Sectantii sunt lupi in piele de oaie!


Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt LUPI răpitori. „(Matei 7,15).

Hristos a intemeiat o singura Biserica si nu 30000 de culte”crestine”cate exista astazi in lume.” Este un Domn, o credinţă, un botez… „(Efeseni 4,5).

Ereticii/sectantii ,adica cei care produc DEZBINARI in Biserica Lui Hristos, sunt denumiti “oameni firesti, care nu au Duhul”, iar scopul lor este atacul asupra unitatii credintei .

Aceştia sunt cei ce fac DEZBINARI, (oameni) fireşti, care nu au Duhul. ” (Iuda 1 ,19)

Sectantii, adica slugile satanei vor distrugerea crestinismului, prin scindarea lui in mii de „culte”. „Ca să nu fie DEZBINARE în trup, ci mădularele să se îngrijească deopotrivă unele de altele. „(1Cor.12,25)

Orice nebun isi poate face secta lui. In cativa zeci de ani va reusi sa recruteze alti nebuni ca si el, care vor recruta la randul lor alti nebuni, si asa se naste un “cult” nou de oameni bolnavi, tradatori de Hristos, tara si de neam. Toate sectele au în comun un singur lucru: îndepărtarea oamenilor de Biserica ORTODOXA şi de mântuirea prin Hristos.

Zilnic se mai trezeste cate un eretic sa-si creeze propria lui secta. John Smith si Thomas Helwys (baptisti), A.J. Tomlinson si Charles Parham (penticostali), William Miller si Ellen G. White (adventisti), Charles T. Russell (yehovisti) … asa au aparut sectantii. Niste fermieri din America s-au gandit …”hai sa facem si noi o afacere si sa  vindem locuri in rai”  , asa au  aparut „cultele” neoprotestante.

Sfantul Apostol Pavel, avertizeaza despre aparitia celor care fac DEZBINARE.

Iar oamenii răi şi amăgitori vor merge spre tot mai rău, ratacind pe alţii şi RATACITI fiind ei înşişi.”(2 Timotei 3.13 )

„Vă îndemn, fraţilor, pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos, ca toţi să vorbiţi la fel şi să NU fie DEZBINARI  între voi; ci să fiţi cu totul uniţi în acelaşi cuget şi în aceeaşi înţelegere (1 Cor 1-10).

Nu spune sa fim dezbinati in diverse „culte”, spune sa fim uniti in „acelasi cuget” (credinta cea dreapta).

Sf.Ap.Petru isi exprima chiar ingrijorarea fata de procesul de infiltrare a ereziilor/sectelor, avertizand ca vor provoca DEZBINAREA .

Dar au fost în popor si prooroci mincinosi, dupa cum si între voi vor fi învatatori mincinosi, care vor strecura ERESURI pierzatoare.   Si multi se vor lua dupa învataturile lor ratacite si, din pricina lor, calea adevarului va fi hulita”(2 Petru 2 ,1-2)

Combaterea fenomenului sectar trebuie sa devina o obligatie de onoare pentru fiecare roman.Tradatorii aserviti intreselor straine Neamului Romanesc, neam crestin inca din vremea Sf. Ap. Andrei,trebuiesc respinsi .

Nu se poate sa permitem oricarui venetic sa-si inchipuie ca este la el acasa.

Mărturisirea credinţei este o obligatie. “Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor şi Eu voi mărturisi pentru el înaintea Tatălui Meu care este în ceruri…” (Matei 10, 32)

Biserica lui Hristos este indreptatita sa marturiseasca despre ADEVAR ,nu orice „profet” eretic arondat la vreo panarama de secta . “Biserica Dumnezeului celui viu, stâlp şi temelie a  ADEVARULUI.„(1 Tim .3,15),nu avem nevoie de „sfaturile” sectantilor, noi cunostem crestinismul in forma apostolica de la Sf Ap Andrei .

Hristos a poruncit sa ascultam de Biserica, nu de sectanti.

De-ti va gresi tie fratele tau, mergi, mustra-l pe el intre tine si el singur….de nu-i va asculta , SUPUNE-L BISERICII, iar de nu va ASCULTA nici de BISERICA , sa-ti fie tie ca un pagan si vames.(Matei 18,15-17)

Sectele, prin prozelitii lor au napadit tarile ortodoxe precum lacustele lanurile de grau. Datoria de onoare a orcarui ortodox este sa-si apere Biserica, identitatea si demnitatea in fata oricarui tradator vandut sectelor.

