Secta tremuratorilor…judeca Ortodoxia?


                  Sa vedem cine ne sunt „judecatorii”, veti constata ca aceste pseudo-culte nu-s chiar asa de imaculate precum pretind. Sectantii sunt naparci apostate ce incearca sa-si verse spumele otravite pe Ortodoxie. Tradatorii aserviti intreselor straine neamului romanesc, neam crestin inca din vremea Apostolului Andrei,trebuiesc scosi la lumina.  Combaterea fenomenului sectar trebuie sa devina o obligatie de onoare pentru fiecare roman, chiar daca nu face parte din cler.

                 Pastorul penticostal Beniamin Ursu -(consilier local PDL) a fost prins in flagrant de catre ofiterii DGA Timis in timp ce primea 1.000 euro de la un cetatean pentru a-l ajuta sa obtina avizele necesare intrarii in legalitate a unui imobil construit fara autorizatie,drept urmare colectorul de zeciuala -Beniamin Ursu- a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta.

                 Beniamin Ursu, consilier local in Ghiroda, isi oferise serviciile pentru rezolvarea autorizatiilor cand era consilier local la Primaria Timisoara. Potrivit denuntatorului, in 2007, Beniamin Ursu i-a promis ca il ajuta sa intre in legalitate dupa ce a construit un corp de casa fara autorizatie. „Consilierul a pretins si primit suma de 7.000 euro de la denuntator cu promisiunea ca va interveni pe langa functionari din cadrul Primariei Timisoara pentru a obtine avizele necesare intrarii in legalitate a imobilului respective”, se arata in dosarul DNA.

                  Dupa ce i-a oferit consilierului banii pretinsi, omul a plecat in strainatate, iar vara aceasta, cand a revenit, a constatat ca Ursu nu s-a tinut de cuvant.

                  Pe 9 iulie consilierul PDL i-a explicat ca documentele intocmite in 2007 si-au pierdut valabilitatea, motiv pentru care e nevoie de refacerea lor, si a mai solicitat 1.000 euro pentru interveni pe langa functionarii Primariei Timisoara.

                   Beniamin Ursu este si presedinte al asociatiei crestine „Bunul pastor” (Good Shepard). Un lup in piele de oaie ,nimic mai mult!Cam astia sunt cei care vor sa ne faca „prozeliti”.
                   „Vedeţi să nu fiţi amăgiţi, căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, şi vremea s-a apropiat. Nu mergeţi după ei.” (Luca 21, 8 ).

Sursa:http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Pastorul_neoprotestant_Beniamin_Ursu_a_fost_trimis_in_judecata_pentru_trafic_de_influenta_0_319768094.html

Acest articol a fost publicat în adventism, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, city bingo, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, sabat, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

41 de răspunsuri la Secta tremuratorilor…judeca Ortodoxia?

 1. Anonymus zice:

  După modul de a vorbi, bănuiesc că sunteți neoprotestant! Oricum, orice ați fi, neoprotestant, ortodox sau catolic, zic ca Domnul să vă binecuvânteze!

 2. un penticostal zice:

  Ursu nu este un e un agent Ortodox platit sa discrediteze Biserica Penticostala.
  Este un penticostal. Il cunosc. Am copilarit in aceeasi biserica.

  In astfel de cazuri biserica penticostala pune sub disciplina membri ei.
  Sunt convins ca asta s-a intamplat si in cazul Ursu.

  Ceea ce a facut este o rusine pentru biserica penticostala si ceea ce are de facut fratele nostru este sa se pocaiasca sincer.

  Eu, unul recunosc ca, daca eram in locul lui nu stiu cum m-as fi comportat. Cel mai probabil ca as fi cazut in acelasi pacat. Am cazut in altele si mai rele.

  Insa a il pune pe Ursu alaturi de David Koresh mi se pare ca frizeaza paranoia.
  Si a te bucura ca un penticostal a fost inselat de mamona, stiind bine ca multi crestini ortodocsi au demonstrat cu prisosinta aceleasi apucaturi, mi se pare o reactie departe de dragostea crestina.

 3. Anonymus zice:

  Un răspuns demn de apreciat! Pacea Domnului, frate penticostalule!

