Sectantii sunt lupi in piele de oaie!


Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt LUPI răpitori. „(Matei 7,15).

Hristos a intemeiat o singura Biserica si nu 30000 de culte”crestine”cate exista astazi in lume.” Este un Domn, o credinţă, un botez… „(Efeseni 4,5).

Ereticii/sectantii ,adica cei care produc DEZBINARI in Biserica Lui Hristos, sunt denumiti “oameni firesti, care nu au Duhul”, iar scopul lor este atacul asupra unitatii credintei .

Aceştia sunt cei ce fac DEZBINARI, (oameni) fireşti, care nu au Duhul. ” (Iuda 1 ,19)

Sectantii, adica slugile satanei vor distrugerea crestinismului, prin scindarea lui in mii de „culte”. „Ca să nu fie DEZBINARE în trup, ci mădularele să se îngrijească deopotrivă unele de altele. „(1Cor.12,25)

Orice nebun isi poate face secta lui. In cativa zeci de ani va reusi sa recruteze alti nebuni ca si el, care vor recruta la randul lor alti nebuni, si asa se naste un “cult” nou de oameni bolnavi, tradatori de Hristos, tara si de neam. Toate sectele au în comun un singur lucru: îndepărtarea oamenilor de Biserica ORTODOXA şi de mântuirea prin Hristos.

Zilnic se mai trezeste cate un eretic sa-si creeze propria lui secta. John Smith si Thomas Helwys (baptisti), A.J. Tomlinson si Charles Parham (penticostali), William Miller si Ellen G. White (adventisti), Charles T. Russell (yehovisti) … asa au aparut sectantii. Niste fermieri din America s-au gandit …”hai sa facem si noi o afacere si sa  vindem locuri in rai”  , asa au  aparut „cultele” neoprotestante.

Sfantul Apostol Pavel, avertizeaza despre aparitia celor care fac DEZBINARE.

Iar oamenii răi şi amăgitori vor merge spre tot mai rău, ratacind pe alţii şi RATACITI fiind ei înşişi.”(2 Timotei 3.13 )

„Vă îndemn, fraţilor, pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos, ca toţi să vorbiţi la fel şi să NU fie DEZBINARI  între voi; ci să fiţi cu totul uniţi în acelaşi cuget şi în aceeaşi înţelegere (1 Cor 1-10).

Nu spune sa fim dezbinati in diverse „culte”, spune sa fim uniti in „acelasi cuget” (credinta cea dreapta).

Sf.Ap.Petru isi exprima chiar ingrijorarea fata de procesul de infiltrare a ereziilor/sectelor, avertizand ca vor provoca DEZBINAREA .

Dar au fost în popor si prooroci mincinosi, dupa cum si între voi vor fi învatatori mincinosi, care vor strecura ERESURI pierzatoare.   Si multi se vor lua dupa învataturile lor ratacite si, din pricina lor, calea adevarului va fi hulita”(2 Petru 2 ,1-2)

Combaterea fenomenului sectar trebuie sa devina o obligatie de onoare pentru fiecare roman.Tradatorii aserviti intreselor straine Neamului Romanesc, neam crestin inca din vremea Sf. Ap. Andrei,trebuiesc respinsi .

Nu se poate sa permitem oricarui venetic sa-si inchipuie ca este la el acasa.

Mărturisirea credinţei este o obligatie. “Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor şi Eu voi mărturisi pentru el înaintea Tatălui Meu care este în ceruri…” (Matei 10, 32)

Biserica lui Hristos este indreptatita sa marturiseasca despre ADEVAR ,nu orice „profet” eretic arondat la vreo panarama de secta . “Biserica Dumnezeului celui viu, stâlp şi temelie a  ADEVARULUI.„(1 Tim .3,15),nu avem nevoie de „sfaturile” sectantilor, noi cunostem crestinismul in forma apostolica de la Sf Ap Andrei .

Hristos a poruncit sa ascultam de Biserica, nu de sectanti.

De-ti va gresi tie fratele tau, mergi, mustra-l pe el intre tine si el singur….de nu-i va asculta , SUPUNE-L BISERICII, iar de nu va ASCULTA nici de BISERICA , sa-ti fie tie ca un pagan si vames.(Matei 18,15-17)

Sectele, prin prozelitii lor au napadit tarile ortodoxe precum lacustele lanurile de grau. Datoria de onoare a orcarui ortodox este sa-si apere Biserica, identitatea si demnitatea in fata oricarui tradator vandut sectelor.

