Nori negri deasupra Romaniei


        Nori intunecati s-au adunat deasupra Romaniei –Gradina Maicii Domnului. Uraganul pustiitor sta sa inceapa. La orizont se zaresc haite de hiene turbate ce se grabesc sa se infrupte din trupul sleit al Tarii. O liniste nefireasca pluteste in aer, e linistea dinaintea furtunii. Pustiitoare urgie e prevestita de veneticii pripasiti pe meleagurile romanesti, dar si de Iudele ce si-au tradat Credinta si Neamul facandu-se slugile celor ce ne dusmanesc. Iudele si stapanii lor actioneaza ca o veritabila “coloana a cincea”, submineaza integritatea Credintei Ortodoxe dar si cea statala.

Inca din zorii lui Decembrie ’89, cand neamul romanesc incerca sa-si odihneasca sufletul dupa aproape jumatate de secol de teroare bolsevico-satanista, au inceput sa se auda din ce in ce mai tare, vocile celor haini. Lichelele, in frunte cu Petre Neuländer-Roman, Saul Bruckner (Silviu Brucan), Laszlo Tokes, Gelu Voican Voiculescu, generalul tradator Nicolae Militaru, Ion Iliescu si copilul sau de suflet Mihai Bujor-Sion, si-au insusit destinul natiunii romane. Acesti oameni de nimic si acolitii lor au pus mana pe viata politica si economica apoi cand si-au consolidat pozitia au inceput sa atace Credinta Ortodoxa prin politicile anticrestine promovate.

Sub pretextul democratiei au deschis granitele pentru secte. Iar sub pretextul tolerantei au permis maghiarilor sa-si desfasoare planurile de segregare a asa zisului “tinut secuiesc”. Populatia Romaniei a fost supusa diverselor experimente sociologice de genul “mineriadelor” sau “Targu Mures –Martie’90”.Valul somajului a maturat tara, in timp ce veneticii cumparau si distrugeau intreaga economie. Incet dar sigur, neamul stavechi al romanilor a ajuns sluga la straini in propria tara. Prin creditele de consum s-a reusit inrobirea populatiei. Iar prin imprumuturile externe s-a amanetat viitorul mai multor generatii.

Veneticii si Iudele au promovat in viata publica toate scursurile neamului. Ideea de baza fiind perpetuarea sistemului de demantelare a Romaniei si demoralizarea populatiei. Scena politica a devenit terenul de joaca a peronajelor de genul lui Marian Vanghelie, Paul Pacuraru sau Marius Nicoara. Nu se poate ajunge pe politica romaneasca daca nu esti santajabil si nu urmezi un stagiu de “pregatire” la organizatiile iudeo-maghiarului Soros George. Nu exista institutie care sa nu fie controlata de straini sau lacheii lor. Pana si SIE are in frunte un bursier Soros, pe Mihai Razvan Ungureanu. Guvernele au fost conduse de atei sau de heterodocsi, asa cum e cazul lui Radu Vasile sau Calin Popescu Tariceanu. Acestia doi au batut palma cu Mafia de la Vatican.

Sistemul corupt nu avea cum sa evite Una Sfanta Soborniceasca si Apostotoleasca Biserica, adica cea Ortodoxa. Viata publica religioasa e tulburata de clerici precum Mitropolitul Nicolae Corneanu sau Mitropolitul Serafim Joanta care se adapa hulpav din pocalul ecumenist si se infratesc cu sectarii. In schimb ierarhi dreptcredinciosi precum Parintele Iustin Parvu sau IPS Ioan Selejan sunt marginalizati si chiar denigrati.

Furtuna naprasnica ce se apropie e sub semnul nefast al globalizarii laice si religioase. Nimic nu-i intamplator, varf de lance al globalizarii e avortonul masonic numit Uniunea Europeana. Inca din perioada interbelica se prefigura aparitia monstrului masonic ce avea sa inghita natiunile europene. Piesa de calibru greu pe frontal unionist a fost masonul Nicolae Titulescu. Acest tradator ordinar, alaturi de ceilalti adoratori ai “marelui arhitect” au impins Romania in ghearele Uniunii Europene inca din 1930. Au facut pe dracu’ in patru in asa fel incat Romania a fost invitata sa devina membru fondator a Uniunii Europene.

Principalele partide si-au asumat “Proiectul Briand” adica proiectul ce sta la baza U.E, astazi realitate crunta. Dupa perioada de “adormire” impusa de regimul bolsevic, avortonul U.E s-a trezit la viata. In 1995 guvernul neo-bolsevic condus de Nicolae Vacaroiu depune cererea de aderare la U.E iar in 2007 Romania devine membru deplin. Nimeni nu a avut dreptul sa se exprime impotriva U.E, spatial public a fost monopolizat de “societatea civila”, adica de ONG-uri sponsorizate de reteaua Soros.

