Reptile in piele de oaie


Confuzia religioasa care domneste in zilele noastre este mai mare ca oricand! O explicatie o constituie inmultirea falsurilor spirituale la o rata alarmanta. Unul din semnele vremurilor este aceasta proliferare de secte, de miscari religioase false si de profeti falsi .

Baptistii de la „Evangelical Baptist Church of Georgia” ,in scop prozelitism folosesc pana si vesmintele ortodoxe numai sa inroleze cat mai multi ortodocsi in randurile lor.

Despre amagitorii credinţei creştine, ne avertizeaza  Sf.Apostol Pavel cand spune…”unii ca aceştia sunt APOSTOLI MINCINOSI , lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos. Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii. „(2 Cor.11,13-14)

Icoanele ortodoxe nu mai sunt pt ei niste „idoli” ,acum au  un scop bine fixat ,acela de-a amagi pe cei „slabi de inger”. Biblia ne previne si ne avertizeaza  despre aparitia lor…

            „Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt LUPI răpitori. „(Matei 7,15).
 
 
 
 
 
 
 

 

Anunțuri

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în anarhism, antihrist, baptism, biblie, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, cruce,biblie,sectant,eretic,, Erezie, neoprotestantism, Ortodoxie, Rusia, secte, teologie, Totalitarism, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Reptile in piele de oaie

 1. garduldefier zice:

  Va multumesc pt sustinere.TLC.

 2. Anonymus zice:

  Cine sunt lupii? Ăia din poză? Că io cam așa înțeleg!

  MihailAndrei’s Blog: Ai inteles foarte bine !

 3. Anonymus zice:

  Păi eu chiar cred că sunt ortodocși și nu au nimic în comun cu baptismul adevărat. Dar, mă rog, e treaba lor!

 4. mihailandrei zice:

  Te inseli amarnic ,nu au nici o legatura cu ortodocsii.

  Link-ul asta crezi ca l-am pus asa degeaba?

  http://www.ebcgeorgia.org/Neue_Dateien/newsstart.html

 5. Anonymus zice:

  Deci, repet, din moment ce au icoane și straie preoțești, nu au NIMIC în comun nici cu doctrina și nici cu învățătura baptiștilor!

 6. TLC zice:

  @garduldefier

  Natural ca sustinem pe cei amenintati de Mako Katz si echipa lui de lichele anticrestine.

 7. Mihai zice:

  Cit de mult ma bucur ca am intrat pe acest blog!! Am ramas masca sa citesc articolul acesta, nu-mi vine sa cred pina unde au ajuns mizerabilii astia, chiar sa-si puna vesminte ortodoxe!!!! Fantastic!! Pina si eu am picat in plasa, incepusem sa admir de zor poza cu „parintele” si mielul…. Doaaamne, Doamne, mare Ti-e gradina Ta… :((

 8. vasi zice:

  poate ar fi bine sa te ocupi si de lucruri mai serioase, mai ales ca avem pretentia ca suntem crestini. si poate sfatul meu iti va fi de folos: nu judecati , sa nu fiti judecati.

 9. Iulian Beagini zice:

  vasi says:

  poate ar fi bine sa te ocupi si de lucruri mai serioase, mai ales ca avem pretentia ca suntem crestini. si poate sfatul meu iti va fi de folos: nu judecati , sa nu fiti judecati.

  Mai vasi acestea chiar sunt lucruri serioase foarte usor sa cazi in plasa diavolului.
  Eu nu vad ca a judecat pe nimeni acest om ci a aratat adevarul .
  Multumim pentru acest articol e usor de cazut in plasa acestor eretici mai ales pentru cei care sunt la inceput de drum.

 10. SOLA SCRIPTURA zice:

  Aiurea.Hotul striga hotul.Cercetati scripturile ca sa vedeti cine sunt adevaratii lupi in piele de oaie!

 11. Cel ce va inteapa zice:

  Intrebati-va si voi.Astea sunt haine preotesti.?Cine v-a facut pe voi măh preoti.ortodocsi.?Ce cautati voi in vietile oamenilor..De sute de ani prostiti lumea, cu religia voastra de traditie.Bă dupa a cui randuiala sunteti VOI puşi? Aaron in vechime a fost pus dupa randuiala lui Dumnezeu…si slujea intr-un Sanctuar fara icoane fara chipuri cioplite…Voi popilor -indemnati de Scaraotzchi-ati furat de la evrei tot sistemul ceremonial si ati facut din el un sistem urias de inchinare FALS si de castig si tineti de mii de ani prostimea enoriasii vostrii si-i pacaliti si inselati de-a binelea.crezand bietii oameni ca-i duceti in RAI..Ha ha ha..Bă a venit vremea sa fiti demascati…DUMNEZEU va face lucrarea aceasta…O sa vedeti cu ochii vostri…ASTAZI DOMNUL IiSUS ESTE MARE PROT.Evrei 8 , 1-2.si 1 Tim 5 , 2..Dumnezeu nu are nevoie de popi…ca VOi..Nerusinati, curvari, homosexuali,lacomi, PUTUROSI etc..(In Gen 2 ,1-3. Dumnezeu spune sa muncesti 6 zile si in ziua a VII a sa se odihneasca OMUL pt. ca Dumnezeu il sfinteste in ziua aceasta..!) dar VOI invatati enoriasii sa se inchine duminica , intr-o zi pagana…nebiblica-DIES SOLIS- adica in ziua soarelui..Vai mama voastra in ziua judecatii…Prima plaga din Apoc . 16 , 1-2 va lovi pe TOTI aceia care au stiut voia Stapanului.. nici ei nu au intrat..si nici pe altii nu ia-u lasat sa intre in Imparatia Domnului Iisus………Vai vai vai…

 12. Cel ce va inteapa zice:

  Tuturor de pe site-ul acesta , va recomand sa STUDIATI cu creionul in mana : http://www.isushristos.org . Dumnezeu sa va lumineze prin Duhul Sfant..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s