Sectantii , traiesc cu impresia ca sunt pe picior de egalitate cu Ortodoxia…ei bine, tocmai asta trebuie sa refuzam. Ei nu sunt pe aceeasi treapta cu Ortodoxia, sectele au aparut in 1900 toamna, la spartul targului, pe cand Ortodoxia are succesiune pana la Sfintii Apostoli. Sa faci o egalizare intre Ortodoxie si secte e pur si simplu tradare.

A ceda in fata sectelor, ar insemna sa ne plecam capul in fata diavolului in semn de supunere. „Vedeţi să nu fiţi amăgiţi, căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, şi vremea s-a apropiat. Nu mergeţi după ei „(Luca 21, 8 ).

Nu cumva sa se gandeasca tradatorii sectari ca sub pretextul dragostei de aproape sau cel pacii, noi vom abdica de la BISERICA stramoseasca, mostenita de ai nostri inca din vremea Sf. Andrei. Pacea si dragostea de aproape are limita, in clipa cand cineva isi permite sa lezeze cat de putin Biserica Lui Hristos, preferam mai bine „razboiul”, caci e mai drept decat pacea si infratirea cu scarbele tradatoare asemeni Iscarioteanului.

vă scriu şi să vă îndemn ca LUPTATI pentru credinţa dată SFINTILOR ,o dată pentru totdeauna“(Iuda, 1, 3).

Anunțuri

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în adventism, anarhism, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, city bingo, cruce,biblie,sectant,eretic,, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, teologie, vesnicie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

74 de răspunsuri la Sectantii sunt lupi in piele de oaie!

 1. Dumy zice:

  Nu are rost sa-mi bat capul cu tine . Este blogul tau. Cred ca esti schizofren cu acte in regula. Sa te lupti impotriva lui Dumnezeu…numai un nebun ..o poate face. Pa. ?

 2. Dumy zice:

  Nu se merita sa lasi raspuns.Sunteti gunoaie si dejectii satanice. !

 3. Anonymus zice:

  @mihailandrei:
  „Dar vrajitoare, ghicitoare si homosexuali ai ucis cu pietre?”
  Dar tu ai făcut așa ceva, Mihaile?

 4. Anonymus zice:

  @mihailandrei:
  „Avraam nu a tinut sabatul !”
  Uiți un amănunt simplu: Avraam, care mai înainte se numise Avram, nu era etnic evreu, ci „prin adopție”, ca să zic așa!
  „Avram a plecat, cum îi spusese Domnul, și a plecat și Lot împreună cu el. Avram avea șaptezeci și cinci de ani când a ieșit din Haran.”

 5. Valentin Licxandru zice:

  @ Andrei Mihai.

  Initital, am vrut sa-ti dau niste replici usturatoare, care sa-ti mearga la minte; acestea, drept raspunsuri la prostiile pe care le insiri pe aici…dar, m-am pocait de acest rau si iti dau doar un motiv de gandire.

  Asadar: NOI N-AM FOST LIBERI SA ALEGEM CEEA CE CREDEM…acesta este motivul de gandire, stimabile Andrei !

  Argumente:
  Pana in sec al IX-lea religia romanilor a fost legata de Roma si crestinismul nostru a stat sub tutela Romei.

  MihailAndrei’s Blog : Ce vb ma?:))) .Crestinismul s-a raspindit la stramosii nostri din Rasarit, de la locul de origine al crestinismului insusi ,nu de la Roma cum incerci tu sa ne amagesti.

  O inscriptie din Salonae din timpul Imparatului Constantin (306-325) da stirea ca fetita Flavia a fost botezata la Pasti si ca Pastile a cazut atunci in 19 Martie.

  Pascalia romana, folosita de crestinii apuseni, insa nu admitea Pastile inaintea zilei de 22 Martie.
  Rezulta, ca crestinii din Dalmatia, cei mai apuseni din teritoriul de formare a neamului romanesc, in secolul 4 NU serbau Pastile dupa pascalia Apuseana, ci dupa acea Rasariteana.
  Erau deci in sfera de influenta a Bisericii de Rasarit, nu a celei de Apus, si daca erau dalmatinii, cu atit mai mult erau cei mai dinspre rasarit de ei.

  Iar argumentul filologic ne ofera concluzia clara ca crestinismul romanesc a fost de la inceput cel ortodox oriental,nicidecum apusean.

