ANTIFA


antifa Pediculosis Pubis-Antifa, rasă de păduchi care ascultă muzică punk şi se hrăneşte cu ateo-bolşevism condimentat puternic cu teoria politică numită ANARHISM .  E notoriu faptul că această teorie s-a născut din ideile  unor nemernici ca: Pierre Joseph Proudhon, Mihail Bakunin, Piotr Kropotkin, sau Errico Malatesta.

Majoritatea păduchilor anarhisti antifa din România, se zbenguie prin boscheţii din Bucureşti, Iaşi şi Timişoara. Aceste scursuri au dobândit o oarecare celebritate cu ocazia  summitului N.A.T.O de la Bucureşti (2008). La vremea respectivă, publicaţia Adevărul informa :
Mişcarea anarhistă din România este condusă din umbră de un careu multinaţional. E vorba de un „Che” grec, ce evită să-şi dezvăluie adevăratul nume, o guvernantă din Germania care vrea să-i răscoale pe şcolarii din România, un tânăr bulgar provenit dintr-o familie de agricultori şi un francez care se erijează într-un patron al artelor din Iaşi. Ei însă nu se află niciodată în prima linie. În stradă sunt scoşi doar tinerii amăgiţi de doctrina „revoluţionară”. Datele provin dintr-un raport existent la nivel guvernamental

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Anarhistii-romani-pregatesc-proteste-anti-NATO_0_32398881.html

Mediul anti-bolşevic se pare că e nociv, dăunează grav larvelor antifa. Totuşi, a fost identificată modalitatea prin care e posibilă supravieţuirea. E suficient să găsească bârlogul lighioanei roşii, numită “pe-se-de”. Lighioana în cauză, trăieşte în simbioză perfectă cu orice fel de păduche, implicit cu antifa. Cercetările de ultimă oră confirmă faptul că pediculosis pubis-antifa poate să trăiască în simbioză şi cu alte lighioane, de exemplu cu “u-de-me-re”.

Marxism-leninismul şi anarhismul în combinaţie cu muzica punk; pro-homosexualitatea; feminismul  marca Laura Grümberg & Mihaela Miroiu;  anti-creştinismul; injecţiile cu alcool şi Diazepam, sunt elemente fără de care antifa nu poate să trăiască.

Având toate elemntele, paduchii anarho-bolşevici s-au gândit să se antreneze cu ceva vreme înainte de summitul NATO. Aşa se face ca Sâmbătă 10.XI. 2007, antifa  a încercat o “alertă fascistă”,  au pus-o de-o  “mitingeală” şi ziceau că astfel sunt combătute toate formele de discriminare. Fluturau frenetic pancarte roşii inscriptionate cu lozinca:

No borders, no nations. No flags, no patriots” (versurile aparţin trupei punk, Anti-flag)

Vajnicii antifa răgeau de zor, slogane d’alea adevărate de genu:  “Nimeni nu este ilegal! Solidaritate cu toţi imigranţii!

Combinau cu: “Gândeşte global şi acţionează local” sau  “Lumea noastra-i lumea-ntreagă

Gurile rele spun că din lipsă de revoluţionari, a trebuit să vină la mitingeală “te-se-deii” (aşa se numesc puii de pe-se-de). Puiandrii aştia n-au avut chef să-şi arate chipul de antifa şi să se implice în lupta de clasă până n-au primit în dar de la pe-se-de-ul alpha, câte un deodorant unisex marca LGBT.

În 2008, cu ocazia faimosului summit, trebuiau să arate lumii că NATO e instrumentul cu care  burghezo-moşierii oprimă proletariatu’ din lumea întreagă. Nu s-a întamplat mare lucru chiar dacă au venit păduchi antifa din toată UE. Celebritatea lor are legătura cu singurul moment interesant, adică bătaia cu Jandarmeria de la fabrica Timpuri Noi.

