradă ce au avut loc în orasul Köln. Au vandalizat frumosul oraş, umăr la umăr cu mahomedanii. Nu le-a fost pe plac faptul ca patrioţii de la Pro-Koln au îndrăznit să organizeze un congres al naţionalistilor europeni. Anul 2005 Franţa, aşa-zisa “revoltă a mahalalelor” nu putea avea loc fără antifa şi comunitatea  mahomedanilor. Rusia 2006, antifa asasinează doi tineri într-o staţie de metrou din Moscova.

http://img.liveinternet.ru/images/attach/3/16266/16266128_DSC_0184.JPG

http://img.liveinternet.ru/images/attach/3/16266/16266116_DSC_0178.JPG

În 2009 oraşul Birmingham din Marea Britanie devine teatru de luptă dupa ce  antifa şi mahomedanii s-au înfrăţit împotriva naţionaliştilor. Grecia 2010, tânară Angeliki Papathanasopoulou gravidă în luna a patra, împreună cu doi colegi sunt asasinaţi de bandele antifa. Tot în 2010, anarhiştii greci au expediat un pachet cu o bombă artizanală la biroul ministrului Michalis Chrysohoidis (a murit unul din consilierii acestuia). Iulie 2010 anarhiştii ucid pe jurnalistul Sokratis Giolas sub ochii soţiei.

Normal că provocările antifa nu au rămas fără răspuns, naţionaliştii greci au promis o ripostă pe măsură. Din păcate lucrurile au degenerat peste tot în Europa, nu doar în Grecia. Aşa se face că în anul de graţie 2005, la  Sankt Petersburg este lichidat anarhistul Timur Kacharava. În 2006 naţionaliştii  ruşi l-au omorât pe anarhistul Aleksandr Ryuchin. În 2009 este lichidat Ivan Khutorskoy. Federaţia Rusă e un caz special, lista cu victime de ambele părţi e foarte mare. Totuşi naţionaliştii au reuşit să se impună, antifa are viată grea chiar dacă sunt sprijiniţi masiv din străinătate, inclusiv de grupările mahomedanilor ceceni, care la rândul lor primesc ajutor din ţările islamice.

Noiembrie 2007 Madrid, Spania. Naţionalistul Josué Estébanez de las Heras este asaltat la metou de un grup de 60 de antifa, în legitima apărare îl înjunghie pe anarhistul Carlos Javier Palomino.

http://josuelibertad.blogspot.com/ (blog dedicat lui Josué)

http://josuelibertad.blogspot.com/2008/05/carlos-javier-palomino-un-joven-modlico.html (o parte din “jucăriile” cu care antifa mergea să boicoteze manifestaţia)

Exemplele pot continua aproape la nesfârşit. Din păcate, situaţia Europei se deteriorează pe zi ce trece. Ce se întâmplă în viitor nimeni nu ştie cu certitudine, căci nu omul e adevăratul stăpân al zilei de mâine. Cât despre români şi România … vorba poetului:

De-o fi una, de-o fi alta…Ce e scris şi pentru noi,
Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război.”

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în adventism, anarhism, Antifa, antihrist, ateism, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, bolsevism, comunism, coran, cruce,biblie,sectant,eretic,, Enclavizarea Romaniei, Erezie, Europa, FMI, geopolitica, homosexualitate, islam, leninism, marxism, nationalism, ONU, Romania, socialism, Totalitarism, UE, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

105 răspunsuri la ANTIFA

 1. Adi zice:

  Este intotdeauna superb de studiat ideile religioase orientale… pt ca sunt conceptual foarte diferite de ale noastre. De aceea, termeni ca panteism, „semizei”, fatalism, impersonal, creatie… sunt peiorativi tocmai prin faptul ca sunt meniti in mod originar sa descrie chestiuni… relative la cadrul traditional (occidental) de idei (in general bazat pe dualism).
  Daca schimbam cadrul (monism)… atunci termenii isi pierd semnificatia.
  Identificarea lui atman cu Brahman… ca natura… adica sa descoperim divinul din noi. Nu ca identitate… nu stiu daca chiar crezi ca cineva hindus crede ca e Dumnezeu 🙂

  A… eu cred, dat fiind recent dobanditul meu insight genial, ca tocmai in acest cadru se intelege mai bine jertfa lui Iisus: Iisus a facut cel mai divin gest… sa zic asa… S-a sacrificat pe Sine ca sa ne dea noua exemplu ca si noi trebuie sa ne rastignim firea lumeasca pentru a putea dobandi transcendenta.
  Ne-a dat exemplul Lui… si totodata viata Lui… ce poate fi mai superb?
  Interpretarea crestinismului standard, ca prin jertfa lui primim automat iertarea pacatelor… pur si simplu este inferioara.