  Cuvintul cel mai caracteristic misionar-crestin, numele Mintuitorului: Iisus Hristos, il avem in forma curat greceasca, nu in forma apuseana de origine latina: Jesu Crist. Ceea ce dovedeste ca n-am fost evanghelizati de misionari din Apusul latin, asa ca stim precis de cine am fost evanghelizati.
  Mircea Dogaru vb chiar de …”Crestinismul romanesc ,primul crestinism european”.

  http://www.youtube.com/watch?v=exMJ4QqKXeI

  In sec al IX-lea, romanii au fost cuceriti politic si militar de bulgari, vecinii de la sud de Dunare si s-a format Imperiul Vlaho-Bulgar ( de fapt, noi am fost incorporati in Imperiul Bulgar ).

  Istoria in date:
  864 d. Ch – bulgarii s-au increstinat;
  870 d. Ch. – din motive geopolitice bulgarii au rupt-o cu Roma si s-au unit cu Constantinopolul, acceptand ritul ortodox. Astfel, bulgarii au trecut de la catolicism la ortodoxie;implicit, romanii au fost obligati sa accepte ortodoxia bizantina si ruperea relatiilor cu Roma.

  MihailAndrei’s Blog : Faptul ca si bulgarii in 864 si sarbii in 868 au fost crestinati de bizantini, a fost hotaritor pentru raminerea noastra in comunitatea si in sfera de influenta a Bisericii Ortodoxe de rasarit, patronate de Imperiul bizantin,nicidecum de Roma.

  Cativa ani mai tarziu, bulgarii au introdus in bisericile lor in locul limbii grecesti, limba slavona; implicit si romanii au fost obligati sa adopte limba slavona in biserici, la slujbele ce se faceau atunci.

  A.D. Xenopol, istoric ortodox, scria in Istoria Romanilor in Dacia Traiana, Editura Stiintifica si Enciclopedica, Bucuresti, 1985, editita a IV-a, pag. 298, urmatoarele:

  ,, …Intoarcerea romanilor de la crestinismul roman la cel bulgar a fost datorita unei apasari exterioare, caci nu exista niciun motiv care sa-i fi facut pe romani a lepada o forma de religie pe care o intelegeau si a lua una pentru care nu aveau nicio intelegere […] Ce motiv ar fi putut impinge pe romani pentru a inlatura forma poporana a religiei lor si a adopta una din care nu intelegeau nici o noima? Dinaintea puterei insa si a autoritatei trebuia sa se plece acel supus si indata ce cativa preoti bulgari vor fi gasit o viata usoara si manoasa intre romani, numarul lor va fi crescut pe fiece zi; apostolii bulgari se vor fi adaos fara incetare, pentru a raspandi invatatura lor printre romani. Astfel, in putin timp sprijinit pe bratul autoritatei seculare, pe care totdeauna clerul a stiut sa-l iee in ajutorul sau, s-a latit si intarit crestinismul bulgaresc intre romanii din Dacia Traiana…”.

  MihailAndrei’s Blog : Nu poti sa demonstezi ca noi eram arondati de scaunul episcopal de la Roma ,asa cum ai afirmat in prima parte a mesajului.Noi avem crestinismul de la Sf Apostoli ,nu de la Roma sau de la bulgari.

  Vezi monumentul paleocrestin din Niculitel – situat in zona de nord-est a localitatii, la poalele dealului Piatra Rosie care a fost descoperit in primavara anului 1971.

  Complexul este compus dintr-o bazilica cu trei nave si nartex ridicata la sfarsitul sec. IV,pe atunci bulgari nu erau crestinati.

  In cripta martirică de la Niculiţel, s-au găsit patru moaşte întregi de martiri, aşezate într-o raclă comună, de lemn, după tradiţia ortodoxă cunoscută, cu mâinile pe piept şi cu capul spre apus.
  Toţi martirii aveau capetele tăiate, din care trei erau aşezate la locul lor, iar al patrulea se afla pe pieptul martirului.

  Pe peretele din stânga intrării se află săpată în mortar următoarea inscripţie în limba greacă ,nu latina : „Martirii lui Hristos”, iar pe peretele din dreapta scrie: „Zoticos, Attalos, Kamasis, Filippos”, având deasupra crucea monogramată (Hr).

  Precum vezi influenta greceasca a avem de la Sf Apostoli ,asa ca mai studiaza ,ai multe de recuperat.