Nişte cetateni fascişti burghezo-moşieri  infiltraţi în tabăra anarhistilor au aflat lista partială a ONG-urilor ce susţin antifa mioritica. Din întamplare, raportul a ajuns la capitaliştii de la Asociaţia Civic Media, care l-a publicat.  Aşadar:
“Asociaţia Aqvarius, Asociaţia Centrul pentru Artă Media şi Acţiune Socială (CAMAS mascată şi sub denumirea Contra-Doxa), Reţeaua UNITED for Intercultural Action, Indymedia România, grupului H.ARTA, Ladyfest România, Asociaţia Cultura Păcii, Asociaţia Romani Criss, Agenţia de Monitorizare a Presei. Asociaţia Cultura Păcii face parte din European Network Against Racism şi din reţeaua UNITED for Intercultural Action, Aqvarius reprezintă o adunare de ecologişti inspiraţi de mişcarea Vărsătorului, o pesudoformă de religie naturistă şi new-age-istă, Romani Criss sunt parteneri ai Guvernului şi abonaţi la finanţări din toate părţile, cât despre Mircea Toma, şeful AMP, el este abonatul oricui dă mai mult”

http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=com_content&task=view&id=683&Itemid=1

Cei de la Asociaţia Civic Media, ca niste capitalişti veritabili, dau de înţeles publicului că francezul Benoite Vitse, ateu şi anarho-bolşevic, director la Ateneul Tătăraşi din Iaşi, e om de bază în mişcarea anarhistă din România. Trebuie menţionat faptul că păduchele Benoite Vitse a regizat “Evangheliştii”, o piesă de teatru anti-creştină scrisă de Alina Mungiu Pippidi, preşedinte S.A.R (Societatea Academică din România). Piesa e batjocoritoare la adresa Creştinismului.

În viziunea “artistică” a autoarei, apostolii sunt otraviţi iar Iisus Hristos e înjunghiat, toate acestea fiind săvârşite de…Sfântul Apostol Pavel. Mai multe informaţii despre “capodoperă” se găsesc în pagina web a profesorului şi muzeografului Laurenţiu Dumitru.

http://www.laurentiudumitru.ro/evanghelistii-pippidei.php

Multe pot fi spuse despre păduchii anarhişti antifa, însă cel mai elocvent o fac chiar ei. Din revista online a defunctei grupări “Craiova Anarchist Front” răbufnesc câteva idei emblematice:

Imperiul sângelui este imperiul lumii noastre

Naţionalismul este un cuptor în care dospeşte mizeria

Baricadele închid străzile dar deschid calea!

Pasiunea distrugerii este creatoare!

Triumful umanitaţii poate fi realizat numai prin distrugerea statului!

Oamenii care muncesc, se plictisesc când nu muncesc!

Oamenii care nu muncesc, nu se plictisesc niciodata

http://www.waste.org/~roadrunner/horea/caf_fac/index.html

Păduchii antifa din România încă sunt aschilambici, în schimb cei din restul U.E sau Rusia, sunt viguroşi. În Suedia, anarho-păduchii sunt aliaţii de nădejde ai imigrantilor mahomedani. Împreună tulbură liniştea acestei tări, comit jafuri la drumul mare, distrug, asasinează, incendiază şi violează. Desigur, toate acestea în numele luptei împotriva statului “fascist”. Daniel Wretström este numele unui tânăr de 17 ani ucis de anarho-bolşevici.  Nici Germania nu sta mai bine, în 2008, antifa s-a implicat masiv în luptele de stradă ce au avut loc în orasul Köln. Au vandalizat frumosul oraş, umăr la umăr cu mahomedanii. Nu le-a fost pe plac faptul ca patrioţii de la Pro-Koln au îndrăznit să organizeze un congres al naţionalistilor europeni. Anul 2005 Franţa, aşa-zisa “revoltă a mahalalelor” nu putea avea loc fără antifa şi comunitatea  mahomedanilor. Rusia 2006, antifa asasinează doi tineri într-o staţie de metrou din Moscova.

http://img.liveinternet.ru/images/attach/3/16266/16266128_DSC_0184.JPG

http://img.liveinternet.ru/images/attach/3/16266/16266116_DSC_0178.JPG

În 2009 oraşul Birmingham din Marea Britanie devine teatru de luptă dupa ce  antifa şi mahomedanii s-au înfrăţit împotriva naţionaliştilor. Grecia 2010, tânară Angeliki Papathanasopoulou gravidă în luna a patra, împreună cu doi colegi sunt asasinaţi de bandele antifa. Tot în 2010, anarhiştii greci au expediat un pachet cu o bombă artizanală la biroul ministrului Michalis Chrysohoidis (a murit unul din consilierii acestuia). Iulie 2010 anarhiştii ucid pe jurnalistul Sokratis Giolas sub ochii soţiei.

