Cine vrea sa atace credinta si neamul meu ?


                 

Apostolul Romanilor

                    “Fără să părăsim Biserica noastră, precum le este obiceiul unora ..”(Evrei 10 ,25)

                   Sectele au intrat masiv in Romania pe filiera maghiara . Prin “infratirea” propovaduita de secte e mult mai facila spargerea unitatii nationale.Apostazia de la dreapta Credinta Ortodoxa inseamna printre altele si dezradacinare nationala a sufletului valah. Adica exact visul de aur al liliecilor ce-si fac veacul la Budapesta.

                   Nu este de mirare ca primii predicatori baptisti printre romani au fost unguri.Prin anul 1888 baptistul Kronyai Mihaly predica prin Curtici, jud. Arad, si Talpos, Bihor, iar prin alte comune activau Toth Istvan, Csopjak Attila si altii. Din perspectiva ungureasca, biserica Ortodoxa trebuia sa fie slabita, caci reprezenta o piedica in calea dezradacinarii romanilor. Situatia nu s-a schimbat prea mult nici in zilele noastre, in continuare sunt unguri ce viseaza la o iluzorie “Ungarie mare”

                   Prin sectanti se face mai usor acceptabila ideea desprinderii Transilvaniei de Romania.De fapt, cam toate sectele au prezenta semnificativa in Ardeal. Nimic nu e intamplator, pamantul transilvanean a fost mereu miza diverselor interese antiortodoxe si antiromanesti.

                   Cand au venit pentru prima data in Romania, in Ardeal si-au infipt ghearele si penticostalii, martorii lui yehova, nazarinenii sau evanghelistii, nu doar baptistii.Prin raspandirea diverselor eresuri dar si prin amenintarile cu secesiunea se doreste inlaturarea Ortodoxiei si disolutia tarilor rebele ce indraznesc sa se opuna dusmanilor Crucii.

                   „Mulţi, despre care v-am vorbit adeseori, iar acum vă spun şi plângând, se poartă ca duşmani ai CRUCII lui Hristos. Sfârşitul acestora este pieirea.” (Filipeni 3.18-19)

                   Crestinului ortodox i se cere apostazia de la Biserica lui Hristos, in schimb primeste statutul de sectant.Astfel devine o fiinta lipsita de identitate si de constiinta celor doua milenii de crestinatate, o fiinta usor transformabila in ceva asemanator golemului din Praga, o creatura livida ce executa orbeste poruncile primite de la stapanii sai.

                   Ne-au napadit din toate partile, ne vor transformati in sclavii „profetilor” mincinosi, acum trebuie sa-i cinstim pe ei si neamul lor spurcat ,gata cu cinstirea Sfintilor, gata cu comemorarea Martirilor Romani, acum trebuie sa ne plecam la ce ne zice „stapanirea” .

                  Asa ceva nu se poate!

                  Combaterea fenomenului sectar trebuie sa devina o obligatie de onoare pentru fiecare roman.Tradatorii aserviti intreselor straine Neamului Romanesc, neam crestin inca din vremea Apostolului Andrei,trebuiesc blamati.Nu se poate sa permitem oricarui venetic sa-si inchipuie ca este la el acasa.

                  „vă scriu şi să vă îndemn ca să LUPTATI pentru credinţa dată SFINTILOR ,o dată pentru totdeauna„(Iuda, 1, 3).

                Cine vrea sa atace credinta si neamul meu ?Cainii care si-au vandut- pt interese personale -credinta si neamul strainilor!

http://www.martiriromani.com/MartiriulBisericii.asp

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în adventism, anarhism, Antifa, ateism, biblie, Biserica, biserica ,crestin,ortodox, bolsevism, city bingo, comunism, cruce,biblie,sectant,eretic,, FMI, Halloween, leninism, marxism, nationalism, penticostal ,evanghelic,evanghelizare, rugul aprins, sabat, socialism, teologie, vesnicie, yoga și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

370 de răspunsuri la Cine vrea sa atace credinta si neamul meu ?

 1. Iulian zice:

  zice Dorel:
  În România sunt și biserici (neo)protestante, Iulian. Avem și pastori sau prezbiteri (neo)protestanți, Iulian. Diferența este că noi nu susținem că Dumnezeu este într-o biserică sau alta, ci ÎN INIMA OMULUI CREDINCIOS!

  Ce aveti voi Dorel, nu sunt biserici ci sinagogi ale satanei .Diferenta dintre ortodocsi si neoprotestanti este de la cer la pamant .Noi crestinii ortodocsi ne inchinam adevaratului Dumnezeu precum am invatat de la Sfintii Apostoli, in timp ce voi neoprotestantii unui dumnezeu inventat in jurul anilor 1900.
  _________________________________________________________________________
  Dorel zice:Ci trebuie SĂ LUPȚI PENTRU ȚARA TA sau SĂ TE ROGI PENTRU ȚARA TA, iar lucrul acesta se poate face și din interiorul granițelor. Totuși, nu blamez și nu învinovățesc pe nimeni dintre cei ce au ales să plece! Este alegerea fiecăruia.