Sectantii , traiesc cu impresia ca sunt pe picior de egalitate cu Ortodoxia…ei bine, tocmai asta trebuie sa refuzam. Ei nu sunt pe aceeasi treapta cu Ortodoxia, sectele au aparut in 1900 toamna, la spartul targului, pe cand Ortodoxia are succesiune pana la Sfintii Apostoli. Sa faci o egalizare intre Ortodoxie si secte e pur si simplu tradare.

A ceda in fata sectelor, ar insemna sa ne plecam capul in fata diavolului in semn de supunere. „Vedeţi să nu fiţi amăgiţi, căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, şi vremea s-a apropiat. Nu mergeţi după ei „(Luca 21, 8 ).

Nu cumva sa se gandeasca tradatorii sectari ca sub pretextul dragostei de aproape sau cel pacii, noi vom abdica de la BISERICA stramoseasca, mostenita de ai nostri inca din vremea Sf. Andrei. Pacea si dragostea de aproape are limita, in clipa cand cineva isi permite sa lezeze cat de putin Biserica Lui Hristos, preferam mai bine „razboiul”, caci e mai drept decat pacea si infratirea cu scarbele tradatoare asemeni Iscarioteanului.

vă scriu şi să vă îndemn ca LUPTATI pentru credinţa dată SFINTILOR ,o dată pentru totdeauna“(Iuda, 1, 3).

Acest articol a fost publicat în adventism, anarhism, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, city bingo, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, teologie, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

69 de răspunsuri la Sectantii sunt lupi in piele de oaie!

 1. Valentin Licxandru zice:

  @ Mihai Andrei.

  Nu stiu daca stii, poate ca doar ai omis sa specifici despre Detroit ca este orasul cu cea mai mare comunitate de romani ortodocsi din SUA…asa ca atentie cum argumentezi ca s-ar putea sa fii pe alaturi…

  MihailAndrei’s Blog : Ortodocsii sunt minoritari in America ,deci puscariile sunt pline tot de neo-talhari. Numărul credincioşilor ortodocşi din America nu reprezintă decât 0,34% din populaţie.

  Biserica Ortodoxă Greacă are cei mai mulţi aderenţi, 477.000, aproximativ 46% din totalitatea creştinilor ortodocşi din SUA, precum şi un număr considerabil de parohii: 525.

  Biserica Ortodoxă Română are în prezent 31 de parohii, fiecare dintre acestea având o medie de 361 de credincioşi.

  Deci?

 2. Ady zice:

  T.D. Jakes in Dallas,are 33.ooo de membrii care sunt NASCUTI DIN NOU ,nu inchinatorii la oase,lemne.vopsele!!!!BIBLIA NU traditia…….Ioan,3-1-7,Adevarat,adevarat iti spun ca,daca un om(NU BEBELUSI,NICODIM ERA ON MATUR SI PE DEASUPRA SI INVATATOR RELIGIOS)NU SE NASTE DIN NOU NU POATE VEDEA(V,3),INTRA(V5)IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU.Dar filosofia si religia ,traditia nu inteleg acestea si se mira CUM!!!!!!!V7,SI RASPUNSUL DOMNULUI ISUS ESTE,V10.TRADITIIA ALEGE TOT oase,lemne,vopsele,si lumina falsa!….etc vai vai vai de voi invatatori mincinosi ati distrus poporul roman de atatea secole cu OASELE……….IOAN 3-16 ESTE ADEVARUL

 3. SOLA SCRIPTURA zice:

  Sectantul adevarat este cel ce nu urmeaza scriptura,si urmeaza un om sau mai multi oameni considerati sfinti.Ortodocsii compara scriptura cu traditia,protestantii compara scriptura cu scriptura adica NT CU VT.Scriptura nu trebuie comparata decat cu Duhul Sfant ca sa o intelegi in adevar.Iar Duhul Sfant nu il au decat oamenii curati sufleteste,fara mandrie.Restul sunt inselari dracesti care te vor duce in iad.Trebuie sa cercetezi serios scripturile pentru ca evident,au fost corupte de niste religiosi pentru a le justifica ereziile.

 4. Alecs zice:

  Mihai nu conversa cu diavolul caci el tot diavol ramiine,am citit conversatia…!

 5. Claudiu Cacoveanu zice:

  Adventistii sunt o secta din anul 1863!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.