Normal că provocările antifa nu au rămas fără răspuns, naţionaliştii greci au promis o ripostă pe măsură. Din păcate lucrurile au degenerat peste tot în Europa, nu doar în Grecia. Aşa se face că în anul de graţie 2005, la  Sankt Petersburg este lichidat anarhistul Timur Kacharava. În 2006 naţionaliştii  ruşi l-au omorât pe anarhistul Aleksandr Ryuchin. În 2009 este lichidat Ivan Khutorskoy. Federaţia Rusă e un caz special, lista cu victime de ambele părţi e foarte mare. Totuşi naţionaliştii au reuşit să se impună, antifa are viată grea chiar dacă sunt sprijiniţi masiv din străinătate, inclusiv de grupările mahomedanilor ceceni, care la rândul lor primesc ajutor din ţările islamice.

Noiembrie 2007 Madrid, Spania. Naţionalistul Josué Estébanez de las Heras este asaltat la metou de un grup de 60 de antifa, în legitima apărare îl înjunghie pe anarhistul Carlos Javier Palomino.

http://josuelibertad.blogspot.com/ (blog dedicat lui Josué)

http://josuelibertad.blogspot.com/2008/05/carlos-javier-palomino-un-joven-modlico.html (o parte din “jucăriile” cu care antifa mergea să boicoteze manifestaţia)

Exemplele pot continua aproape la nesfârşit. Din păcate, situaţia Europei se deteriorează pe zi ce trece. Ce se întâmplă în viitor nimeni nu ştie cu certitudine, căci nu omul e adevăratul stăpân al zilei de mâine. Cât despre români şi România … vorba poetului:

De-o fi una, de-o fi alta…Ce e scris şi pentru noi,
Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război.”

Acest articol a fost publicat în anarhism, Antifa, antihrist, ateism, bolsevism, comunism, Europa, homosexualitate, nationalism, Romania, Totalitarism, UE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la ANTIFA

 1. Johann zice:

  Für Rumänische ANTIFA

 2. ovb va (...) zice:

  paduchi anarhisti? (…) de dictatori,nu o sa reusiti nici o data sa spalati mintea unui popor intreg SPREAD ANARCHY!!!PUNK`S NOT DEAD!

 3. chemanonim zice:

  Reblogged this on wp2wp.

 4. Un anarhosindicalist zice:

  articolu asta e plin de propaganda stupida creata de un sclav spalat pe creier de sistemul capitalist si de religie, cu oameni de genul nu vom progresa niciodata spre o lume cu adevarat libera, oameni astia ne trag in jos spre fascism, comunism totalitar si „democratie”, oameni incuiati la minte care nu pot accepta ca altii au o gandire mai libera si mai deschisa decat blocajul lor mintal pe religie, democratie, monarhie, capitalism si nationalism. FUCK ROMANIA !!!

 5. kosk zice:

  @ un anarhosindicalist
  ‘care nu pot accepta ca altii au o gandire mai libera’…’FUCK ROMANIA?? anarhist,sociopat, sa te f.ta in c.r toata Armata Chineza, iaca un exemplu de gandire libera.

 6. mihailandrei zice:

  @Un anarhosindicalist
  Fuck Romania? Draga tovarase antifa, inteleg ca harta Romaniei te face horny, totusi nu-i cel mai stralucit exemplu de gandire libera. Mai bine hai sa prefiguram paradisul anarhist prin comunizarea colegelor tale de anarhosindicat. Asa aplicam dogma „sfantului” Proudhon.

 7. marian zice:

  prea multa ura pe autorul articolului, nu citi cuvantul anarhie din dex, traiestel! eu iubesc patria mea, urasc bozgori si tiganii dar nu sunt rasist . stilul punk nu e doar al punkerilor , derbedei sunt peste tot sunt aceeia care au iesit in strada in spirit civic si soliaritate , si faza cu NATO UE … globarizarea nu este decat un joc politic al corporatiilor si un roman isi ia 300-400 e euro pe aceeasi munca pe care in afara isi ia de 10 ori mai mult , scrii foarte bine , te-ai documentat bine dar imi e mila de tine ca esti doar un sclav care executa un ordin, si ordinele nu se discuta , nu-i asa domnilor gabori (aia mai mici zic)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.