  Acelasi autor, aceeasi carte, pag: 299:

  ,, …Dupa aceea a invitat pe imparatul Asan de a trecut in Valahia sa o cucereasca si sa o curete de ersul roman, care pe atunci domnea in ea, si Asan s-a dus si a supus amandoua Valahiile sub stapanirea sa si a silit pe valahi, care pana atunci citeau in limba latina, sa lese marturisirea romana si sa nuciteasca in limba latina, ci in cea bulgara, si a poruncit ca celui ce va citi in limba latina sa i se taie limba, si de atunci valahii au inceput a citit bulgareste…”.

  Iata ce scria si Dimitrie Onciul, alt istoric roman ortodox in ,,Scrieri istorice, vol II, ,,Papa Formosus in traditia noastra istorica”, Editura Stiintifica, Bucuresti, 1968, pag. 18:
  ,, …In asemenea legaturi cu bulgarii, romanii din Dacia, ca si cei din dreapta Dunarii din cuprinsul Imperiului Bugar, au impartit cu ei soarta in stat si in biserica. Prin bulgari si odata cu dansii, noi am fost despartiti de biserica romana, de la dansii am primit limba slavona in biserica si stat, care domina apoi viata noastra intelectuala pana in secolul al XVII-lea. Asa ne-a fost fatalul destin al istoriei…”.

  Care au fost consecintele culturale si spirituale al intrarii romanilor in Bizant? O scrie tot Xenopol, in acelasi volum, pag. 301-302:
  ,, …Inraurirea bisericai bulgaresti asupra mintei si dezvoltarei poporului roman, care tinu aproape opt veacuri, fu din cele mai daunatoare. Devenind prin o urmare fatala si limba statului si aproape singura scrisa si cetita, limba bulgara impiedica cultivarea graiului national pentru acest rastimp atat de indelungat. Atare predominare a bulgarismului la romani nu se poate asemana cu cea a limbii latine in biserica si statele apusene; caci aici, desi o limba straina slujea la inceput pentru transmiterea gandirilor, aceasta limba straina continea cheia unei comori intregi de idei inalte, de forme maestre, de invataturi pretioase, care patrusesera in curand, tocmai prin acest canal, mintile multimei si deztelennidu-le, le facura destoinice pentru civilizare si pentru spornica rodire de mai tarziu a graiului national. Limba latina fu o scoala pentru limbile poporane.
  La noi slavismul tampit, orb si lipsit de orice idee, apasa ca un munte asupra cugetului poporului roman, fara sa-i aduca niciun folos, ingrosand tot mereu intunericul care-i cuprinsese mintile, in loc de a-l imprastia. Limba slavona inabusi gandirea romaneasca…”.

  Nicolae Iorga, in ,,Istoria literaturii religioase a romanilor pana la 1688, Editura Ministeriului de Instructie, Bucuresti, 1904, pag. XV:
  ,, …Aceasta este cultura pe care o puteau da invatatii din Moldova si Tara Romaneasca: calugari dupa asemenarea celor din Serbia, ei tineau cu indaratnicie la singura carte legiuita si placuta lui Dumnezeu, cartea slavona. Literatira romaneasca nu putea porni de la dansii, care cantau pe bulgareste pana si ispravile lui Stefan cel Mare.

  In secolol al XVI-lea, ca si cu m n-ar fi fost suficient a venit oprimarea si domintatia greceasca.

  Dar despre aceasta, intr-un alt mesaj; acesta va fi compus, daca dumneata, fiule, te vei incapatana sa susti tot felul de aberatii ca cele de pana acum, lasand la o parte bunul simt, istoria si credinta crestina si facand din ortodoxia intepenita in ritualuri un stindard rusinos.

  MihailAndrei’s Blog : In urma increstinarii Bisericilor ortodoxe sarba si bulgara din sec 9, apoi prin primirea in sec. urmator a crestinismului ortodox si de slavii de nord: rusi si ruteni, am ajuns sa fim vecini si din nord si din sud de frati ortodocsi.

  Numai spre apus aveam vecini de alta lege-patista , cea latina. Influenta catolicilor asupra noastra insa era impiedicata tocmai de limba diferita, pe cand cu slavii aveam limba comuna, in viata politica si bisericeasca in urma slavizarii crestinismului.

  Slavismul ne-a scutit, de influenta apuseana bisericeasca, papistii avand ca vehicol limba latina, neanteleasa si nefolosita la noi dupa anul 900.