Televiziunile corporatiste (nici nu exista altele in Romania) au promovat insistent tezele activistilor Soros. Astfel se face ca activisti gen Cristian Parvulescu, Catalin Avamescu, Sabina Fati sau Alina Mungiu-Pippidi au acaparat discursul public. Nimeni nu a avut voie sa-si exprime dezaprobarea la modul serios impotriva U.E. Concomitant cu “agenda europeana” au fost promovate masuri de relativizare a culturii autohtone si de denigrare a Credintei Ortodoxe.

Tot ce e romanesc a devenit blamabil, religia strabuna, istoria si cultura au inceput se fie denigrate cu temeinicie. Nimic nu e intamplator, se pregateste terenul pentru uraganul ce vrea sa spulbere definitiv Ortodoxia si romanismul pentru ca neamul romanilor sa fie asimilat definitiv in oceanul globalist. Veneticii si lacheii lor, vor ca romanii sa fie transformati intr-o masa de sclavi timorati si fara identitate gata sa accepte orice, inclusiv ruperea Romaniei.

Tunetul razboiului se aude din ce in ce mai puternic, bozgorii netrebnici din “legio siculis” si din “magyar garda” se pregatesc sa mearga pe urmele banditului Wass Albert.

http://www.confidentialpress.ro/special.php?newa_id=110

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/In_cuibul_Garzii_Maghiare_0_187781779.html

Nu trebuie asteptat nici un un fel de ajutor din partea autoritatilor. Institutiile Romaniei nu servesc interesul national, sunt putred de corupte si total aservite intereselor ostile neamului nostru. Armata presteaza servicii de mercenariat pentru USA sau pentru U.E, acum taie frunze la caini prin Afganistan. Jandarmeria e ocupata cu paza homosexualilor. Politia alearga dupa spaga iar serviciile secrete nu au vreme de altceva pentru ca trebuie sa monitorizeze conversatiile telefonice si traficul de pe internet.

Dupa pilda inaintasilor nostri, se impune sa dam dovada de curaj si sa infruntam singuri pe venetici si Iude. Sa amintim bozgorimii ca valahii le-au administrat pana acum doua corectii zdravene, a treia ar putea sa fie cu adevarat fatala.

Putem suporta multe, insa ultima reduta e Credinta Ortodoxa, cine indrazneste sa o lezeze cat de putin sa se informeze si sa ia aminte despre ce a patit barbarul Lie de la Sf. Nestor ucenicul Sf. Dimitrie, sau ce s-a intamplat cu Maxentius dupa ce s-a intalnit cu Sf. Imparat Constantin cel Mare la Pons Milvius.

Cu nadejdea in Dumnezeu, neamul ortodox al romanilor va suporta orice necaz si va infrunta orice orice furtuna provocata de potrivnic.

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în anarhism, Antifa, antihrist, ateism, biblie, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, bolsevism, comunism, coruptie, Crestinism, Enclavizarea Romaniei, Erezie, eroi romani, Europa, FMI, Francmasonerie, geopolitica, leninism, Marele Arhitect, Martin Luther, marxism, nationalism, NATO, neoprotestantism, new age, ONU, Ortodoxie, politicianism, Razboi, Romania, secte, sionism, socialism, teologie, Totalitarism, UE, Ungaria, unguri, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

187 de răspunsuri la Nori negri deasupra Romaniei

 1. Ce amintesti tu sunt mici revolte (Belgrad, Sivac, Kula si Kragujevac)! Tu vorbeste de Hitler, Stalin, Antonescu, Codreanu, Petru Groza, Ceausescu, ca doar gandesti ca si ei. Aia o sa se intample, inevitabil. Nu eufemiza viitorul! Nu prea suporti sa te uiti in oglinda, nu, arhanghel negru si chel ce esti!

  MihailAndrei’s Blog : Normal ca fugi de oglinda, inceputul de chelie e un complex de-al tau ,iar negru cred ca-ti este ciocul :))

  Priveste-ti mecla de sectar in luciul apei de la wc si vei avea reprezentarea vizuala a ceea ce inseamna tradator vandut sectelor ,chel si cu cioc. Cine e Iuda Iscarioteanul? Cine a scuipat pe jertfa strabunilor lui ortodocsi si a imbratisat erezia vomitata de catre ellen white sau william miller ?
  Tu ai facut toate astea, tu cei asemeni tie,borfasule!

