Cine vrea sa atace credinta si neamul meu ?


Apostolul Romanilor

Fără să părăsim Biserica noastră, precum le este obiceiul unora ..”(Evrei 10 ,25)

Sectele au intrat masiv in Romania pe filiera maghiara . Prin “infratirea” propovaduita de secte e mult mai facila spargerea unitatii nationale.Apostazia de la dreapta Credinta Ortodoxa inseamna printre altele si dezradacinare nationala a sufletului valah. Adica exact visul de aur al liliecilor ce-si fac veacul la Budapesta.

Nu este de mirare ca primii predicatori baptisti printre romani au fost unguri.Prin anul 1888 baptistul Kronyai Mihaly predica prin Curtici, jud. Arad, si Talpos, Bihor, iar prin alte comune activau Toth Istvan, Csopjak Attila si altii. Din perspectiva ungureasca, biserica Ortodoxa trebuia sa fie slabita, caci reprezenta o piedica in calea dezradacinarii romanilor. Situatia nu s-a schimbat prea mult nici in zilele noastre, in continuare sunt unguri ce viseaza la o iluzorie “Ungarie mare”

Prin sectanti se face mai usor acceptabila ideea desprinderii Transilvaniei de Romania.De fapt, cam toate sectele au prezenta semnificativa in Ardeal. Nimic nu e intamplator, pamantul transilvanean a fost mereu miza diverselor interese antiortodoxe si antiromanesti.

Cand au venit pentru prima data in Romania, in Ardeal si-au infipt ghearele si penticostalii, martorii lui yehova, nazarinenii sau evanghelistii, nu doar baptistii.Prin raspandirea diverselor eresuri dar si prin amenintarile cu secesiunea se doreste inlaturarea Ortodoxiei si disolutia tarilor rebele ce indraznesc sa se opuna dusmanilor Crucii.

Mulţi, despre care v-am vorbit adeseori, iar acum vă spun şi plângând, se poartă ca duşmani ai CRUCII lui Hristos. Sfârşitul acestora este pieirea.” (Filipeni 3.18-19)

Crestinului ortodox i se cere apostazia de la Biserica lui Hristos, in schimb primeste statutul de sectant.Astfel devine o fiinta lipsita de identitate si de constiinta celor doua milenii de crestinatate, o fiinta usor transformabila in ceva asemanator golemului din Praga, o creatura livida ce executa orbeste poruncile primite de la stapanii sai.

Ne-au napadit din toate partile, ne vor transformati in sclavii „profetilor” mincinosi, acum trebuie sa-i cinstim pe ei si neamul lor spurcat ,gata cu cinstirea Sfintilor, gata cu comemorarea Martirilor Romani, acum trebuie sa ne plecam la ce ne zice „stapanirea” .

Asa ceva nu se poate!

Combaterea fenomenului sectar trebuie sa devina o obligatie de onoare pentru fiecare roman.Tradatorii aserviti intreselor straine Neamului Romanesc, neam crestin inca din vremea Apostolului Andrei,trebuiesc blamati.Nu se poate sa permitem oricarui venetic sa-si inchipuie ca este la el acasa.

vă scriu şi să vă îndemn ca să LUPTATI pentru credinţa dată SFINTILOR ,o dată pentru totdeauna„(Iuda, 1, 3).

Cine vrea sa atace credinta si neamul meu ?Cainii care si-au vandut- pt interese personale -credinta si neamul, strainilor!

http://www.martiriromani.com/MartiriulBisericii.asp

Acest articol a fost publicat în adventism, anarhism, Antifa, ateism, biblie, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, bolsevism, city bingo, comunism, FMI, Halloween, leninism, marxism, nationalism, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, sabat, socialism, teologie, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

370 de răspunsuri la Cine vrea sa atace credinta si neamul meu ?

  1. Varahiil zice:

    Care …Gicu, mai ioane? 🙂
    Ai putea sa nu te mai muti de la un post la altul , oricum postezi off topic. 🙂
    La care sfinti se refera Apostolul, cui a fost data mai intai credinta?(Wow,btw, cinstiti sfintii…?De cand…? 🙂 )

  2. Varahiil zice:

    P.S -vezi ca ai lasat o chestiune neterminata , ultima data cand ai postat… sau te muti, ca sa te fofilezi…? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.