 4. Domnule TLC…
  Sunteţi ipocrit, nu vă supăraţi! Dacă se face ceva, e bai că se face; dacă nu se face acuzaţi că nu se face.
  Aveţi totuşi o linie pe care mergeţi?
  DA! Cultul penticostal în ansamblu şi nu neapărat Tipei are grad de măsurare a pocăinţei şi se cheamă Sfânta Scriptură.

 5. TLC zice:

  @Corneliu Rotar

  A trecut destula vreme…s-a intamplat ceva? Sau „duhul” penticostal e in pauza de tigara? Ipocrit eram daca nu-l
  aminteam si pe Snagoveanu. Nici la noi nu s-a intamplat mare lucru, totusi vreo 20 de preoti au depus contestatie impotriva lui Snago.
  Inteleg ca penticostalii brazilieni au diplome de merit sunt semnate de „Jesus Christ”. Cine semneaza diplomele penticostalilor mioritici?

  http://www.hiddenmysteries.org/religion/pentecostal/pentecostalscandal.shtml
  SAO PAULO, Brazil – Ana Paula Monteiro was such a loyal contributor to the Universal Church of the Kingdom of God
  that she was awarded a diploma – signed by „Mr. Jesus Christ.” She says she has paid $12,000 in tithes and special
  offerings. Last week, Monteiro went down to the Universal Church’s largest temple in Sao Paulo and demanded her money back. A preacher told her: „Go and get it back from God.” 🙂

 6. TLC zice:

  @Corneliu Rotar

  Nimic surprinzator in acel articol.Onorabilul domn Neagu Djuvara are si el dreptul sa emita opinii cu aparenta valoare geostrategica. Am impresia ca de fapt deplange lipsa hegemoniei romanesti, cumva incrimeaza Ortodoxia pentru aceasta stare de fapt. Cu alte cuvinte: „Ortodoxia te ajuta sa supravietuiesti dar nu te ajuta sa domini”. Ca sa nu mai fie suparat, o sa vorbesc cu Patriarhul Daniel sa impulsioneze hegemonia valaha. Imperialisti ne facem! 🙂
  Djuvara se inscrie pe linia de gandire a liberalilor interbelici, care impreuna cu taranistii „coceau” U.E de astazi (vezi Planul Briand). Dupa mintea lui, trebuia sa ne schimbam Credinta ca sa fim mari granguri. Degeaba acuza pe ai nostri ca au fost „cu fundul in doua luntrii”, dar domnia sa ce a facut? Am respect pentru venerabila lui varsta, dar ar face bine sa ne spuna de ce a procedat exact ca ce-i pe care-i incrimineaza? De ce a jucat la doua capete? De ce a fost langa Maresal si in acelasi timp il trada facand parte din „Grupul de la Buftea” alaturi de G.N Buzesti, V.Radulescu si A. Cretianu? Grup cu rol important in lovitura de stat de la 23 august ’44. Cand a tradat in ce calitate a facut-o? Ortodox, catolic, ateu sau…ce ? In orice caz, Neagu Djuvara debiteaza destule aiureli, m-am convins de cand a dat-o in balarii cu fantasmele lui despre cumani si Thocomerius cu trimitere la Negru Voda. Aiureli debita si despre altii, cica regatul Frantei a fost facut de germanici iar cel al Spaniei de catre vizigoti. Despre China a grait de-a dreptul aberant.
  http://www.eparhiaargesului.ro/arhiepiscopiaargesuluisimuscelului/index.php?option=com_content&view=article&id=140:primi-basarabi&catid=130:duhovnicesti&Itemid=93

 7. tudor zice:

  O doctrina nu se judeca dupa exemplele negative.Si in ortodoxie este plin de asemenea indivizi , la cel mai inalt nivel.

 8. tudor zice:

  Ioan Alexandru cand predica in bisericile neoprotestante inclusiv penticostala o facea cu picioarele goale considerand un loc sfant .Daca el isi scotea incaltamintea poate ar trebui sa fim mai temperati in judecata noastra.Suntem mai invatati sau mai sfinti decat el?.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.