 2. Adi zice:

  Antonescu era bun! Si Ceausescu ar fi fost bun… daca nu era asa prost 🙂
  Pe mine ma amuza tare de tot un lucru: sa ii intreb pe `legionarii de azi` ce au facut legionarii de ieri pt Romania. In afara, desigur, de ideea geniala sa intram in razboi mondial… de partea puterii agresoare.
  Cel mai inteligent raspuns pana acum a fost ceva de genul `au remarcat preluarea industriei romanesti de capitalul extern`. Hai, sa zicem ca `au criticat`!
  Noroc, insa, ca a venit Ceausescu apoi si a nationalizat tot… nu s-a rezumat la eroicul act de a observa 🙂

 3. pucheadorel zice:

  @Adi:
  Nu Ceaușescu a naționalizat, ci Gheorghe Gheorghiu-Dej. Ceaușescu a continuat „opera marelui înaintaș”!

 4. Adi zice:

  Vai, Tovarase Dorel, cum s-ar putea sa nu va felicit eu pt aceasta observatie… surprinzator de inteligenta! 🙂

 5. pucheadorel zice:

  @Adi:
  „Vai, Tovarase Dorel, cum s-ar putea sa nu va felicit eu pt aceasta observatie… surprinzator de inteligenta! ”

  Nu-i așa că sunt… genial? Ca să citez.. știu eu pe cine! 🙂 Dar este vorba și despre cunoașterea istoriei, ceea ce pe tine nu prea te reprezintă… 🙂

 6. TLC zice:

  @cătălin flavius stanciu

  Vinovatule ca existi, la Belgrad, Sivac, Kula si Kragujevac nu a fost nici o revolta! Au fost intalniri ecumenice sponsorizate de fratii cetnici.
  Parca in 2009 a fost o chestie frumoasa in PMAN Chisinau, dar trebuie sa recunoastem ca fratii sarbi au fost mai inspirati. Dat fiind faptul ca esti sectant adventist, e explicabil ca insiri fara noima cateva personaje. Probabil incercai sa arati ca tu cunosti mai multe nume 🙂 Vezi ca Hitler a luat poanta cu „reichul milenar” de la adventisti. Petru Groza e taticul vostru, iar Hannah Rabinsohn cel mai probabil e mamica voastra. E de mirare ca Mihai Gadea, colegul tau de secta, nu ti-a zis nimic de Decretul 177/1948.
  Cat despre Arhanghel … e acelasi despre care tanti-ta Nutzi White credea ca e Hristos.

 7. Încet la minte mai eşti! Ţi-a luat ceva vreme până ai verificat pe net despre ce era vorba cu Kragujevac! Te-ai prins, după câteva commenturi că-ţi pun mintea creaţă la google. Prostan mai eşti! Cum mai găseşti câteceva pe net, mai faci un comment la ce zic eu. Reacţie întârziată, lentoare ideatică, bradipshie, braditimie, solilocvie, (caută-le şi pe astea pe net, pechinez cu (z)gardă de fier) Vai, sărmanul legionar! Văd că tăceţi, numai tu mai urliiiiiiiii la lună! Pe restul blogurilor e tăcere, doar trimiteţi mesaje de ameninţare! Caută ceva de lucru şi fă ceva util pentru ţara asta pe care o iubeşti…nu mai trăi din donaţiile părinţilor!!

 8. TLC zice:

  @cătălin flavius stanciu

  Draga sectantule, tare mocofan mai esti … doar nu credeai ca ciupesti de aici informatii proaspete. Ne pare rau, nu putem sa te ajutam, noi ne referim strict la chestiuni devenite publice. In acest context, e normal sa sa ne referim la situatii mai vechi. Daca detineam informatii confidentiale, trebuia sa le spunem la militie. Cand o sa detinem astfel de informatii, iti dai seama ca o sa le transmitem imediat primului militian intalnit pe strada. Precum se vede, suntem cetateni model! Toata lumea stie ca militam pentru pacea mondiala, reducerea arsenalului nuclear, salvarea padurii tropicale etc. Asa ca dormi linistit, ai incredere in noi.
  E clar, tu chiar esti vinovat ca existi din moment ce esti damnat sa pazesti blogosfera. Cica pe restul blogurilor e tacere 🙂 Multumim frumos pentru raport, apreciem vigilenta de care dai dovada.
  Keep walking, privirea lui Nutzi White e atintita asupra ta.

 9. Adi zice:

  TLC ma boicoteste…

 10. TLC – T(rilu) L(ilu) C(rocodilu) TLC zis si Diliuuuu!

 11. Masaj erotic zice:

  Am parcurs acest post al tau si imi place ceea ce am citit. Continua tot asa. *^*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s