  Pai mai Dorel de unde stii tu ca nu ma rog pentru TARA MEA? Dar ce crezi ca daca ma rog din Irlanda sunt prea departe si nu ma aude Dumnezeu? 🙂
  Hai ca sa te intreb ceva pe tine Dorel, cum ti-ai aparat tu tara vanzindu-ti credinta, stramosii si neamul pe doi centi sectelor din America? Halal patriot nimic de zis.Cu asemenea patrioti ca tine Dorele,demult era Romania stearsa de pe harta.
  _______________________________________________________________________
  Dorel zice:Înțeleg că copiii tăi sunt în România. Crede-mă că te înțeleg și sunt foarte de acord! Chiar sunt, în ciuda schimburilor uneori tăioase dintre noi. Dar eu cred că copiii tăi ar dori mai bine să fii cu ei decât să le asiguri toate cele necesare! Copiii tăi cred că tânjesc după tine. Însă asta este tot alegerea ta! Nu doresc nicidecum să crezi că mă bag în familia ta, pentru că fiecăruia dintre noi Dumnezeu ne-a dat o familie și „în ziua aceea” vom fi răspunzători de această familie! Domnul să fie cu tine și cu familia ta! Amin!

  Dorel, ai inteles gresit ,foarte gresit.Eu sunt cu familia in Irlanda ,copii mei sunt linga mine si sotia mea in Irlanda.Multumesc Domnului pentru tot ce mi-a daruit .Multumesc oricum Dorel despre sfatul tau in privinta familiei.

 2. Dorel zice:

  @Iulian:
  „Dorel, ai inteles gresit ,foarte gresit.Eu sunt cu familia in Irlanda ,copii mei sunt linga mine si sotia mea in Irlanda.Multumesc Domnului pentru tot ce mi-a daruit .Multumesc oricum Dorel despre sfatul tau in privinta familiei.”
  Scuză-mă dacă am înțeles greșit! În cazul acesta, ai luat decizia corectă! Nu de alta, dar ai văzut câte reportaje se dau pe la tv. despre felul cum sunt foarte afectați copiii din familiile unde cel puțin un părinte este plecat!
  Apropo, copiii tăi acolo învață în limba română, sau în engleză? Sunt școli de limbă română pe acolo? E doar o curiozitate, dacă vrei să răspunzi bine, dacă nu – nu. Mulțumesc!

 3. Iulian zice:

  Dorel,
  Copii mei invata in limba engleza .
  Dar avem un cuplu de profesori universitari, care se ocupa de copii romani si invata si limba romana, istorie ,etc.

 4. Iulian zice:

  Dorel,
  Copii mei invata in limba engleza .
  Dar avem un cuplu de profesori universitari, care se ocupa de copiii romani si invata si limba romana, istorie ,etc.

 5. Dorel zice:

  Ok! Mulțumesc pentru răspuns!

 6. Dorel zice:

  VERSETUL ZILEI
  „O, porumbița mea, din crăpăturile stâncii, ascunsă în singurătatea prăpăstiilor, arată-mi fața ta și fă-mă să-ți aud glasul! Căci glasul tău este dulce și fața ta plăcută.” (Cântarea Cântărilor 2: 14) O, Doamne, fă ca glasul Bisericii Tale să fie dulce, să se ridice deasupra tuturor glasurilor pământești „în ziua ceea” când Îți va cânta cântarea aceea nouă și minunată și fă ca fața ei să fie tot mereu plăcută, fără pată și fără zbârcitură! Și tot poporul să zică: „Amin!”

 7. Cristian zice:

  catre autor: daca azi mori unde iti petreci vesnicia ? si pe ce baza ? multumesc

 8. ion zice:

  Gicule, apostolul ne indeamna sa ne luptam pentru credinta data sfintilor, odata pentru totdeauna, nu pentru Biserica Ortodoxa Romana. Mare diferenta.

 9. Varahiil zice:

  Care …Gicu, mai ioane? 🙂
  Ai putea sa nu te mai muti de la un post la altul , oricum postezi off topic. 🙂
  La care sfinti se refera Apostolul, cui a fost data mai intai credinta?(Wow,btw, cinstiti sfintii…?De cand…? 🙂 )

 10. Varahiil zice:

  P.S -vezi ca ai lasat o chestiune neterminata , ultima data cand ai postat… sau te muti, ca sa te fofilezi…? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.