  Cultura bisericeasca slava alimentindu-se exclusiv din cea greceasca ortodoxa. Bisericile ortodoxe foloseau cartile de slujba si biblice traduse de Ciril si Metodiu, predicile lui Ioan Gura de Aur traduse de tarul Simion († 927), Dogmatica lui Ioan Damaschin, tradusa de arhiepiscopul Ohridei Ioan, din vremea tarului Simion si a urmasului sau, si altele, toate ortodoxe.

  Introducerea slavonei a avut un caracter pozitiv deoarece a ferit poporul român de influentele papiste si l-a ferit de toate celelalte enormitati si devieri ale Catolicismului.

  Ce a fost mai daunator, folosirea limbii slavone în Biserica sau erorile Catolicismului, ca de exemplu doctrina infailibilitatii Papei, a purgatoriului si a vinderii de indulgente?

  Prin intermediul limbii slavone, românii au putut sta în unitate crestina cu fratii lor din nord sau de la sudul Dunarii, care au pastrat cu mai mare fidelitate adevaratele traditii apostolice ale Bisericii.
  Marile scrieri ale Parintilor ortodocsi nu erau disponibile în latina, ci doar în greaca si mai apoi în slavona.

  Românii s-au putut adapa din scrierile Filocaliei (dupa câte stiu, tradusa si publicata de la Manastirea Neamtului) si au fost în acelasi timp izolati de aberatiile scolastice si rationaliste ale lui Abelard sau de umanismul anti-crestin al Renasterii.

 6. Valentin Licxandru zice:

  @ Mihai Andrei.

  Nu stiu daca stii, poate ca doar ai omis sa specifici despre Detroit ca este orasul cu cea mai mare comunitate de romani ortodocsi din SUA…asa ca atentie cum argumentezi ca s-ar putea sa fii pe alaturi…

  MihailAndrei’s Blog : Ortodocsii sunt minoritari in America ,deci puscariile sunt pline tot de neo-talhari. Numărul credincioşilor ortodocşi din America nu reprezintă decât 0,34% din populaţie.

  Biserica Ortodoxă Greacă are cei mai mulţi aderenţi, 477.000, aproximativ 46% din totalitatea creştinilor ortodocşi din SUA, precum şi un număr considerabil de parohii: 525.

  Biserica Ortodoxă Română are în prezent 31 de parohii, fiecare dintre acestea având o medie de 361 de credincioşi.

  Deci?

 7. Ady zice:

  T.D. Jakes in Dallas,are 33.ooo de membrii care sunt NASCUTI DIN NOU ,nu inchinatorii la oase,lemne.vopsele!!!!BIBLIA NU traditia…….Ioan,3-1-7,Adevarat,adevarat iti spun ca,daca un om(NU BEBELUSI,NICODIM ERA ON MATUR SI PE DEASUPRA SI INVATATOR RELIGIOS)NU SE NASTE DIN NOU NU POATE VEDEA(V,3),INTRA(V5)IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU.Dar filosofia si religia ,traditia nu inteleg acestea si se mira CUM!!!!!!!V7,SI RASPUNSUL DOMNULUI ISUS ESTE,V10.TRADITIIA ALEGE TOT oase,lemne,vopsele,si lumina falsa!….etc vai vai vai de voi invatatori mincinosi ati distrus poporul roman de atatea secole cu OASELE……….IOAN 3-16 ESTE ADEVARUL

 8. SOLA SCRIPTURA zice:

  Sectantul adevarat este cel ce nu urmeaza scriptura,si urmeaza un om sau mai multi oameni considerati sfinti.Ortodocsii compara scriptura cu traditia,protestantii compara scriptura cu scriptura adica NT CU VT.Scriptura nu trebuie comparata decat cu Duhul Sfant ca sa o intelegi in adevar.Iar Duhul Sfant nu il au decat oamenii curati sufleteste,fara mandrie.Restul sunt inselari dracesti care te vor duce in iad.Trebuie sa cercetezi serios scripturile pentru ca evident,au fost corupte de niste religiosi pentru a le justifica ereziile.

 9. Alecs zice:

  Mihai nu conversa cu diavolul caci el tot diavol ramiine,am citit conversatia…!

 10. Preot zice:

  Ortodocsii(nu toti, doar nostalgicii legionari), sunt lupi in piele de lupi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s