  Karma nu este un articol de credinta… este o teorie despre lume… a cauzei si efectului la un nivel mai sensibil decat cel perceptiv senzorial. Oarecum la nivel rational. E o explicatie.
  In fond, si Iisus a zis ca vei culege ceea ce sadesti.

  Inca o data, nu pot sa fac speculatii despre situatia in India de azi. Dar, teoretic, este cel mai bun lucru pe care il poate face un Sudra sau un paria… sa fie obedienti fata de statutul lor si sa isi indeplineasca datoriile religioase aferente. Explicatia ar fi ca vietile anterioare nu au fost chiar virtuoase, iar acum trebuie sa suporte consecintele. Asa modestie mai rar vezi la crestinisti!
  Nu voi comenta preferintele tale politice:)
  Desigur, democratia este prin definitie un sistem anti-religios, dar dictatura fascista…

  Am citit Danion Vasile… destul de mult chiar. Am si fost la lansarea cartii Evanghelia lui Iuda… mai demult, cand eram jurnalist.
  E istet tipu… dar cam la nivel de liceu si scoala generala… serios, iti trebuie o filosofie mai serioasa decat cea crestina standard… ca sa te consideri un erudit doar din asta…

 2. TLC zice:

  @Adi

  http://www.fordham.edu/halsall/ancient/arrian-bookVIII-India.html

  „The Nysaeans are not an Indian race; but part of those who came with Dionysus to India; possibly even of those Greeks who became past service in the wars which Dionysus waged with Indians; possibly also volunteers of the neighbouring tribes whom Dionysus settled there together with the Greeks, calling the country Nysaea from the mountain Nysa, and the city itself Nysa ( … ) Before Alexander, too, there is a considerable tradition about Dionysus as having also invaded India, and having subdued the Indians; about Heracles there is not much tradition. As for Dionysus, the city of Nysa is no mean memorial of his expedition, and also Mount Merus, and the growth of ivy on this mountain then the habit of the Indians themselves setting out to battle with the sound of drums and cymbals; and their dappled costume, like that worn by the bacchanals, of Dionysus” (Anabasis Alexandri)

  Religiile orientale se prea poate sa nu fie chiar asa de orientale pe cat se crede. De la Lucius Flavius Arrianus „Xenophon” s-a pastrat o scriere numita „Anabasis Alexandri” – Expeditia lui Alexandru. In cartea VIII – Indica, autorul indica o situatie ciudata. Se pare ca supusii zeului Dionysos au subjugat India, inainte ca Alexandru cel Mare sa faca o vizita de lucru in acelasi scop. Chiar daca Dionysos e socotit ca fiind zeitate elina, cultul dionisiac a pornit din Tracia. Dionysos este figura centrala in orfism, care e cult tracic preluat si de elini. Orfeu, baiatul cu lira, cel care a inventat orfismul era trac. Lucius Flavius Arrianus a avut acces la surse aparent pierdute astazi.
  Ce te faci daca se confirma faptul ca gugustiucii tuciurii cunoscuti sub numele de hindusi, s-au trezit cu religia modificata si cu mizerabilul sistem al castelor impus de niste smecheri cotropitori?
  Intr-adevar, se pare ca suferi de „insight genial”, suferi asa de tare incat boala asta te face sa comunici telepatic cu Krishna. Ce treaba ai tu Hristos, atata vreme cat bei din paharul lui Krishna?

  „cel mai bun lucru pe care il poate face un Sudra sau un paria… sa fie obedienti fata de statutul lor si sa isi indeplineasca datoriile religioase aferente”
  Singura datorie religioasa a unui sudra sau paria e sa faca ciocu’ mic. O soarta mai buna au vacile.

  Scrierile lui Danion Vasile nu au cum sa fie comparate cu aiurelile pagane servite de tine. Omul foloseste un limbaj accesibil, scrierile lui sunt excelente. In concluzie Danion Vasile ok… iskon si Bhaktivedanta Swami Prabhupada, reject.

 3. Adi zice:

  Nu am inteles nimic din citarea ta…
  Oricum, problema ridicata de tine e principial gresita: civilizatia indiana este cea mai veche civilizatie umana… iar religia, vezi, are probabil aproape acelasi rol central pe care l-a avut de la inceputurile imemoriale…
  Mai stiu cu „invazia ariana” povesti de genul 🙂
  Nu stiu daca ai vreo critica obiectiva de adus IKON sau scrierilor lui Prabhupada in special… alta decat ca nu iti place tie nimic altceva decat „sfintii parinti” si traditia ortodoxa…
  M-am simtit oarecum jovial sa citesc in urma cu cateva zile ca Prabhupada il recunoscuse pe Iisus ca Avatar 🙂

 4. Pingback: Atentatorul „fundamentalist crestin” din Oslo era MASON? Este Anders Behring Breivik CANDIDATUL MANCIURIAN? « Saccsiv's Weblog

 5. Pingback: AUTORUL SANGEROSULUI MASACRU DE LA OSLO ERA MASON ? CINE L-A MANIPULAT ? VIDEO SI FOTO. « CER SI PAMANT ROMANESC

 6. Johann zice:

  Für Rumänische ANTIFA

 7. ovb va (...) zice:

  paduchi anarhisti? (…) de dictatori,nu o sa reusiti nici o data sa spalati mintea unui popor intreg SPREAD ANARCHY!!!PUNK`S NOT DEAD!

 8. TLC zice:

  @ovb va

  „PUNK`S NOT DEAD!” Bine ma anarhistule, ca sa-ti treaca, delecteaza-te cu asta

 9. chemanonim zice:

  Reblogged this on wp2wp.

 10. Pingback: Miscarile anarhiste din Romania, organizatii teroriste de tip bolsevic | Prietenii Legiunii Arhanghelului Mihail

 11. Un anarhosindicalist zice:

  articolu asta e plin de propaganda stupida creata de un sclav spalat pe creier de sistemul capitalist si de religie, cu oameni de genul nu vom progresa niciodata spre o lume cu adevarat libera, oameni astia ne trag in jos spre fascism, comunism totalitar si „democratie”, oameni incuiati la minte care nu pot accepta ca altii au o gandire mai libera si mai deschisa decat blocajul lor mintal pe religie, democratie, monarhie, capitalism si nationalism. FUCK ROMANIA !!!

 12. kosk zice:

  @ un anarhosindicalist
  ‘care nu pot accepta ca altii au o gandire mai libera’…’FUCK ROMANIA?? anarhist,sociopat, sa te f.ta in c.r toata Armata Chineza, iaca un exemplu de gandire libera.

 13. @Un anarhosindicalist
  Fuck Romania? Draga tovarase antifa, inteleg ca harta Romaniei te face horny, totusi nu-i cel mai stralucit exemplu de gandire libera. Mai bine hai sa prefiguram paradisul anarhist prin comunizarea colegelor tale de anarhosindicat. Asa aplicam dogma „sfantului” Proudhon.

 14. marian zice:

  prea multa ura pe autorul articolului, nu citi cuvantul anarhie din dex, traiestel! eu iubesc patria mea, urasc bozgori si tiganii dar nu sunt rasist . stilul punk nu e doar al punkerilor , derbedei sunt peste tot sunt aceeia care au iesit in strada in spirit civic si soliaritate , si faza cu NATO UE … globarizarea nu este decat un joc politic al corporatiilor si un roman isi ia 300-400 e euro pe aceeasi munca pe care in afara isi ia de 10 ori mai mult , scrii foarte bine , te-ai documentat bine dar imi e mila de tine ca esti doar un sclav care executa un ordin, si ordinele nu se discuta , nu-i asa domnilor gabori (aia mai mici zic)

 15. Pingback: Miscarile anarhiste din Romania, organizatii teroriste de tip bolsevic | Blog Personal al lui Claudiu Aganei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.